- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Neked is ugyanolyan gondjaid vannak viszont ha az utolsó mondatot komolyan gondoltad.
Amúgy meg az i6s jobban szól mint a ZTE Axon 7 vagy HTC 10 vagy Alcatel idol 4s,nem is értelek benneteket, szerintem nagyon is jó a 640p-s (lol) kijelző amit még az 5s-ből vettek,másfélszer annyiért mint az említett ZTE vagy a Oneplus 3! Az összes iphone-nak a kihasználatlan kávái igenis jobbak mert,mert öhm meg lehet rendesen fogni
(ezt már alig birtam rendesen leirni) -
hwtvennek
tag
de jobbak, a oneplus 3 veri az s7-et is, a 2 magos "szar" iPhone meg veri a OnePlus3-at is.
"ram, sd bővíthetőség sincs, vízállóság se, led se, kijelző méret és felbontás."
ram? hiába van a galaxyban vagy a többiben 4 meg 6GB ram, így is elveri multi taskingban a 2GB-os iPhone.
ebből azt látom, hogy ugyanúgy fizetsz egy Galaxy S7 Edgért 200+ ezret, és beszopatnak titeket a kamu 4GB rammal, ami teljesen feleslegesen van benne, mert nem tudjátok kihasználni mert mindent újratölt.
sd bővíthetőség? köszi de bőven elvagyok 64GB-on, ha meg nem akkor ott a 128as telefon.
vízállóság jó lenne, de azért valljuk be nem fájó pont.
simán telefonálok az iPhoneal is esőben, bár van esernyőm is, nem kell eláznom, ezen kívűl nem ezzel zuhanyzok.
led? úgyis megnézem a telefont napi többször, egyáltalán nem jellemző szerintem hogy csak akkor nyúl valaki a telefonjához, ha villog rajta egy bazári led.
kijelző méret? mit értesz ez alatt? felbontás? így sem látok pixeleket, inkább a ti torkoton nyomják le a felesleges 8k kijelzőt.
iPad-ben van 2k kijelző, és simán viszi az ugyanolyan HW mint ami az iPhoneban van, szóval ennyit arról hogy nem elég erős.
ja és az iOS-t frissítik, és nem kell 1 évet várni rá mire az aktuális csúcsmodell megkapja a legújabb fő verziót. ebben esetleg tud valamelyik droid remekelni? a nexusokat hagyjuk mert azok is 1,5 évig supportáltak, és a f*szom se akar főzött romokat telepíteni. az android egy szar.
-
Szerintem sokakat nem érdekel milyen hardver van a mobilban csak tegye a dolgát rendesen, szolgáljon ki. Felőlem androidban is maradhatna 4col 2maggal, 1600as aksi stb, stb. És hidd el akár samunak is kifizetnék érte azt az árat, ha stabil lenne évekig.
[link]
Pl Nekem ez volt a legjobb telefonom, méret, kinézet, hardver is okés volt vele akkoriban. Ma is ezt használnám, ha nem akadt volna 1,5 év után. Frissítésből talán egyet adtak ki rá aztán hello el van felejtve a teló. Inkább ez a zavaró droidnál, nem vágyok másra, csak hogy kompakt méretben működjön egy Telefon akadásmentesen. -
Akkor ezt mond meg a telómnak is. Huawei P7-em van, elhiszem, hogy nem a legerősebb mobil a piacon, de mikor kiadták bőven jó Volt. Egy Fb, egy Messenger, Pokerstars, Chrome, ennyi appom van rajta. Kérdem én a Messenger miért lépked ki, az fb miért akad görgetésnél, chromenál is van olyan oldal amit alig lehet görgetni. ja és a 2 Gb ramból 800-900mb szabad amikor ránézek.
-
Szakiii
addikt
Nem rossz amúgy, én szeretem az i5s-t de! Egyszerűen jobb használni az s7et, méret ide vagy oda. Nyilván nem is egy kategória de i6 borzalmas kijelző és előlapi kihasználtság arányában egyszerűen számomra csúnya iphone se-t meg lehúzásnak érzem. Azért az árért adnak egy ősrégi kijelzőt, low felbontással, egy 2 éves hardvert. Egyszerűen számomra nincs ott jó választás a palettán s7 viszont az első telefonom ami talán hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest