Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Azert attol meg eleg messze all az itthoni mobilnet szolgaltatas hogy tenylegesen lehessen igy hasznalni.. mar az is jo ha valakinek 5 gb adatforgalma van es egyaltalan tudja hasznalni rendesen ilyen lefedettseg mellett. Ez az opcio jelenleg kozelebe nem er egy bovithetoseghez.
-
Nem volt még almám, de mindenképp ki fogom azt is próbálni (következőnek SE-t veszek, mert amennyire tudtam utánna jártam és elvileg minden megvan benne, amire szükségem van és kinézetre is tetszik), mint a WP-t is (azt kb 2 hétig bírtam használni, lehet almával is az lesz). Direkt azért írtam a TV-t is, hogy nehogy alma fannak nézzen valaki, nekem TV-ből is egy 102cm-s full hd-s van, nekem az bőven kielégíti az igényeimet (előtte 80cm-s hd volt az is bőven elég volt, amit nem is cseréltem volna le, ha a szüleimnek nem kellett volna hirtelen). Mondjuk engem a monitornál se érdekel a felbontás, van egy 5éves 19"-os 1440x900-as felbontású, nekem az míg ki nem purcan megfelelő.
-
Igen valami ilyesmi. Szerintem olvasd el még1X. Ha valaki félreértett, nem arra írtam, hogy a Samsung, vagy bármelyik másik kijelzője csúnya lenne 4k val, de egy 5-6"osba fullhd bőven elég, nekem ne mondd hogy látod a pixeleket, meg szebb képe van. Ha így van akkor gratulálok neked valami ultraszuper szemed lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest