- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agemate
addikt
Nekem is nagyon kerreg a 250 gigás Samsungom, nem egy mai darab már.
De nem veszek újat, egyszerűen nem sikerül megtömnöm, zenéket én a youtube-on tárolom pl.
Persze nyilván gyorsabb lenne a rendszer valami F3-as Samsunggal, vagy Veloci Raptorral.Nekem is halk a gépen, csak ugye, ha sokáig nem szól zene meg semmi, egyre csak erősödik a hangja
Ilyenkor tör rám pl tápcsere meg venticsere
Képes voltam lecserélni a tökéletesen működő Chieftecemet egy Corsair-re, bár persze hosszú távon jól jártam.Milyen festéket ajánlotok a belsejének kifestésére? Nem színre gondolok, típusra.
-
agemate
addikt
Szerintem nem érdemes porszűrőt tenni az oldallapra. Én is néha azt érzem, hogy mindha fújna egy kicsit az oldallap. Érdemes oda felszerelni egy nagyon alacsony f.számú 12cm-es ventit, csodákat művel a cpu és a vga hőmérsékletével. Nekem sajnos ez a venti jelenleg a videokártyán van, de igyekszem beszerezni egy másikat.
Neked nem túl hangos a házhoz kapott 12cm-es ventillátor? Én már rég kiszereltem.
-
Osynho
addikt
Egyszer már linkeltem ,de akkor itt van még1x. Egy 17es és egy 20as. A 20cm-es az 20cm méretű, a 17 cm-es meg 17 cm.
Miért hívnának vmit 20 cm-esnek, ha 17 cm-es
Itt valóban visszatértünk a férfiasság méretéhez
Persze, hogy nem férne el, mivel a ház 21 cm széles... Elég is ez a venti, sőt én 7V-on fogom használni, mert valóban nem hangtalan (nekem). -
Osynho
addikt
Csavartól csavarig 18,8 cm a távolság. Nem ezeket mérik így, hanem az összes ventilátort. A keret mérete számít, ami a képemen is látszik, tehát 17cm.
Itt egy Noctua NF-S12es venti, ami 12 cm-es (remélem ezt axiómaként elfogadhatjuk).
Látszik, hogy itt is a keret az, ami 12 cm-es. A lyuktávolság ebben az esetben 14,8 cm, mégsem ez a ventilátor mérete.
-
agemate
addikt
Még szerencse, hogy nekem volt pont 2mm-el kisebb standup-ból kettő
De jó hogy szóltál, mert lehet, hogy megmentettél egy lapcserétőlLehet, hogy rá kéne küldeni a fogyasztóvédelmet a TT-re?
7600GS: Szerintem teljesen jó ez a ház CF-re vagy SLI-re, csak akkor a táp mellé nem árt beszerelni egy 12cm-es ventit.
Én gondolkozom 5750CF-ben. -
-
Tavaly november környékén cseréltem én is a házamat egy ilyen Element T-re és nálam rögtön kicsapta a biztit ez a tápegység porszűrő hiány. Azzal is kezdtem, hogy egy SCSI kártyához kapott ilyen puha "takarót" (?), ami ráadásul pont passzos volt a táp alá, begyömöszöltem a táp és a ház alja közé... Na nem is kellett azóta sem porolni a tápot!
Mondjuk először még aggódtam, hogy át tudja-e rántani a táp 12cm-s ventije a levegőt ezzel a vackon, de utólag bebizonyosodott, hogy alaptalanul aggódtam.
-
-
agemate
addikt
Amikor megvettem, én is szórakoztam vele elég sokat, mire az alaplapot vízszintesen, hajlítás nélkül be tudtam szerelni, de sikerült, mindenféle csiszolás nélkül.
Olvastam már máshol is, hogy a beszereléssel voltak gondok.A hétvégén, amikor majd kitakarítom a gépet, kiszedem a lapot és készítek egy fotót a standup csavarok helyes elrendezéséről.
Pincehely: köszi, áttanulmányozom a cikket.
Érdemes nem közvetlenül a földre helyezni a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest