Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
Nekem is volt Windows op.rendszert használó telefonom (MPX-200), de sajnos az asztali PC-n futó Windows hülyeségeit ide sikerült nekik átültetni...
Az újabb verziókkal nem volt szerencsém találkozni. Programok, szoftverek voltak rá bőven az igaz, csak marha sokat kellett hack-elni, ahhoz hogy fussanak... Nem volt pl.: Java futattó környezet, a Win 2002-es mobile verzió nem támogatott BT-t, ha jól emlékszem... De a mai napig az oldalamon fent vannak a MPX-200-as programok.
-
szaki04
senior tag
@badacsony: A telefont a győri Saturnban vettem, gyári független. Nekem a fekete színű jutott, pedig a fehér is tetszett volna...előttem vitték el, 1 nappal. Igen, történt softwarefrissítés...De engem megszivatott a SEUS rendesen... Én Firefox-ot használok böngészőnek, ez meg a IE-n keresztül akar csatlakozni a Net-re...mire rájöttem mi lehet a gond, vagy 5x telepítettem újra a SEUS-t. A frissítés egyébként pikk-pakk történik... Teljesen magyar nyevű a leírása és a software is magyar nyelven kommunikál veled. Jelenleg a R9A002-es a legújabb software. Ez van fent nekem is... az érintőképernyőt be lehet kalibrálni...utána nem lesz gond.
@aronocs:A készülék fagyásáról nem tudok beszámolni, annyi biztos, hogy az eredeti software-el lassabb volt a telefon. A mostani jóval gyorsabb. Az a jó benne, hogy abszolút lehet a ceruza nélkül kezelni a készüléket. A JogDial annyit fejlődött vissza a P-800-hoz képest, hogy nem lehet fe-le billenteni, csak tekerés + benyomás maradt. De teljesen jól használható így is... Hááát, rábeszélni nem akarlak semelyik készülékre sem, de a Nokia mellett a WLAN szól szvsz. Nekem mindig is jobban bejöttek az SE okostelefonjai mint a Nokia-é, talán az Én fejemnek logikusabbak a menüi... Másnak pont fordítva van ez a dolog. Annyit mondok még neked, NEM bántam meg az SE M600i megvételét, teljes a megelégedés...remélem beindul a softwareírás is erre a platformra és akkor nem lehet gond.
Üdv.: Szaki04 -
aronocs
tag
Hali!
Nem egy kulfoldi oldalon olvastam, hogy eleg sokat fagy ez a keszulek. Beleastam magam ebbe a keszulekbe es az E61-be, sokak szerint a Nokia joval stabilabb. Erdekelne, hogy neked milyen tapasztalataid vannak, bar az egy het hasznalat meg nem olyan sok.
A masik kerdesem, hogy mennyire megoldhato az egykezes, Jogos kezeles? Sony-s tapasztalataim alapjan nem nagyon lehet gond, de nekem meg a regi idokbol volt Sony telefonom (J6, Z5).
Az igazat megvallva nem nagyon akarok E61 mellett donteni a merete miatt. Mindenkepp kene a nagy tudas, de nem ekkoraban.
Azt meg toredelmesen bevallom, hogy nem akarok kommersz keszuleket venni. Ide tarozik akar a K800 vagy a D900. Nem vagyok sznob, csak hulye kutyubuzi. Fontos a nagy kijelzo, ami nem feltetlenul nagyon nagy felbontast jelent, hanem nagy meretet.
Na jo, mondj el mindent oszinten, de olyan szinezettel, hogy ne akarjak mast valasztani, mint az M600, mert mar nagyon beleszerettem. -
badacsony
őstag
-
szaki04
senior tag
Összefoglalnám a tapasztalataimat a készülékkel kapcsolatban, ha megengeditek...
A telefont pontosan 1 hete vettem magamnak ''Mikulásra''. Volt már Symbian-es ''gépem'', egy P-800-as személyében. Ahhoz képest, ez az új verziós UIQ mondhatni teljesen más. A legnagyobb baj az, hogy kevés program látott napvilágot ehhez a telefonhoz. A kezeléséről pár szó. A 3 állású gombokat szokni kell, nekem elég nagy lapát kezem van és bizony az első pár napban nem szerettem SM-et írni... De belejöttem, most már nem gond. Félre nekem sem sikerült nyomni a gombokat, de hiába a PC-ről ismert qwert billentyűzet, a mobilon nem ezt szokta meg az ember, így majdnem olyan volt gépelni, mint a PC-n az első hetekben, 90-es évek elején...
A kijelző egy csoda, Én látom napsütésben is... ide kapcsolódik a dolog, nekem a Swiss Manager Pro prg. azt írja ki: 16384 K a colors, ez nem éppen 262000 szín...hanem 16 millió (lehet Én tudtam rosszul).
Az akkumulátor elég jól bírta, első feltöltés után ment el 78 órát... kezdetnek nem rossz... remélem a 4 egész nap elérhető lesz vele... igaz én nem nyaggatom, de telefonálni azt kell, kb. napi 30-60 perc között. Pár SM-et küldök vele, ill. a naptárszinkronizálás megy rajta minden másnap.
Ennyi jutott hirtelen eszembe... akinek kérdése van, ne tartsa magában...
Üdv.: Szaki04 -
szaki04
senior tag
Az M600i gombjai: 5x7 mm-esek...
-
ByB
addikt
Akinek ilyen telefonja van, mondja meg nekem, hogy hány mm-esek a négyzet alakú számgombok? köcce
-
badacsony
őstag
m600i kijelzőjének mérete szerintetek pontosan megegyezik w950i-ével? Csak mert w950i-hez lehet kapni képernyővédő fóliát, m600i-hez meg nem.
-
badacsony
őstag
válasz
Csabesz_45 #83 üzenetére
Itt nézz körül M2 ügyben!
[link]
Telefont is kapsz olcsóbban, mint 83k. -
Csabesz_45
csendes tag
Sziasztok!
Az SE m600i olcsóbb mint az E61 és jobban nézki vmint könnyebb is.Én találtam zsír újt függetlenben 83000k-ért, a vodánál meg már 46000-ért oda adják előfizusan ez már így elég barátságos.Valószínűleg én is beszerzek egy m600-ast.
Ha vki tud vmi olyan helyet ahol olcsóbban lehet venni M2-es kártyát az linekeljem már egy oldalt. Köszi -
badacsony
őstag
Nem tudjátok véletlenül, pontosan milyen procival szerelt a telefont?
-
hendrick
csendes tag
Megjelent a vodafone-nál is, de az ára nem valami kedvezményes
-
ans
aktív tag
A Sony Z7 tárcsáját elég jól lehetett kezelni mutatóujjal, igaz az a telefon egy kicsit keskenyebb volt.
-
Ricardo
titán
Nekem is sikerült kicsit közelebbről megnézni egy példányt a MM-ben. Tetszett. A gombjai szerintem jól kezelhetőek, a kijelző gyönyörű. Az árát sokallom én is.
-
Atlantis
veterán
Tetszik ez a telefon, de lehetne szűkebb is.
Amúgy nekem a logika azt diktálná, hogy a másik oldalon legyen a Jog. Nem értem, miért írják mindenütt, hogy a jobbkezeseknek van kitalálva. Szerintem meg pont ellenkezőleg. -
Apollyon
Korrektor
Szerintem akkor is furcsa hogy nincs kamera, legalább a 3G miatt lehetett volna egyet beletolni hogy ha már eljutottunk oda hogy használjuk a videotelefonálást. Meg ennyi pézért belefért volna.
Hja és lenne egy kérdésem. A teszt oldalon található hogy kalibrálni kell a kijelzőt... Ez konkrétan mit jelent? Először az 5140-nél találkoztam ilyennel amikor kalibrálni kellett az íránytűt. -
Atlantis
veterán
No, még egy kérdés, hátha erre válaszol is valaki: az M2-es kártyát lehet olvastatni valahogy MS kártyaolvasóval, vagy marad az adatkábel?
-
Atlantis
veterán
Ilyen nehezet kérdeztem?
Tulajok, boltosok, valaki pls.... -
Atlantis
veterán
Üdv!
Gyors kérdés: ennek a szoftverét is lehet otthon adatkábellel frissíteni? -
zooly
aktív tag
válasz
Viktor0610 #56 üzenetére
Sajnos az első problémámra nem jó a megoldás, nincs bajom a w'n'w-s design Mini-vel, én a Mibile verziót sajnálom
A másodiknak utánanézek, köszi! -
-
zooly
aktív tag
Annyit még leínék, hogy én T-Mobonál vettem, akik sajnos elkövettek egy nagy aljasságot, lecserélték a gyári Opera Mobile-t a Web'n'Walk-osított Opera Mini-re
Egyébként van esetleg valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehetne átalakítani DVD/DivX/XviD videókat olyan formátumra, amit lejátszik ez a mobil?- Ha jól tudom H.263-as codecet szereti, a 264-eseket nem kezeli.
-
dokesz007
aktív tag
Nagyon faja...
N73 Nokedli kukába, nagyon elbűvült a fehét változata...
wlan+wifi az van a notiba, egérkijelzőn netezni max akkor ha nincs idő előkapni a notit...
basszus a kamera lassan olyanná vált, mintha anélkül nem lenne élet...hála az égnek egyre több gyártónál van nem kamerás tecsi, azért mindenki nézzen magába és igaz lelkére vegye szemügyre, hogy mennyit kattintgat telóval....(igaz én nem vok talán mérvadó, nekem a fényképezés az digitgép)...
szerintem minden benne van amire nekem szükségem van, 5 ropi hozzá a w800i fülese, így aztán végképp minden igényem kielégíti........
grat a teszthez, szerintem az egyik legjobban sikerült, olyan jól összeszedet, jó képekkel és minden faján be és meg van mutatva ahogy kell -
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Én is ma vettem egyet, sokkal kisebb mint gondolná az ember a képek alapján. A qwerty billentyűzés is teljesen jól működik. Miután hazavittem láttam meg a P990 tesztet a Mobilarénán, és hát nem bántam meg, hogy nem vártam meg
A WiFi számomra felesleges, BurgerKingbe úgyis enni jár az ember, nem pedig netezni. Egyébként ez szerintem más esetekben is igaz, a WiFi ugye helyhez kötött, ez pedig egy mobil - ezért van a 3G. Otthon pedig Bluetooth-on keresztül tudok osztani neki netet, ha esetleg a klotyón ülve barangolni támadna kedvem. Kamera. Ez sem hiányzik, eddig egy mobilomon sem volt; örültem volna neki, de nem szomorkodom.
Mivel a két mobil gyakorlatilag ugyanazt tudja - a fentieket leszámítva - így szerintem a +2 funkció nem ér meg +38gramm súlyt és +1.1cm vastagságot. -
tween
őstag
Kértem listát a vodától szerződéshosszabbításra és vazzz.... ezek nem ismerik az okostelefonokat?
Egy van rajt(9300i),de sony ericcson soha
Pedig ezt megvenném -
A színmélység sokkal szebb, mint pl. a Nokia E61-en, tegnap láttam ismerősnél. Ő is csak csodálkozott milyen szép az M600i kijelzője. Viszont az E61-nek meg káprázó napsütésben is jól látni a képét, mivel elég jó a kontrasztja. Én azért még mindig maradok az SE márkánál ;)
-
Nagyon durva az M600i
Lassan 5 napja megvan, de még nem tudtam végignézni az összes funkciót, amit támogat
Olyannak érzem magam, mint amikor egy óvodás betéved a játékboltba
Szövegbevitelt gyakorlom, egyre jobban megy és egyre több szót tanul a T9 is ;) Névjegyeim egyelőre PC-n várják, hogy rendbe rakjam őket (570db...), üzenetkezelés, RSS, böngésző nagyon jó (a böngésző még a netvibes.com oldalt is behozza, amit eddig még egy mobil böngésző se tudott, ergo van AJAX támogatás!).
Akkor a bugokról/hiányosságról:
- nagyméretű képeket nem hajlandó desktopra kinyomni, még vágva sem... tlán FW frissítéssel ezt kiküszöbölik
- a vissza gomb néha 2-t is visszalép, bár ez lehet az én ügyetlenségem
- jobbkezes lévén job kézzel elé nehezen fogok rá mutatóujjal a jogra+vissza gombra, mert e-közban a hüvelykujjam mindig vagy a browserre esik vagy az M2 fedelére, amit féltek, hogy össze roppantok (mert ugye a jog benyomásához kicsit nagyobb erő kell, mint gondolná az ember. tinilányoknak nem ajánlom)
- tényleg kevés program van hozzá, a try&buy-ból talán csak az advanced call manager és az IM+ használható (talán még worldmate, de azis csak utazó üzletembereknek), talán hamarosan kijön új verzió az agile messengerből, ami nekem jobban bejön az IM+nál... kéne még egy normális e-book olvasó mint a Gowerpoint µBook-ja (csakhát az ugye nem létezik symbianra...), mobipocket readert még nem próbáltam.
- programok lehetnének kicsit olcsóbbak
- Brando képernyővédő fóliát akarunk
- full backup nem megy PC-ről a Suite-al...
Egyébként a beépített web böngésző mellé felraktam az Opera Mini-t, mert kisebb, lágyabb, jobb, kevesebb forgalmat csinál
Na egyelőre ennyiVegyétek! Kötelező
-
joe212
csendes tag
A kijező elég kontrasztos, széles látószöggel rendelkezik, és erős napfénynél is láthatő. A W900i kijelzőjét, amit addíg etalonnak számítottam, magasan veri. Nem csak kontasztosabb és teltebbek a színek, hanem jóval nagyobb is kijelző megkönnyítve az internet használatot. Egyszóval: COOL!
-
mrlujoak
veterán
Még az én - most is használom, kivéve amikor nem harmadik phonenak - J6 Sony telómban lévő Jog Dial-t hiányolom minden mobilból, hiszen egyszerűen jó az a vezérlő megoldás.
Pláne a Z, MZ szériás Sonyknál, ahol 5 irányba mozoghatott a Dial.
Ez a teló szép, és nem iPod!
Különbenisawalkmanelőbbvoltmintazipod!
mrlujoak -
Pompi
nagyúr
Ennyire nem egyszerü a dolog. A Nokia féle S60-as felületre eleve több program van, de ott is gáz az új verziójú OS, a 3rd edition S60-as OS-hez még náluk is kevés program van.
Ebben az M600-ban debütált az UIQ új verziója, gyanítom ehhez sem lehet még tonna számra programokat találni.
Itt lehet nézelődni (nem túl bő a választék, egyelőre 25 program) [link]
[Szerkesztve] -
GeorgeBerger
tag
Hű, ez nagyon tetszik..
-
Dufresne
addikt
Nah végre egy saját tapasztalat.
Ennyiért viszont drága lenne nekem, plána hogy most vettem PDA-t
Viszont ahogy mondtad a jó böngésző és az email kliens az jó pont. Mennyire szép a kijelző képe?
Ha majd kiszolgált a k700-am, akkor elgondolkodom, miféle SE telót nyúzzak tovább.
[Szerkesztve] -
joe212
csendes tag
Sziasztok! Én 4 napja vettem 113990-ért és nem bántam meg. Amikor megláttam így nézztem:
!Egy w900i-ről váltottam. Egyébként az mp3-akat úgy mint a walkman-os telók tudja rendezni előadó, valamint albumok szerint. A fényképezőt meg csak hobby szinten ökörködni használtam, így nem nagyon hiányzik. Amúgy hihetetlenűl vékony a készülék, a gombok könnyen megszokhatók, és tényleg használható cerka nélkül. A böngészője olyan oldalakat is megnyit amit a Opera minivel nem tudtam a W900i-n megnyitni. Be lehet állítani, hogy milyen időközönként csekkolja az email fiokokat, ill. hogy csak a fejlécet vagy az egész mailt töltse le. Azoknak ajánlom akik sokat SMS -eznek, fontos a jó naptár, a tuti internet, és a cool E-mail kliens.
Sziasztok!
-
blueMerle
veterán
Ez mind szép és jó, csak akkor sem igaz ami a cikkben szerepel, mivel te arról beszélsz hogy mi a jellemző, a cikkben pedig arról esik szó, hogy a Nokia nem támogatja ezt a dolgot. Igenis a Nokiákban lévő OS TÁMOGATJA az érintőképernyőt, tehát továbbra is HELYTELEN a cikkben szereplő mondat.
-
Dufresne
addikt
Ponst valami hasonlót akarta írni. Énis szerettem ez a jog-ot a j70-emben.
Amúgy nekem tetszik a készülék, szimpatikus kis masinaWlan tényleg hiány mondjuk
Kicsit viszont drágának tartom, mert ennyiért már lehet kapni kicsit nagyobb tudású okostelefont a piacon.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
Örülök neki, hogy visszahozták a jog dialt. remélem kisebb készülékekben is újra láthatjuk majd, cmd-j70-ben imádtam
Kérdés: ebben a telcsiben hosszan nyomva a görgőt nem lép vissza a menüben (mint ha az alatta lévő gombot nyomnád)?
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Amit a gsm boltban veszel készüléket (90%) az is külfödröl van általában vagy o2-tl vagy orangetöl. persze ezt te nem veszed észre.
De ilyen esetben másrol van szó, vagy lopot ahogy viktor mondta , vagy cebites és egyébb bemutató darabb.
Sok lehetöségg nincs, az ilyen telokat kerüljétek nagyon mert nem nagyon rálehet fázni. -
-
blueMerle
veterán
Tudom hogy én mindig csak fikázok, de nem bírom ki, mert ordít ez a ''helytelenség'' a tesztben:
Ez gyakorlatilag mindenben eltér a Nokia okostelefonokban alkalmazott menütől, rögtön azzal az aprósággal, hogy támogatja az érintőképernyőt.
Nos, a kedves tesztelő még sohasem hallott a 7710-es Nokiáról? Ajánlom szemrevételezni, és az említett mondatot KIJAVÍTANI MERT NEM IGAZ.
A teszt és a telefon szép és jó, nekem nagyon tetszik, de ez a ''1 gomb = 2 gomb'' dolgot nem hiszem hogy szeretném. -
kaller1
veterán
Aprónetes hírdetés:
''Hello eladom fuggetlen w950i telefonomat. Szinte teljesen használatlan állapotban van, garantáltan karcmentes. specifikácioi: 320*240 érintoképernyo 4gb memory 3g 900/1800/1900 /umts a blue tooth meg stb azok persze alapok benne : ) csak ritkán netezek sorry ha késon válaszolok. Ár:140.000Ft''No comment...
-
DaveNo1
veterán
Na végre egy SE teló teszt
Bár én ennél jobban várom majd a w950i tesztjét, szerintem nem sokára azt is olvashatjuk
Egyébként tényleg jó ez a teló, ami tényleg még elférne benne az a Wlan, kamera hiánya nem okoz gondot. Mondjuk tény, hogy kicsit tényleg drága, v.miért most SE kicsit feljebb vitte árait, remélem nem sokára zuhanásba kezdenek
M608 van, de az kinai piacon...és nincs benne 3G...szal ennek a butitott változata. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Tetszik ez a teló nagyon, de még mindig a P990-re várok. Röhejes egyébként, hogy ezt a telefont jóval később mutatták be, és mégis már itt van. P990 meg sehol...
A WIFI nekem is hiányzik belőle, úgyszintén a kamera, bár ennek az utóbbinak a hiányával meg tudnék barátkozni, és a koncepciót is értem, hogy miért nincs benne. -
Athos07
senior tag
Erre csak két dolgot mondhatok:
- ne higgy a telefonguru szedett-vedett, és szinte mindig hibás specifikációs listáinak
- ha egy SE, vagy Samsung teló számának végén 8-ast látsz, 99%, hogy az a kínai piacra lett szánva, és csak ott működik. (Ja, és mellesleg abban sincs wlan!)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ugyan elsődleges szinten eléggé hasonlít a két említett termék: fehér, téglatest... Másodlagos szinten már különválnak, mert ugyan mindkettő minimalista alapra építkezik, de az M600i-nek van egy adag technokrata beütése, ami igen jól áll neki...
És akkor még nem is beszéltünk a harmadszintű formai mondanivalóról!
Formatervezői szemmel nézve ez egy apró kis remekmű!
-
kohi
tag
Úgy olvastam, hogy jön az M608-is amiben már van Wlan -is.
-
bwoay
nagyúr
eddig minden iPod volt, ami tudott mp3-at lejátszani.
Most máz az is az lesz, ami téglalap alakú?
Vagy amin van kijelző?
Vagy ami létezik fehérben?
Mert ha összelapítod feleekkorára, megnyújtod, megfelezed a kijelzőt,
kap egy fém hátlapot, majd leszeded a gombokat és ráraksz egy clickwheelt,
akkor tényleg kiköpött iPod lesz.
de ennyi erővel a Sony PSP is marhára hajaz egy iPod-ra... főleg a fehér! -
Goose-T
veterán
Hódít az iPod-plagizáció; úgy látszik, még mindig nem sikerült normális formatervezőt találniuk.
-
rumos14
nagyúr
nézegettem ezt is, de aztán Qtek S110 lett belőle az alacsonyab ár, az SD karesz, a több külsős program->jobb ''customizálhatóság'' miatt. tudom, nem teljesen ua. a kategória a 2 gép.
-
Nekem nagyon tetszik a formája, bele is bolondultam - míg meg nem láttam az árát. Ennyit nem lennék hajlandó kifizetni érte.
A gombokhoz csak egy dolog: számomra sokkal könnyebben használható ez. Csak ráteszed az ujjad, és arra billented, amerre akarod. Nem nyomni kell kifejezetten...
Király és drága. -
Atomgeszi
nagyúr
Sztem egy igen pofásra sikeredett kis teló lett, mondjuk nekem hiányozna a WLAN de megtudnék barátkozni a hiányával!
-
Pompi
nagyúr
Ezt a részt egy kicsit át kellen fogalmazni szvsz:
''Nem hiányzik az igen fejlettnek mondható e-mail kliens sem. Több fiókot is beállíthatunk, külön konfigurálható a hitelesített SMTP szerver lehetősége sem.'' -
ByB
addikt
Ha kapott volna egy kamerát, akkor tuti beszereznék egyet! Engem a formája és nem mellesleg a tudása lenyűgöz...
-
Athos07
senior tag
Jó teszt! És a teló is tetszik - bár ezek alapján nem lettem híve az új UIQ-nak, bár nem mondom, hogy nem tetszett.
Viszont: jelenlegi tudásom szerint a (talán) legnagyobb ellenfél, az E61 mintegy 20.000 ft-tal olcsóbb nagyobb kijelzővel, teljes QWERTZ billentyűzettel, minimap böngészővel és főleg wi-fivel. Amire ki akarok lyukadni: szerintem az érintőkijelző nem kompenzál ezek miatt.
Szerintem. A w950i-nek inkább lesz majd létjogosultsága, de szerintem az majd túlságosan sokkal lesz drágább, és talán csak pár szoft-opcióban, és a nagy memóriában fog eltérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy gomb, két betű, 3G. Mindez egy vonalzóval tervezett, intelligens téglában.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest