- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Nyilvan programnak is ki kell hasznalnia jatekoknal kevesbe jellemzo de munkara hasznalt programoknal nem az.
őstag: hat ez reszben igaz de csak akkor kell ekkora ero ha mindent maxra tolsz es tenyleg 144 htz a monitor egyeb esetben egy i3 kozepkat vga boven jo jatszogatasra de i5 egy 50k-s vgaval meg mar kifejezetten visz mindent nyilvan itt nem egy arc meccsre gondolok hanem mondjuk egy wircher 3ra
Egyebkent en ezert sem tartom gondnak azt hogy a huawei relative gyenge gpukat hasznal mert telefonon tenyleg csak jatekra kell a combos gpu
-
-
Szakiii
addikt
Xperia s egy borzalmas telefon volt. Nalam 3 napot birt, egyszeruen elso perctol kuka volt szerintem. A gombok erzekenysege kritikan aluli volt. Sargulo kijelzorol nem is beszelve. De nezz meg egy szepen rendben tartott s2-t. Mai napig szuper kis telefon a maga 1 gb ramjaval es fillerekert megkapod. Elozo hszekhez meg annyjt hogy nekem tenyleg van i5s es s7 nem egy kategoria de ez nem lenne erezheto ha nem lenne i5snek rendszerbeni korlatai vagy szimplam ha megoldhato is iszonyat macera. A legjobb nekem akkor volt amikor meg csak i5sem volt at akartam gyorsba masolni egy cuccot masik gepre amin nem volt net es csak a telefon volt nalam termeszetesen nem ment ezert elkertem baratnom s4 miniet es csak nevetett hogy ennyit a dragan vett telefonomrol.. es teljesen igaza volt. A masik az aku ido ami folyamatos mobilnet es messenger mellett kritikan aluli DE a rendszer tenyleg gyors csak semmire nem megyek vele...
-
dilajoska1
őstag
Hidd el nekem már rengeteg fajta készülék megfordult a kezemben! 4s a beállitásokban olyan laggokat produkált hogy hihetetlen! (ismerőseim észre se veszik de én kiszúrom mindig
) Az igaz hogy régen volt elég sok baj az androiddal de ahogy fejlődött a rendszer annál gyorsabb lett, az ios pont ennek az ellentetje. Xperia S tudtommal 4.1-nél leragadt amivel sok gond volt! 4.2-től már nekem nem volt bajom vele max az 5.0.
-
Wesder
titán
Lehet velem van a baj, de kicsit zavar, hogy egyesek azzal jönnek érvként hogy "Az Iphone tartja az àràt" (kérlek ne vedd magadra)
R3dsnake
Egyébként ha valaki adna egy 4s-t, hogy "Tessék hasznàld egy hónapig" akk kirpóbàlnàm. Tudom màr nem dràga mert néhàny GSM-ben màr 30 ezresért odaadjàk a 32-es vàltozatot. Nem sokallanàm, de mivel 1.6 óta robotozom így lehet kidobott pénz lenne. Szerintem érted mit akarok mondani. -
-
Szakiii
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest