Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes a napokban. A telefon néha néha bekapcsoláskor kiírja, hogy cseréljem ki az akkumulátort. Én 3napot simán elvagyok vele úgy, hogy nyomkodom zenét hallgatok beszélek stb... szóval az akksi (szerintem) rendben van ezért nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Egészen máig. Délelőtt töltőre dugtam, rajta volt vagy 4óra hosszat de amikor lehúztam bedobott egy akku feszültség alacsony feliratot majd kikapcsolt. WTF? Szerintetek mi lehet a probléma vele? Nincs semmi hekkelés rajta, a mobilt újraindítottam de semmi nem változott. Ha nem lenne egy ezer éves tartalék telefonom most elérhetetlenné váltam volna emiatt.
-
dízelracer
őstag
válasz
dízelracer #1283 üzenetére
Na szóval, nem akkumulátor hanem antenna borítás kéne.
Hol lehet ilyesmit felhajtani?
+ keresek egy normális zenelejátszó programot amiben lehet lejátszási listákat szerkesztgetni, tud véletlenszerű és ismételt lejátszást. Valakinek valami ötlet?
-
dízelracer
őstag
M600i tulajok! Honnan tudnék akkumulátor fedlapot felhajtani? Körbekérdeztem pár nagyobb gsm boltot de semmi.
-
cgod
tag
Napot!
Ha még jár erre valaki, aki tud segíteni, megköszönném:
m600, GW1, legfrissebb szoft+turbosim, eredetileg trés. A Djuice-tól hiába kérem le az mms és 3g beállításokat, nem hajlandó elfogadni, azt írja ki, hogy a tanusítvány nem megfelelő neki. Viszont állítani semmit és semerre nem tudok. Lehet, hogy a turbosim miatt csinálja? Ha csak 3g-t engedek neki, akkor az SMS sem nagyon megy rajt.
Ha valakinek van megoldása, ne tartsa magában.
Köszönöm
-
Van még valakinek ilyen remek készüléke?
Én tegnap mókoltam meg egy kicsit a szoftverét. Most P1i standby mód van rajta és a szoftverbe van bele integrálva sok hasznos hack:
Videó -
Inarus
addikt
válasz
babakviktor #1279 üzenetére
A gyártó honlapján gondolom még nem nézted...
-
babakviktor
csendes tag
Magyar nyelvet honnan tudok belevarázsolni ebbe a kütyübe , fehér, kártyaföggetlen, és volt rajta SEUS
???
Nos? -
KukkSteve
senior tag
Jaja nekem is csak annyi a gondom vele...
Majd remélhetőleg jön helyette egy jobbacska...VIVAZ, SATIO, X1...
De ez még nagyon a jövő zenéje
sztem majd csak fél év múlva lesz rá keret, és akkorra már az áruk is elfogadható lesz.
Tényleg nagyon könnyen alakítható a szoftja, és szétlehet tuningolniD
-
WiZARD
addikt
az mitől lehet, hogy azt írja a telefon, hogy nincs elég memória? (sms olvasás, vagy írás, naptár stb)
újraindítás után is.
pár leesésnek lehet köze ehhez?(ismerős kérte, hogy segítsek neki)
-
_Roy_
tag
Sziasztok!
Nekem is lett egy ilyen telóm, minden szép és jó, de a vissza gomb nem akar működni, ezt lehet szoftveresen állítani, vagy nem? Mi lehet a baj? -
ko9
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne alkatrészre!
Nekem pontosan az a szalagkábel kellene, ami a SIMkártya-alaplap-Vissza gomb fele megy!
Ha valakinek van erre infója, tudna segíteni?
Köszönettel: ExPeacer -
Akheron
senior tag
válasz
eldiablo #1268 üzenetére
Ó, ez fura. Akkor hogyhogy lehet találni hirdetésekben ilyen feketét? Most az imént rákerestem a Google-ben, és néhány magyar példányt is találtam; például:
Sony Ericsson P1i BLACK, újszerű, kártyafüggetlen - Ár: 34 900 Ft
Vagy ezek szét lettek szerelve, és külön lett kicserélve a középső részük egy nem gyári feketére?
-
Akheron
senior tag
válasz
Depression #1265 üzenetére
Érdekességképp mutatom az alábbi oldalt; épp nemrég akadtam rá:
Nem is tudtam, hogy létezik belőle fekete változat.
Lehet, hogy erre kellett volna vadásznom, de most már mindegy.
-
-
Akheron
senior tag
válasz
eldiablo #1263 üzenetére
Köszi, elolvastam a leírásokat.
De nem világos, hogy mi a célja ennek a kényszerített frissítésnek. Ahogy nézem, újabb nem lesz ettől a szoftver; ugyanazt telepíti, ami már fent van. A meglévő újraírásának lehetőségét pedig a SEUS program is felkínálja, miután észlelte, hogy a legújabb szoftver van a készüléken.
Vagy ez a szolgáltatás csak a SEUS újabb verziójában van benne, és ezért volt szükség erre a trükkre korábban?
Egyébként a P1i-n újabb, jobb szoftver van már? Tudod, az UIQ3-as témában említettem, hogy vettem egyet; elvileg néhány nap múlva már azt fogom használni. Sajnálom mondjuk, hogy annak nincs ilyen szép, letisztult külseje... Ebből a szempontból sokkal jobban tetszik az M600i.
-
Akheron
senior tag
válasz
Akheron #1261 üzenetére
Közben, miután még néhányszor lefagyott a telefon, kipróbáltam, hogy bezárom az egyetlen háttérben futó (nem gyári) alkalmazást, a Smartbacklight-ot. Rejtélyes módon úgy tűnik, hogy ez okozta a fagyást: mióta bezártam, többször is teszteltem az 1777-tel, és most tökéletesen működik a hívás.
Ki érti ezt...
Szerk.: Úgy tűnik, nem én vagyok az egyetlen, akinél jelentkezett ez a probléma:
„This prgram is fantastic! Thanks! But my Sony Ericsson M600i smart is freeze when i take a call. Please somebody tell me: why?” [link]
-
Akheron
senior tag
No, most próbáltam először hívást lebonyolítani az M600i-vel, amit nemrég vásároltam használtan. Háromszor próbáltam, és mindháromszor lefagyott a telefon.
Elkezdi a hívást, és kicsörög, de legkésőbb a hívás megszakításakor teljesen lefagy, úgy, hogy semmit sem lehet csinálni vele, az akkumulátor kivételén kívül. Egy hivatali számot hívtam, és valószínűleg már nem voltak ott, tehát voltaképpen nem is jött létre a hívás: csak kicsengést jelzett egy ideig.
Tudnátok valamilyen tanácsot adni ezzel kapcsolatban? Fogalmam sincs, mitől lehet ez, vagy mit lehet vele tenni. Miután megérkezett a telefon, csináltam egy master reset-et, és semmi olyat nem telepítettem, amiről úgy gondolnám, hogy kapcsolatban lehet a híváskezeléssel.
Lehet, hogy hibás a telefon?
-
Akheron
senior tag
Megérkezett az M600i.
Az eladó elmondása szerint védőfólia van a kijelzőn, de ő is csak az előző tulajtól hallotta ezt, szóval kicsit bizonytalan vagyok. Nézegettem a kijelzőt, és sehol sem látok rajta semmilyen fóliaszélt... Létezik az, hogy van rajta védőfólia, mégsem látszik egyik széle sem? Olvastam valahol, hogy a fólia korábban nagyobb volt a kijelzőnél, és be kellett tűrni a műanyag alá – ezért kérdezem.
Vagy van esetleg valamilyen más mód annak megállapítására, hogy van-e fólia a kijelzőn?
-
Akheron
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel, lehet kapni kábel nélküli jack-adaptert:
3.5mm Headset Headphone Audio Adapter for Sony EricssonÉpp most rendeltem meg; ingyenes a szállítás.
-
Akheron
senior tag
válasz
eldiablo #1257 üzenetére
Köszi.
Megvettem; elvileg néhány napon belül ide is ér.
Tudtok esetleg valamit az alábbi szilikon tokról? Ránézésre egészen jónak tűnik.
http://www.boxwave.com/products/flexiskin/flexiskin-sony-ericsson-m600i_1336.htmIlletve, lehet valahol kapni olyan olcsóbb fülhallgató-adaptert, ami a fastportot jack aljzattá alakítja? Tudom, hogy a drágább SE headsetek alsó része jó erre a célra, de szívesebben használnék rövidebb kábelű vagy kábel nélküli adaptert.
-
Akheron
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy 20 ezer forintért mennyire jó vásár manapság egy jó állapotú, fóliás kijelzőjű M600i?
Látni itt a Prohardveren 25-ért is, de kicsit szkeptikus vagyok ezekkel az árakkal kapcsolatban, főleg miután már a K800i-k se nagyon kelnek el 18-nál többért. Valóban többet ér az M600i a K800i-nél?
-
tresh
veterán
hi all ha esetleg vkinek lenne ilyen teloja eladó akkor pü thx
-
Balinov
titán
hatha valaki meg nezi a topikot
Aki szotart keres uiq3-ra az nezzen ra most erre a Handango ajanlatra. A
LexLook! 1.0-t 99 dollarcentert meg lehet venni. -
Apollyon
Korrektor
15 K??
Szerintem még a mai napig megállná a helyét.
SE kijöhetne még egy ilyen formatervű telefonnal. Tudom, ottvan a P1i, de nekem az lassú lenne mivel W610-em van és azon nincs oprendszer.Lehet még valahol kapni újonnan M600i-t?
-
divot
veterán
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy lassan két éves, némiképp ütött-kopott, szürke T-s M600-t, amiből ráadásul elhagytam a stylust?
-
WiZARD
addikt
na megvan a teló, egyelőre fekete, barátnőm nagyon örül neki.
fehér hátlap meg úton van valahol postán...viszont csak A1-vodafone piros logós telót sikerült venni. ez matrica rajta, és le lehet kaparni, vagy rendesen oda van ragasztva, és ne próbáljuk inkább?
-
A SE üzletben tartanak fehér elő és hátlapot.
-
WiZARD
addikt
új, fehér m600i -t keresek.
sajnos sehol nem találtam, ha valaki véletlen tud olyan boltot, ahol még van valami beragadt, akkor szóljon.illetve ha tudtok olyan helyet, ahol új, eredeti fehér házat lehet venni, akkor az is jó lenne, mert feketét még talán könnyebben kapok...
(ebayről vettem egyet, amit újként hirdettek, de jól átb*sztak, most küldöm vissza.
)
-
válasz
bringa béla #1236 üzenetére
.doc és .xls fájlokat szépen lehet rajta nézegetni. A mérethatár nem tudom mekkora, de képek nélkül egy 50 oldalas .doc nem szokott nagyobb lenni 1MB-nál.
.pdf-et is olvas, de nem minden fajtát. Amiben képek vannak, azokat nem szereti. A szövegeket pedig legtöbbször rosszul tördeli. Viszont a dokumentumokat és a táblázatokat rendesen megjeleníti. Az excel ismeri a függvényeket, szóval nem buta. -
válasz
bringa béla #1234 üzenetére
A számokat Előadó, Albumok, Lejátszási listák, Zeneszámok, Saját felvételek szerint lehet szortírozni. Legegyszerűbb lejátszási listát készíteni a számítógépen, felmásolni a zenéket a telefonra, mellé pedig a lejátszási listát.
A lejátszást randomra is lehet állítani...MegaBass is van benne.
Ha nem kell a kamera, kevesebb rá a pénzed és elviseled, hogy a nyári direkt napsütésben nem látni a kijelzőt, akkor jó választás. 20k körül használtan már akad M600i. A P1i 40K körül mozog használtan.
-
bringa béla
csendes tag
halihóó mindenkinek!
lenne pár kérdésem az m600-al kapcsolatban...
A zenelejátszó "felhasználóbarát"?
Van benne MegaBass?
Megéri-e megvenni, mint p1i "előd"?nekem k750i-m van, ha valaki tud, akkor ahhoz hasonlítsa...
-
válasz
kenguru99 #1231 üzenetére
Valószínűleg nem voltak azonosak a körülmények. Egy borús-napos napon az M600i képernyője is látható, mert akkor nem olyan vakító a napsütés. A W950i-t pedig szerintem sikerült teljes napfényben tesztelniük.
Tudom, én is olvastam mindkét cikket. Szervízkönyvét megnéztem a két telefonnak, mindkettőben ugyanaz a kijelző van. Megmutathatom napfényben az M600i-t, tényleg nem látszik semmi.
-
kenguru99
senior tag
Azt sejtettem, hogy a két telefon hardver szempontból szinte ugyanolyan. De akkor ezt nem értem:
m600i teszt
"A képernyő isteni. Egyrészt hatalmas, ez konkrétan 38 x 52 mm fizikai méretet jelent. Bár a felbontás „csak” 240x320 pixel, de így is tökéletesnek mondható. A színek élénkek, napsütésben sem okoz gondot a használat."w950i teszt
"A kijelző kapcsán nagy az én bánatom. A billentyűzet után ez a második pont, ahol nagyot hibázott a gyártó. Az óriási 2,6 inches megjelenítő paramétereiben nem találtam kivetnivalót, annak ellenére, hogy a 320x240 pixeles felbontást növelhették volna tovább, és a 262000 színnél is van jobb. A legnagyobb azonban hátránya a fényereje. Napfényben ugyanis egyszerűen eltűnik, és utána semmilyen árnyékolástechnikával nem lehet elővakarni, egyetlen megoldás létezik arra, hogy elővarázsoljuk: el kell hagynunk a napfényes területet. Vámpíroknak és megrögzött remetéknek tehát kifejezetten ajánlott." -
válasz
kenguru99 #1229 üzenetére
Ha teljesen rásüt a nap, akkor én sem látom... Máskor viszont gyönyörű a képe, úgyhogy engem nem zavar...
Cseréljünk, megnézheted hogy ugyanolyan a kijelzőjük.Szóval nem érdemes váltanod.
Esetleg egy másik készülékre... W960 drága, de abban elvileg már jobb a kijelző.
-
kenguru99
senior tag
Kedves M600i tulajok!
Mennyire vagytok elégedettek a kijelző láthatóságával napfényben? Nekem w950i-m van és mint ahogy a mobilarénás tesztben is leírták, napfényben egyszerűen semmit nem lehet látni. De simán a szabad ég alatt való tartózkodásnál erős napfény nélkűl is nagyon nehezen olvasható. Gondolkodom, hogy lecserélem a telefont mert ez a hiba nagyon zavar. Az M600i látható napfényben?
-
divot
veterán
Elveszítettem a stylusomat.
Na, most az a helyzet, hogy kizárólag három darabos csomagot találtam 5000 forintért, márpedig ez kurva sok egy ilyen kis vacakért. Nem tudtok ajánlani valami noném, univerzális akármit?
-
RatSon
aktív tag
srácok a kütyüben levő bluetooth rádiónak mekkora a hatótávolsága? nekem egy régi usb-s bt adapter van a gépemben, de ha mellé teszem akkor is csak közepes a térerő, és 3 méter távolságnál már szakad is a kapcsolat. az usb-s eszköz vagy a telefon tud csak ennyit?
-
piqla
őstag
Hat szerintem mar csak kettonknek van ebbol a topikbol ilyen telefonja
Segiteni nem nagyon tudok neked; talan csak annyit, hogy a jatekmentesek persze, hogy torlodtek... En meg ujrainditast sem tudok, mert nem tudom a biztonsagi kodot, amit ker. Van valami gyari kodszam?
-
MAQ12
tag
SEGÍTSÉG!
Hol is kezdjem.....
Pár hónappal ezelőtt szinkronizálás közben kilépett és nem tudtam szinkronizálni.
Utánna nem ismerte fel a bejövő és kimenő hívásokat. Minden számra megkérdezte, hogy fel vegy-e a névjegyzékbe.Soha sem tudtam ki keres.
Visszatöltöttem ez utolsó biztonsági mentésem. De előtte még a céges gépemen sikerült szinkronizálnom is. Utánna jó lett minden. Legalább is azt hittem....
Azóta minden szinkronizálásnál ezt csinálta.
Pár napja a fiam észrevette, hogy az egyik kedvenc játéka (QuadraPop) hiányzik. Megtaláltam az eszközök menűben. Visszatettem a helyére. Na, ettől kezdve megint nem ismerte fel a számokat.
És a céges laptoppomon sem tudtam lementeni, csak a szinkronizáció ment le.
Gondoltam egy merészet és a Rendszer újraindítás-t törlés opvióval lefutattam.
Kaptam egy szűz telefont. Amire visszatöltőttem egy korábbi biztonsági mentést is.
A furcsaságok:
- eltüntek a témák, csak a default világos hátterű maradt
- eltüntek a fiam játék mentéseiKérdéseim:
- Volt-e már valakinek hasonló esete?
- Hogyan lehetne vissza varázsolni a gyári témákat?Ja és még egy dolog ami fontos lehet: az SE progit előtte frissítettem mielőtt elszált tőle a telom.
A telefonon futó sw: R9F011
A gépen futó SE progi :1.3.33Várom a javaslatokat, tanácsokat!
Üdv:
-
Drizzt
nagyúr
Nemide, bocs.
-
Bobby G.
senior tag
Valaki segítsen már, hogy lehet a telefonból a névjegyeket a SIM-re másolni. SOS lenne!
-
Bobby G.
senior tag
Hááát... Én is kiszálltam a táborból. Telefont eladtam, az óra még megmaradt. Mindenkinek fagyásmentes évet!
-
Bobby G.
senior tag
Hirdetni nem itt kell.
[ Módosította: Atlantis ]
-
illesjani
csendes tag
Hello.
Nekem szintén ugyanez a problémám, pannon gprs + SE M600i,de a Gmail nem megy.Minden más pop3-as mail megy, csak ez nem.Pannonnál nem tudnak semmit, mert miért tudnának...Valakinek ötlete?
-
MAQ12
tag
Sziasztok!
Tegnap óta egy bosszantó dolog ütötte fel a fejét a telefonomon.
Nem müködik a gyorstárcsázó funkció!
Eddig ha hosszan nyomtam egy billentyűt feltárcsázta azt aki be volt állítva a Gyorstárcsázások alatt arra a billentyűre. Most csak a Névjegyzéket nyítja meg, de mindig a legelső bejegyzésnél!!!!
Ha Készenlét-nél rábökök a Gyorstárcsázásokra és ott az egyik beállított névre, az müködik.Ujraindítást és akksi kivételt már probáltam.
Van valakinek valami hasznos ötlete?
Üdv:
MAQ -
Integrale
veterán
Hy! Gondolkozok egy ilyen kütyü vételén! Írjatok róla fontos dolgokat plíz pl.: jó/rossz tulajdonságok (jah és hangerőt hogy lehet állítani rajta?) sw hajlamos-e fagyásra stb!
Előrre is THX
-
divot
veterán
Dell Latitude D520 és Sony Ericsson M600i között a laptopról telefonra működik a kapcsolat, ám ha fordítva próbálkozom, akkor a telefon azt írja ki, hogy nem tud létrejönni a kapcsolat. Ez így normális?
-
polip
addikt
és én is búcsúzok mindenkitől...m600 nálam is befejezte...
iPhone rullz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy gomb, két betű, 3G. Mindez egy vonalzóval tervezett, intelligens téglában.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest