- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Itt a kis QVGA "K850i"
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz LEFTHORSE1 #1696 üzenetére
Ez "újakra" lett tervezve.
-
PowerBuldog
veterán
válasz LEFTHORSE1 #1696 üzenetére
Érdekes, megnyomtam a tollam végével, és reagált. Persze nem csak hozzáérintem, hanem kicsit meg is nyomom.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz Atlantis #1695 üzenetére
Ki tudja, az érintögombok milyen technologiára épülnek? Azért kérdem mert semmi másra nem reagál csak az ujjakal valo érintésre, még a vékony bicajos kesztyümön át reagált de kötött 5ujjas kesztyüben már nem, még felmelegitett ceruzavégradir érintésre sem, ez nekem még rejtély
Cseberből vederbe
-
Atlantis
veterán
Elképzelhető, hogy én voltam a béna. Bár az volt az utsó szolgáltatófüggő telefonom és voltak benne nem áthelyezhető tételek, szóval mindig maradt valami felesleges a csengőhangok mappán kívül, amit begyűjtött a szoftver a zenék közé.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz PowerBuldog #1692 üzenetére
Köszönöm.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Igen, ez valóban így lenne logikus. Viszont ha jól emléxem, a w810i mindent begyűjtött a Walkman részbe, amit lejátszhatónak vélt. Eszerint ezen sikerült túljutniuk.
-
Zin
őstag
Ez a telo mikor jelent meg kb?
Kartyafuggetlenul mit kostal most egy ilyen?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Atlantis
veterán
A zenék közé beleveszi a csengőhangokat is? Régen ez nagyon bosszantott a SE-nél.
-
MODERÁTOR
-
PowerBuldog
veterán
A Széchényi tér 9 alatt a CIRMA KFt-nek nem tudja valaki az email címét? SE márkaszervíz.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
abszolút off: // bocs
de van remény azoknak aki a jó fülest hiányolják a cyber-shotból
a walkmanből meg a jó kamerát...
reménykedjünk:
katt -
PowerBuldog
veterán
válasz LEFTHORSE1 #1679 üzenetére
Személytől is függ szerintem, hogy mennyire kezeli jól. Én például nem nyomtam még így félre mint ahogy te említetted.
-
AMD Power
titán
válasz LEFTHORSE1 #1679 üzenetére
Nem tudom ,hogy az SE minek rakta bele azt a három érintőgombot.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz Atlantis #1676 üzenetére
Én elég hamar megszoktam a navigyürüt és az érintögombokat, nagyon kézre állnak, a gombokra betettem a kattano hangot, nem használok billentyüzárt, a jobb oldali érintöre kár hogy betették a kapcsolatokat, és néha hosszab 'alvás' után az érintögombok nem akarnak felébredni, (lehet hogy csak a hidegtöl) ez biza bosszanto. Még a C gomb közelsége a hivás befejezöhöz nem tetszik, volt ugy hogy egy hosszu szöveg megirásakor javitanom kellet, és véletlenül megnyomtam, és persze törölte a szöveget, a fölötte levö 'mégse' érintögombbal még könnyebb szöveget véletlenül törölni
Cseberből vederbe
-
Atlantis
veterán
válasz Viktor0610 #1677 üzenetére
Még nem látni rajta, még kifejlődés alatt van a második feje, még nem dőlt el, melyik füléből nőljon ki, melyiken volt gyakrabban a telefon. Miért csak pár hétig használta?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Atlantis
veterán
Ma volt szerencsém megtapizni egy ilyen készüléket. Az érintőgombjai és a "navigyűrű" kivételével tetszett. Ennek ellnére szerintem ezek miatt erősen felhasználófüggő, hogy meg tudja-e szokni az ember a kezelhetőséget. Én nem tudnám sajnos.
A "rokon" T650i viszon nagyon kellemes csalódás. Szerintem a legjobb SE manapság, csak ugye a SAR érték...
-
ZoZa™
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #1673 üzenetére
Nekem is volt, W950-el használtam, de nekem baromi lassú és eléggé halk volt. Ezzel teljesen nullára redukálta bennem a stereo bluetooth által nyújtott élményt.
-
LEFTHORSE1
őstag
Tegnap vettem egy BT sztereo fülest (HBH DS220) 20 másodperc alatt párositottam és máris mehetett a zene. Meglepetésemre nagyon jo hangos és az a szoftveres torzitás is eltünik ami vezetékes fülessel hallatszik, 13 méteren belül simán megy a zene, házban tolerálja a 30 cm-es falat. Egyetlen hátulütöje hogy a K850-es nagyon belassul, kb. 3-4 szer lassab (még nem probáltam az n95-tel). Egyelöre elégedett vagyok, most tesztelem a zenelejátszási idejét, álitolag 7 ora egy töltéssel
Cseberből vederbe
-
tween
őstag
Kameracsata:ITT
-
joey04
titán
válasz PowerBuldog #1667 üzenetére
fényképezz le kint a szabad ég alatt felhős havas környéken egy piros autót vagy lámpát.és azt mérd az N82höz.
-
nemma
addikt
válasz PowerBuldog #1667 üzenetére
Hoppá, ezek szerint ez tényleg ér valamit.
Már csak az kéne, hogy ne legyen homályos -
nemma
addikt
válasz PowerBuldog #1665 üzenetére
Tényleg teltebbek, csak nem azok nem a valós színek.
Nézd meg pl a Passatot, a Nokiás fotón látszik, hogy sötétkék, a K850i-s képen pedig egyszerűen fekete. -
nemma
addikt
válasz PowerBuldog #1661 üzenetére
Az általad linkelt képeken is látszik, hogy a Nokia jobb képet csinál
Sokkal élethűbbek a színek! -
joey04
titán
válasz PowerBuldog #1661 üzenetére
Az ahol a kocsi hátulja van az egy N95-össel készült.
Nem, én pont arra gondoltam amit te is linkeltél.ott is az N82 pirosat jelenít meg a K850 meg nem.Sajnos sz összes képen gagyi az K850 képe ebben a tesztben mint minden más tesztben.a jelzőlámpa homályos de ez lényegtelen mert nem is piros! -
PowerBuldog
veterán
Az ahol a kocsi hátulja van az egy N95-össel készült.
A jelzőlámpa meg homályos, vagyis rosszul fókuszált, mindazonáltal valóban kicsit fakóbb.
Azonban itt van kép kép, K850vsN82
Ez ugyan abból a tesztből van, és szerintem itt még szerintem szebb képet is csinált a K850.
Félreértés ne essék, nem akarom védeni, vagy az egekbe magasztalni a képeit, mert tényleg elég rosszakat csinál az esetek többségében, de itt nem kellett volna pont erre a teszte hivatkozni, mert elég jókat csinált. (Csak a színeket néztem, a többit nem.)Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
joey04
titán
válasz PowerBuldog #1657 üzenetére
Van amikor egész jó, de nézd meg pl a linkelt N82 tesztben a képeket!pl.: a piroslámpát vagy az utolsó képen a kocsik hátsó lámpáját vagy ugyanezen képen a háttal álló kocsi piros kéne hogy legyen az N82 képén az is a K850 képén meg nem.
-
PowerBuldog
veterán
A 038 egy teljesen új firmware, teljesen új kamera driverrel. A gond csak ott van, hogy ezt csak néhány szólgáltató telefonjaira lehet felrakni. De ahogy az esato forumát olvasgatom elvileg 20-a körül jön majd a "big update" ami nagy változást fog hozni. Majd meglátjuk.
-
legiaap
félisten
válasz PowerBuldog #1657 üzenetére
Tedd a kép mellé magát a filteres kis papírt és vesd össze
Amúgy meg még makróban is vacak szegényke...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
PowerBuldog
veterán
Nem tudom pontosan, hogy mi is a bajotok a piros színnel, mert nekem pl ilyen képet csinál:
5mp 1.3mbVaku ugyan rávillant, de még így is elég szép a piros szerintem.
-
joey04
titán
[link]
N82 teszt de van benne hasonlítás a K850hez. -
LEFTHORSE1
őstag
Én mindig automata beállitásal fotozok, gondosan kamera ablakot törlök és fokuszálás után lenyomom és tartom 0,5-1 másodpercig, igy nem mozdul be exponáláskor. Valaki tud egy szétszerelési rajzot dobni? Ki akarom szedni a kamera védö plexit, hátha jobbak lesznek a képek. Ja és a középsö érintögombal is lehet fotozni, megérinted fokuszál és autómatán exponál igy mégjobban ki lehet szürni az exponáláskor elöfordulo berezdülést
Cseberből vederbe
-
ZoZa™
senior tag
Tényleg nem szépek a képek.. magas a kromatikus aberráció, pedig ez a K800-810 esetén alacsonyabb volt
-
Enjoy
addikt
"Nincs rossz fotó, csak rossz fotós!"
► més que un club ◄
-
Thom!
veterán
ott kezdjük h 038 a legújabb firmware
-
tween
őstag
Ez van srácok
-
tween
őstag
Az Esato-t nézegetve a piros még mindíg rózsaszínes eme telónak
-
ancsma
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #1636 üzenetére
-
LEFTHORSE1
őstag
-
ancsma
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #1627 üzenetére
Lehet,hogy igaz,de akkor is csak szoftveresen halkitják le,nem a hangszóró a rosszabb.
Amugy ha annyira zavar,akkor tudsz rá tenni új acoustic-ot,bár ez garivesztéssel jár... -
Dr.Anonymus
addikt
bár tudnák */;@-ül...
mert érdekelne, hogy ide mit írtak -
joey04
titán
válasz AMD Power #1629 üzenetére
Nem biztos hogy hülyeség,szerintem is halkabbak az új modellek sajnos.gyári fülessel még pont elég amit tud de egy HPM-70 néha maxon is túl halk.Ezt K800nál megoldottam egy dupla hangos acoustic felnyomásával de P1nél ezt nem tudom.nem néztem hogy lehet-e de nem is akarom kipróbálni.
-
legiaap
félisten
Mik ki nem derülnek itt még...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cloud_s
aktív tag
Én úgy tudom, a sima Walkman-eknél (nem telefon) halkabb az európai változat, mint a normál, és USA firmware-t szoktak rakni rájuk az emberek, hogy normálisan szóljon. Nekem csak CD-s Walkman-em volt régen, de az kifejezetten halkabb volt mint a Panasonic vagy a Philips, szoval lehet valami a dologban.
-
AMD Power
titán
Én még ilyenről nem hallottam.
-
tween
őstag
Farmerzsebet jól tűri a készülék?
-
LEFTHORSE1
őstag
Szerintetek igaz hogy egy europai unios szabvány miatt a SE le kellett halkitsa a készülékeit? Egyik forumtárs állitotta a nokia 5610 topikba, és eddigi tapasztalataim szerint tényleg halk az összes ujonnan kiadott SE, söt a régebbi sikertelefonjaira is lehalkitott zenelejátszási szofvereket ad ki, ugyhogy ha a k850-en is ilyen halk marad a zene akkor végleg visszatérek a K750-hez
Cseberből vederbe
-
tween
őstag
Tisztára mint az oviban
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Anthony28 #1609 üzenetére
Az, hogy "bárhol", meg hogy "köztudat", az elég tág fogalom, és nem helyettesíti az "Origo GSM"-et, meg a "SpeedShop"-ot sem. És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Egyébiránt a feltett kérdésre, miszerint kinek milyen színű a telója kb 3-4 válasz érkezett:
- nemma: kék-ezüst
- PowerBuldog: kék-ezüst
- nagynorbi (aki én vagyok): kék-ezüst
- Anthony28 (aki te vagy): zöld-fekete
És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Ebből következik, hogy aki vette a fáradságot, és beírta, hogy milyen színű a telója, és kék-ezüst(szürke) van neki, még véletlenül sem írta a kék-fekete kifejezést. És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Az, hogy a te környezetedben az emberek úgy használják a telefon színleírását, az én környezetemben pedig így, még az sem meríti ki a "köztudat" fogalmát. És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Végül: az, hogy szerinted sokan mások sem vágták az én "kék-szürkézésemet", az nagyon kevés, ugyanis a te elképzelésed, és a valóság állhat elég távol egymástól, bár állhat elég közel is, éppen ezért nem képezheti vita alapját. És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Az, hogy szerintem sokan mások sem vágták a te "kék-feketézésedet", az nagyon kevés, ugyanis az én elképzelésem és a valóság állhat elég távol egymástól, bár állhat elég közel is, éppen ezért nem képezheti vita alapját. És ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.
Még mindig harag nélkülÜdv.:
-
AMD Power
titán
válasz PowerBuldog #1589 üzenetére
Ez látod durva. De nem hinném ,hogy ez általános probléma lenne Legiaap bármennyire is szeretné.
-
Enjoy
addikt
Uhh, most néztem a képet..
Hát én tuti visszavinném, s felborítanám az asztalt► més que un club ◄
-
legiaap
félisten
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1603 üzenetére
Az rendben hogy nincs ott...de bárhol ahol hivatalosan árulják de nem hivatalos SE oldal, ott van a szín megjelölés is.Mindenhol.Ez van a köztudatban fekete-kék,fekete-zöld.Nem pedig szürke-kék. Ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.Pont ezért nem csak én nem tudtam miről beszélsz amikor "kék-szürkéztél" hanem sokan mások se vágták szerintem.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
legiaap
félisten
válasz PowerBuldog #1589 üzenetére
Szép kis kopás.Mennyi idős is a kicsike?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tween
őstag
Kíváncsi lennék,hogy a zöld is hasonló "sorsra" jut?!
-
tween
őstag
válasz PowerBuldog #1602 üzenetére
A levél mellé linkeld nekik a fotót is!
-
PowerBuldog
veterán
válasz Anthony28 #1601 üzenetére
Holnap írok majd nekik egy levelet, megkérdezem, hogy most akkor mit csináljak.
Nem is az a gond amúgy, hogy 5 perc megcsinálni, hanem hogyha nincs nekik helyben a javításhoz billentyű.
Elvinni viszont leghamarabb februárban tudom csak, vizsgaidőszak után.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1600 üzenetére
Szerintem kicserélik a helyszínen.Max. 5 perces művlet lehet nekik.Nem hiszem hogy ott kellene hagynod.Azért ez nem egy kijelző csere.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- Notepad++
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bundle topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest