Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• divot

veterán

válasz rumos14 #313 üzenetére

Ezzel a HPM-70-es fülessel nagyon jól szól, nem is a megabasszus ekvalézert használom, mert az már sok lenne. Metrón majdnem föl kell tekerni max. hangerőre, bár teljes erővel már nem esik jól a zenehallgatás, legrosszabb esetben is elegendő az utolsó előtti pöcökig tolni.

Az 1 giga a valóságban 950MB, ezzel kell tehát gazdálkodni. Ha frissítetted a zenelistát, akkor után már nagyon gyorsan eléri a számokat, bár elsőre kicsit lassan indul. Igaz, nekem a T-mobile-osság miatt még az eggyel ezelőtti firmware van a masinán, szóval lehet, hogy ez javult. Én a véletlenszerű lejátszást használom, mivel a 20GB-os iPodot is mindig így használtam. Elindítom a zenét, lezárom a telefont, oszt jónapot.

Egyébként épp az iPodos múltnak köszönhető, hogy rendben vannak az mp3-aim, ami fontos, hiszen a telefon a tagok alapján rendezi a zenéket.

Így hirtelen ennyi, ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok. Az biztos, hogy most már nem fogom magammal cipelni az iPodot is, mert a telefon tökéletes erre a célra. Ma olyan egy órát beszéltem, írtam vagy tíz sms-t, és kb. három órát hallgattam jó hangosan: ez olyan 55%-ra vitte le az akkut.

Új hozzászólás Aktív témák