Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakidr
aktív tag
Ok. Ma reggel engem is felkeltett, de az furcsa, hogy minden alkalommal újra kell választanom a csangőhangot.
Más: nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekek még sosem bírt ki 1 napnál többet. El nem tudom képzelni, hogy valakinek 4 napot bírjon. Mondjuk kb napi 1.5 órát beszélek....
-
szaki04
senior tag
Hát nekem most elindult a vezérhangya... lehet csere lesz egy HP PDA-ra... de még erősen képlékeny a dolog. Riaszt a HP-k rövid készenléti ideje, annak idején az MPX-200-amat is azért adtam el, max. 2 napot ment el...az meg nekem elég vékony. Sajnos a HP-re sem írnak sokkal többet...
-
szaki04
senior tag
Én még az eggyel ezelőttit sem raktam fel. Nekem jó az R9E001... vagy mi a verziója.
Mondjuk, nekem továbbra sem jó az SM küldés, csak 70 karaktert enged, akármelyik karakterkészletet választom: 7bit, UCS...
Azt is most vettem észre, hogy a naptárban az órákat állítva, eltűnnek a számok a kockából...először mutatja, de amikor változtatok rajta akkor már csak fehér kocka van a helyén.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
divot
veterán
No, kezdek nyomon lenni, a hiba más eredetű, mint gondoltam.
Valószínűleg az a probléma, hogy a használt SIM-kártya már az ötödik telefonban dologzik, és mindig minden készülék hozzátette a saját kis ''hülyeségeit''. Így amikor tegnap hangos bejegyzést szerkesztettem egyes telefonszámokhoz, valahogyan lett belőlük egy ilyen új, meg a régi SIM-es bejegyzés. Nem tom, mennyire érthető.Vagyis én hiába adtam meg a névjegyeknél a számhoz egy fotót, ha a bejövő hívásnál a SIM-en lévő régi, képnélküli (de ugyanazt) a számot érzékelte.
-
-
Sol Dr
csendes tag
Thanx
Mivel mint említettem főként beszédre lenne használva,macerás lenne állandóan elővakarni a ceruzát és azzal böködni a hívni kívánt személy nevét,tehát ha jól értem,ujjal is meg lehet keresni pl. Kun-Kovács Pistikét a tel.könyv közepén? a kézírás-felismerés mennyire használható?
Az akksi üzemideje még mindig érdekelne -
szaki04
senior tag
-
szaki04
senior tag
A Te kedvedért kipróbáltam a frissítést...igen, ahhoz hogy keressen egyáltalán friss software-t a készülékhez, el kell végezni a kikapcsol, SIM kivesz, C gomb nyomvatart+kábel feldug produkciót...ez ilyen sajnos.
A lecuppanást úgy végezd el, hogy az mRouter ikonján nyomj jobb egérgombot, majd Disconnect USB device...blalbla-t válaszd és voila nem fog keresni semmilyen BT kapcsolatot...
[Szerkesztve] -
szaki04
senior tag
A témákat én a kártya ''Others'' könyvtárába raktam, ott ''megnyitás'' és telepíti is.
Outlook: A szerkesztéshez mindenképpen fel kell rakni a programot. Utána a ''Névjegyzékek'' nevű mappában tudod szerkeszteni.
A jobb oldali gombról van szó ugye? Telefonszám nem lehet, de a T-Mobil-ost át tudod programozni? Mert több helyen olvastam, hogy nem lehet.
Frissítés: A legegyszerűbb, ha felmész az SE honlapjára és ott pontosan, lépésről-lépésre le van írva minden... Egy kicsit hosszú lenne ide leírni, bocs...
[Szerkesztve] -
szaki04
senior tag
1. SEUS: Nekem, gyári független van...arra a legfrissebb software R9EA001. A brand-esekre nem tudom, mert azt nekem nem mutatja meg a SEUS. De ha jól emlékszem, ide linkeltem egy német nyelvű oldalt, azon fent vannak a legújabb sw-ek minden SE telefonra.
2. Disc2Phone: Mire akarod használni? Én nem láttam semmi hasznosat benne...nem is installtam fel. A sw verziót, az alapképernyőn a ''További'' gombra kattintva ''Rendszer információ'' menüpont.
3. Témák: .utz file-okat rakd át a készülékre, majd megnyitás és kiírja, hogy a téma telepítve.
4. Névjegyzéket az OutLook-al tudod szerkeszteni...ha nincs fent akkor az gond...
Üdv.: Szaki04
U.i.: a #183-as hsz.-emben van a link...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kaai
csendes tag
A telefon azert nem ebreszt kikapcsolt allapotban, mivel egy operacios rendszer fut rajta. Ha jobban belegondolsz, akkor az outlook, sem kapcsolja be a szamitogepedet, amikor valami figyelmeztetest allitasz be magadnak. A Nokiak csak azert tudnak bekapcsolni, mert ott egy, az op. rendszertol fuggetlen progi futtatja az ebresztest, ami be tudja kapcsolni a telefont.
(Remelem nem tuntem tul okoskodonak) -
szaki04
senior tag
''...a töltőre van dugva, nem tud rezegni, csörög v. kussol'' kezdetű mondattal az a baj, hogy már kb. 5éve megjelent Ericsson-ok, Sony Ericsson-ok sem tudták ezt... ergó, ha tölt akkor nem rezeg. ''Az ébresztés nem kapcsolja be a telefont'', persze, mert sajnos kikapcsolva nem ébreszt. Csak akkor ha töltőn van a készülék...kikapcsolt állapotban.
-
badacsony
őstag
-
rumos14
nagyúr
szabad kérdezni, hogy kiváltságos T-Mobile státuszodnak köszönhetően mennyiért tudsz hozzájutni egy ilyen készülékhez?
ha pedig nem elég a 64 mb memória (a készüléknek van valamennyi belső memóriája is), bármikor vehetsz egy nagyobbat, ha pl. le akarsz menteni nagyobb mail csatolmányokat. -
rumos14
nagyúr
hello Divot!
ha a telót csak okostelefonként (telefon, sms, mail, határidőnapló, irodai alkalmazások) akarod használni, végülis elég lehet a 64mb. fényképező nincs benne, erre nem kell extra hely. ha viszont mp3 lejátszóként is használnád (gondolom nem), akkor persze kelleni fog a bővítés.
szerk: M600 lesz, ez már eldöntött tény? Windows-os telefont (pda/gsm kombót) nem néztél?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy gomb, két betű, 3G. Mindez egy vonalzóval tervezett, intelligens téglában.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest