- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Üdv!
Amit én tapasztaltam, a cikkben leírtam. Szerintem megéri várni egy kicsit az Elite 430-ra, a fekete belső miatt. Ami nagy pozitívum az Element T mellett, az a szellőzése, gyári ventikkel is jobban szellőzik, mint a jóval drágább CM HAF 912 Plus. Ami viszont ellene szól, az a szerelhetőség és az anyagminőség.
-
agemate
addikt
A 20cm-es venti felül valóban nem 20cm-es, mert a Coolermaster 20cm-es ventije jóval nagyobb
Valamelyik gyártó nem tud mérni.
-
-
agemate
addikt
Nekem is nagyon kerreg a 250 gigás Samsungom, nem egy mai darab már.
De nem veszek újat, egyszerűen nem sikerül megtömnöm, zenéket én a youtube-on tárolom pl.
Persze nyilván gyorsabb lenne a rendszer valami F3-as Samsunggal, vagy Veloci Raptorral.Nekem is halk a gépen, csak ugye, ha sokáig nem szól zene meg semmi, egyre csak erősödik a hangja
Ilyenkor tör rám pl tápcsere meg venticsere
Képes voltam lecserélni a tökéletesen működő Chieftecemet egy Corsair-re, bár persze hosszú távon jól jártam.Milyen festéket ajánlotok a belsejének kifestésére? Nem színre gondolok, típusra.
-
agemate
addikt
Szerintem nem érdemes porszűrőt tenni az oldallapra. Én is néha azt érzem, hogy mindha fújna egy kicsit az oldallap. Érdemes oda felszerelni egy nagyon alacsony f.számú 12cm-es ventit, csodákat művel a cpu és a vga hőmérsékletével. Nekem sajnos ez a venti jelenleg a videokártyán van, de igyekszem beszerezni egy másikat.
Neked nem túl hangos a házhoz kapott 12cm-es ventillátor? Én már rég kiszereltem.
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
Nekem is olyan AC ventim van, csak nem PWM-es, hanem 3tűs alaplapi, de ugyanúgy vezérli a lapom, mintha PWM-es lenne, és 800rpm-en viszonylag hangtalan, 1000-ren már kellemetlenebb.
Hogy oldod meg, hogy 7V-ot kapjon a nagy venti? Tudom, valami ellenállásos balhéval, de kifejtenéd? -
agemate
addikt
Itt le van írva minden.
Lyuktávolságtól kell mérni a ventillátorok méretét, van 3 12cm-es ventim, mind a 3-nál úgy jön ki a 12cm, ha a két lyuk (csúcs) közötti oldalt mérem.
A 20cm-es-nél valóban 16cm-es a lapát átmérője. Ha szemből nézzük a ventillátort (fektetve, hogy a TT felirat szembe legyen), a csavarhelyek négyzetet alkotnak és ha a négyzet oldalát nézzük, az 14cm, de ha átlót, az 20cm.
Lehet, hogy a 20cm-es ventillátorokat így mérik, utána kéne kérdezni a ház ventillátoros topikban.Érdekes, hogy a 12cm-es ventillátorokon a lapátok átmérője is 12cm.
-
agemate
addikt
Köszönöm a visszajelzéseket mindenkinek a cikkel kapcsolatban!
-
agemate
addikt
Még szerencse, hogy nekem volt pont 2mm-el kisebb standup-ból kettő
De jó hogy szóltál, mert lehet, hogy megmentettél egy lapcserétőlLehet, hogy rá kéne küldeni a fogyasztóvédelmet a TT-re?
7600GS: Szerintem teljesen jó ez a ház CF-re vagy SLI-re, csak akkor a táp mellé nem árt beszerelni egy 12cm-es ventit.
Én gondolkozom 5750CF-ben. -
-
agemate
addikt
Amikor megvettem, én is szórakoztam vele elég sokat, mire az alaplapot vízszintesen, hajlítás nélkül be tudtam szerelni, de sikerült, mindenféle csiszolás nélkül.
Olvastam már máshol is, hogy a beszereléssel voltak gondok.A hétvégén, amikor majd kitakarítom a gépet, kiszedem a lapot és készítek egy fotót a standup csavarok helyes elrendezéséről.
Pincehely: köszi, áttanulmányozom a cikket.
Érdemes nem közvetlenül a földre helyezni a házat.
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
Így van, jó minőségi 12cm-es ventillátorok 600-1000rpm-el is képesek ugyanazt a légáramot biztosítani egy jól szellőző házban, mint egy rosszul szellőzőben 1600-2000rpm-en. Tapasztalat.
Pillanatnyilag a merevlemez rekesz zúgása a leghangosabb a házban, valami ötlet a megoldására? 1db régi, 250gb-os Samu vinyóm van.
-
agemate
addikt
Halk ventillátorok kellenek bele és akkor halkak maradnak
Azért ajánlja a TT lanparty-ra járóknak, mert le lehet zárni az egeret meg a billenytűzetet. Na bumm! Szerintem nem ettől lanparty-ház egy ház
Háromszor cipeltem lanparty-ra, egyszer gyalog 1km-en, hát nem volt könnyű
Kocsival nyilván egyszerűbb volt, bár én azért betuszkoltam dobozába, csökkentve a rázkódást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged