Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
én is a resco-t használom,szvsz az a legjobb kiegészítő billek közül
az spb-re nincs szükségem,mivel van full qwerty a gépemen,de érdekes szinte sosem használom (nem szoktam sokat gépelni a pda-ba) -
Nortid
aktív tag
ilyen már vayg két éve van, de nagyon tetszik!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az utolsót kivéve (mivel a P525-nek van hardveres numerikus billentyűzete) mindet kipróbáltam, és hard reset után már nem raktam fel semmit, hagytam a normál win gombokat, nagy nézetben, és kész.
A Resco programja jó, de nagyon kicsik a gombok egy 2.8''-as kijelzőn történő használathoz, az SPB programja pedig egy idő után mindig megrohadta magát és nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három program, melyek megkönnyíthetik az adatbevitelt.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- iPad Mini 6/7 billentyűzetes tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest