- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Úúú bazz, ezt a linkelést...
Nem volt egyszerű kihámozni
Jah fain, télleg jó oda. Én felül, meg alul próbáltam, de már látom a furatokat, ott a helye a közepén
Köszi a megfejtést
Viszont én maradok az eredeti felállásnál, előre 2x12cm Noctua, ez a batár meg a tetejére 7V-on. Hátra Arctic Cooling Arctic F12 PWM kerül. Így remélem nem lesz gond a hűtéssel és a zajjal semLátom közben alakítottad kicsit
Azért nem mondanám feleslegesnek az első ventik használatát. Jót tesz a kereszthuzat.
-
Osynho
addikt
Egyszer már linkeltem ,de akkor itt van még1x. Egy 17es és egy 20as. A 20cm-es az 20cm méretű, a 17 cm-es meg 17 cm.
Miért hívnának vmit 20 cm-esnek, ha 17 cm-es
Itt valóban visszatértünk a férfiasság méretéhez
Persze, hogy nem férne el, mivel a ház 21 cm széles... Elég is ez a venti, sőt én 7V-on fogom használni, mert valóban nem hangtalan (nekem). -
Osynho
addikt
Csavartól csavarig 18,8 cm a távolság. Nem ezeket mérik így, hanem az összes ventilátort. A keret mérete számít, ami a képemen is látszik, tehát 17cm.
Itt egy Noctua NF-S12es venti, ami 12 cm-es (remélem ezt axiómaként elfogadhatjuk).
Látszik, hogy itt is a keret az, ami 12 cm-es. A lyuktávolság ebben az esetben 14,8 cm, mégsem ez a ventilátor mérete.
-
Osynho
addikt
A 12 cm-esek lyuktávolsága durván 15 cm (átlósan). Nem tudom neked hogy jött ki a 12
,de nem ez adja a venti méretét. A lapátok átmérője meg eleve nemlehet ugyanakkora, mint a rögzítő "fülek" távolsága, hiszen ez utóbbiak szemmel láthatóan messzebb vannak.
Igazából énse voltam pontos, ez 17 cm-es venti. Itt egy cikk róla (ez most épp Xigmatek, de szemmel láthatóan ugyanaz a termék), ez meg a hivatalos oldal. Az, hogy a Tt hazudik, nem újdonság. A hivatalos oldaluk szerint az 1400rpm-es, 12-es venti, amit adnak a házhoz, 17dBA-s.Viszont ez már gáz, hogy a méretet is csalják
Hogy tudod rögzíteni ezt a ventit a ház elejére? Nekem sehogy se sikerül -
Osynho
addikt
Hát most itt van előttem a venti és 16 cm-es... Most vagy a centim nemjó, vagy nem is Element T házat vettem
Nem a lyuktávolásgot kell mérni.
Az elejére ez hogy fér be? Mert nálam nincs hozzá megfelelő lyuk + az előlap se menne rá, mivel kitakarja a venti a tartó pöcköket -
Osynho
addikt
Annyit azért hozzátennék, hogy a felső venti az 16cm-es, és előre még ez se fér el, nemhogy egy 20as... Szóval max 14-es mehet az előlapra. Egyébként jó kis ház, én is most alakítgatom, mielőtt beleköltözznék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest