Hirdetés

Sony Ericsson M600i - egy gomb, két betű

Hirdetés

Bevezető

Igen, eddig ez hiányzott a Sony Ericsson palettájáról. Egy magas tudású okostelefon, amellyel megmutathatja a gyártó, hogy tud még bánni az operációs rendszerekkel, van benne innováció, mer merészet, de mégis olyan „ericssonosat” alkotni.

Az első képek felbukkanása óta sokat kellett várni, de ez az idő pont elég volt arra, hogy ne hökkenjek meg túlzottan, mikor végre megkaptam az XXL GSM-től a modellt. A tesztpéldány fehér színű, állítólag a feketét jobban várja a nép, holott így is teljesen egyedi a kinézet, de ez innentől ízlés kérdése.

A P910i óta nem volt okostelefonja a gyártónak. Azért ennek már két éve, úgyhogy talán majd most megrázzák magukat, előbb-utóbb kapható lesz a P990i (talán megérjük), illetve nem szabad elfeledkeznünk minden idők legnagyobb, legokosabb Walkman készülékéről sem, amely a W950i nevet kapta.

Addig viszont itt van a teljesen új szériának tekinthető M600i. M-mel még sosem kezdődött telefon neve a gyártónál, de ez nem véletlen. Ez a modell ugyanis szinte a semmiből bukkant elő, nincs elődje, érkezését nem előzte meg nagy várakozás. A helyzet így a következőképpen alakult: mindentudó okostelefonnak jön a P990i kamerával és WLAN-nal, üzleti, egyszerűbb készülék az M600i, és zenére kihegyezett smartphone a W950i.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés