- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
Nekem is olyan AC ventim van, csak nem PWM-es, hanem 3tűs alaplapi, de ugyanúgy vezérli a lapom, mintha PWM-es lenne, és 800rpm-en viszonylag hangtalan, 1000-ren már kellemetlenebb.
Hogy oldod meg, hogy 7V-ot kapjon a nagy venti? Tudom, valami ellenállásos balhéval, de kifejtenéd? -
Ren Hoek
veterán
Igazad van, elismerem ezt benéztem.. Még nem hallottam hivatalosan 17 cm-es ventiről sohasem, 20 cm-esről viszont már többször.
Bakker, akkor a köcsög Thermaltake tényleg hazudik, az oldalukon 200x200x 20 mm van.
Holnap vizsgázok db2 SQL-ből, meg szakdoga, és tisztára leszívja az agyamat, szóval szorry az értetlenségért
-
Ren Hoek
veterán
Hát ezzel felesleges is vitatkozni ez így van. De akkoris az összes 20 cm-es ventillátor ilyen. 17 cm. Nem a Thermaltake hazudik, ez a "szabvány".
De ha találsz valóban 20 centis ventit, akkor neked van igazad
Megmértem amúgy, hülyeség is lenne akkora venti már... Szélesebb lenne kerettel együtt, mint a ház teteje. Szvsz ez bőven elég már. Így is kelt némi szélzajt.
-
agemate
addikt
Itt le van írva minden.
Lyuktávolságtól kell mérni a ventillátorok méretét, van 3 12cm-es ventim, mind a 3-nál úgy jön ki a 12cm, ha a két lyuk (csúcs) közötti oldalt mérem.
A 20cm-es-nél valóban 16cm-es a lapát átmérője. Ha szemből nézzük a ventillátort (fektetve, hogy a TT felirat szembe legyen), a csavarhelyek négyzetet alkotnak és ha a négyzet oldalát nézzük, az 14cm, de ha átlót, az 20cm.
Lehet, hogy a 20cm-es ventillátorokat így mérik, utána kéne kérdezni a ház ventillátoros topikban.Érdekes, hogy a 12cm-es ventillátorokon a lapátok átmérője is 12cm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest