Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
Jut eszembe nekem M2-es karim van hozzá de elvileg jó bele a mini SD-kari is?Ez igaz?
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
-
udi
őstag
válasz hgyurci #2594 üzenetére
igen ez jó ötlet
A szoft-frissités SE-éknél hogyért mérik??Kéz alatti a teló és ezért kérdemRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
-
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #2590 üzenetére
Thanx
még a végén profi fotós leszek
Viszont rájöttem még egy számomra bosszantó "hibára" a k850i-nél:
-a fájlkezelőt bedugták egy almenübe a szervezőbe
de sose legyen vele nagyobb gondom
még 1szer sorry ha fárasztottalakRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
Napfényes képekhez alacsony ISO értékeket illik állítani, míg a sötétebbekhez, felhős idő, sötét beltér (...) magasabbat.
Témákat sokféle forrásból lehet szerezni, pláne fórumokon. De itt van pár lehetőség, amik közül válogathatsz...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #2588 üzenetére
Hmm kezdem érteni.És mi szerint érdemes állitani sötét-világoshoz vagy mihez?Mármint ha lehet ilyet kérdezni.
És még egy pici help kéne,honnan lehet valami normális témát rátenni?mert sehol nem akadtam rá.Van valami jó kis oldal?
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
Az ISO, a képalkotó lapka (CMOS vagy CCD), illetve a hagyományos film fényérzékenységét jelenti. Minél nagyobb a szám, annál fényérzékenyebb a film.
Azt ne feledd el, hogy az akku a 3-4-ik feltöltés után nyeri el maximális kapacitását...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #2574 üzenetére
Remélem hogy jol teljesit,mert még nem volt lemerülve
Tényleg (még) egy hüje kérdés:
az ISO értékek mit jelentenek pontos eme kis csöppségben??
thanx a megnyugtató választRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Sequadon
tag
Azt jól sejtem hogy BT fülessel az FM rádió az felejtős? Vagy valami alternatíva? Úgy rémlik hogy a W910i-hez nem kell semmi vezeték a rádióhoz. De K850i sajnos nem ilyen ha jól tudom...
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
mrlujoak
veterán
??
Teljesen szükségtelen drivereket, meg egyebeket letölteni egy frissítéshez.
Használd csak a SE oldaláról letöltendő és telepítendő programot (SEUS).
Weboldalról letöltöd, telepíded, elindítod, és a telefon kiválasztása után pontosan követetd amit ír és ábrával mutat...mrlujoak
-
Atlantis
veterán
Hát nem tudom, én semmiféle drivert nem raktam fel. Letöltöttem a PC Suite-ot, meg a linkemben szereplő Update programot. Semmi más nem kellet neki, vagy ha mégis, megoldotta magának.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Miért nem az SE oldalról töltöd le a drivert? Nekem ezzel működik a frissítés, bár a legújabbat még nem tettem fel.
AMD_Power: Én is megvagyok elégedve a zenei részével, teljesen korrekt, még BT headsettel is.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ancsma
aktív tag
Nem vagyok benne biztos,hogy tudtok segíteni,de hátha...
Tehát itt van nálam ez a k850 aminek a szoftverét akarom frissíteni. Ok letöltöttem a drivert innen: [link] Mostmár látom a memória kártyát meg felismeri,megvan a Seus de az meg nem ismeri fel,hanem bekapcsol a teló. A w850-et felismeri pedig ugyanúgy csinálom. Akkor k850-hez másik flash driver kell vagy mi? Egyébként akkor eszközkezelőben hol van a flash driver,mert ugye azt kell törölni és újat felrakni? -
AMD Power
titán
A zene hallgatás mennyire jó rajta?
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Az akkumulátor méretét meghazudtolva nagyon jól teljesít. A lencsevédő plexi pedig csupán az ujjlenyomatoktól maszatos, a rémhírként terjesztett porosodás nincs, persze csak ha nem babrálod a hátlapot, és a tömítést.
Fotózáskor az auto-mód tényleg jó, bár nem a legjobb beállítás.
Ha van lehetőséged, mindig a megfelelő környezeti viszonyoknak(motívumprogramok) megfelelően állítsd be a gépet.
Az ISO értékek állításához kísérletezni kell, hogy kitapasztald melyik kép tetszik neked.mrlujoak
-
udi
őstag
én is beléptem a k850i-t használók táborába.
nekem tetszik ugy ahogy van.bár k800-am volt de sztem ez picit finomabb telefon,ami jobban át is van gondolva(joy-menü-kam elhelyezése)
bár láttam hogy sok hsz született a kamera fedő plexiről de pl nekem a k800-am amin kilogott a müanyag védő az ugy össze lett b@szva hogy valami förtelem.pedig én vigyáztam is rá.tehát sztem jobb hogy végre bennt van a kamera.viszont az akksi kérdés az tényleg furi mert majd fele a k800-as aksinak...ami fotozáshoz hosszu távon sztem kevés lehet.de majd kiderül.uj soft-al nyomom és majd meglátom.
igyekszem még visszaolvasni hogy miket irtok róla
még egy kérdés:részletes kamerabeállitási tippje van valakinek?csak mert ugy jóval szebb képet ad mint auto-modbanRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
AMD Power
titán
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2569 üzenetére
Szerintem nem vicces, inkább felelőtlen.
Ha már létrehozunk hipp-hopp egy szériát - pl. új, R széria - akkor azt tegyük jó minőségű alsós modellek bevezetésével, hogy legyen emészthető idő a vásárlóknak, és a gyártó is tapasztalatot szerezzen.
A C széria, mint csak Cyber-shot modelleket magábafoglaló brand ennek szöges ellentettjét produkálja. Kapásból két új szériás modell, harmatgyenge kamerával, ráadásul mindezt a felsőkategóriában. Ezt a lépést nem értem.
Eddig is volt halálraítélt modellpaletta, mint például a J1xxi széria modelljei, de ha nem lesz lényegesen jobb a piacradobott C702 és C902, akkor bizony nem csak a 2-3 hónapos új "C" széria lesz kudarc, de a Cyber-shot márkanév is veszít fényéből. Ezt ugye se a Sony Ericsson, se a Sony nem kívánhatja!Nah, hogy a szót érdemlő eddig egyetlen használható 5 megapixeles SE-hoz visszatérjek, nappal lövök majd pár képet az új szofttal a szabadban, és a lakásban is, hogy lássam mit sikerült még finomítani a fejlesztőknek.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
dui
aktív tag
a C seriat sárba alázza
-
AMD Power
titán
Na C902 is jól indított. Ez a Cyber-Shot duma már kezd egyre viccesebb lenni.
De annak örülök ,hogy a K850i az új szoftokkal tudott javítani.
-
ancsma
aktív tag
Sz.tem ilyen se volt még senkinek: haverom telóján az "ok" gomb nem csinál semmit, a lefele gomb az ok gomb, és elvileg magától törölt le valami képeket. (azt azért megjegyzem,hogy nem ő mondta,majd holnap elkérem tőle és azt mondom neki,hogy megcsinálom(csak frissítem a szoftot.)) De ha tényleg ilyet csinál az elég gáz. Na jó első szofttal.
De nekem még mindig bejön a teló. -
mrlujoak
veterán
válasz LEFTHORSE1 #2566 üzenetére
Őszintén szólva nem nagyon nézegettem eddig a töltésikont, de majd figyelek rá, és leírom a tapasztalatom.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
A kameraindítás még gyorsabb lett az új szofttal.
mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz tokosvereb #2563 üzenetére
Amit te szeretnél az a flash menü és garancia vesztés nélkül (szoftverturkálós) nem lehet feltenni sajnos, elég sok ilyen téma létezik és káprázatosak. Én most hogy kilőttem a garanciát megcsinálhatnám de még nem értek az ilyesmihez. Ellenben sok szép hagyományos témáim vannak, épp az előbb töltöttem le kettőt a Mobile 9-ről
Cseberből vederbe
-
tokosvereb
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #2552 üzenetére
Nekem a pc nélküli frissítés még sohasem sikerült (K700,K610,K850), mindíg naprakész volt
A jelenlegi verzióval a billzár kioldása és az "intelligens keresés" látható változás számomra, sebességileg. Ezen kívül a bluetooth-os kihangosítóval (francia autóé ) is megszünt szerintem a "laggolása". Ha kihangosítón volt a tel, akkor a telefonkönyv és a teljes telefon késett a tér-idő kontinuuumban .
Egy kérdés: hol találok laser precision-nak megfelelő menüs (nem a hagyományos ikonos), de attól eltérő témákat. Ha akad help azt előre is köszi, ha nem akkor is.[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Megkérlek, a továbbiakban ne ebbe a topicba OFF-olj, pláne ne úgy, hogy nem teszed OFF-ba a hozzászólásod.
Ha problémád van a moderálással, megvan a megfelelő hely véleményed kifejtésére.
Továbbiakban minden nem idevágó hozzászólásod szó nélkül törölve lesz.
Az Alapelvekben leírtak nem kérések!
[ Módosította: Atlantis ]
-
btakacs
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #2554 üzenetére
Szia! Én semmi ilyet nem találtam sajnos, semmilyen uj funkciót, kamera is ugyanolyan maradt mint a 031-esbe... Csak a telefon lett sokkal gyorsabb... egyenlőre nem vettem észre más változást.
-= Nokia N85 Black =-
-
z67
őstag
válasz Atlantis #2558 üzenetére
Mi fájt ilyen rohadtul a másik két hozzászólásomban?????????
Az agyam eldurran bazmeg, hogy nem lehet normálisan beszélgetni!!!
Esküszöm, elmegy az ember kedve, hogy hozzászóljon.Az, hogy a MOD időlimiten belül írtad őket. Legközelebb élj a módosítás lehetőségével. Mellesleg ez nem hangnem velem szemben. Tekintsd ezt figyelmeztetésnek.
[ Módosította: Atlantis ]
-
Atlantis
veterán
Nofene, nem váltott ki nagy visszahngot az új szoft. Én még nem frissítek, kíváncsi vagyok a reakciókra.
-
z67
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2554 üzenetére
Szerintem sima hibajavítás, nem találtam új menűpontokat.
-
LEFTHORSE1
őstag
No valaki már mondjon valamit, főleg a kamera változások érdekelnek, van már képre nyomtatott dátumozás, a makrót külön gombbal lehet ki-be kapcsolgatni?
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz tokosvereb #2549 üzenetére
Érdekes, március 14-én adták ki és mi csak április 12-én kaptunk hirt róla neked köszönhetöen. Próbálta valaki PC nélkül (a telefonnal) frissiteni?
Cseberből vederbe
-
btakacs
csendes tag
Most néztem meg a szervíz menübe, szoft infónál, hogy mi a váltózás:
[Gyári, független magyar sony garis]R1EA037
prg12004400_GENERIC_SO R1EA037EROM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A008LCD-szoftverek verziója
Fő kijelző: Aktuális: 20071221Kamera szoftververziói:
Kamera Aktuális: 3.7
Videóhívás Aktális: 3.0ITP-szoft.: 1200-2896 R1D131
CENTRAL-EUROTartalom verziója: PA18
Memóriakártya: R1AJava szoftver verziója: JP-8.2
Szöveg verziója: BDNagyjából ennyi, remélem ezzel tudtam segíteni! További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-= Nokia N85 Black =-
-
Enjoy
addikt
Majd valaki készíthetne képeket az új szoftverrel
Gondolom nem várhatunk tőle jelentős előrelépés kép-készítés terén, de hátha ...► més que un club ◄
-
tokosvereb
csendes tag
válasz Carminero #2546 üzenetére
Idézve előttem felszólalt se-s kollégát a szoftverek sorban:
R1CA037
- Released to SE Service Centres around 25/10/07
- Released on SEUS starting 3/12/07 (Nordic)
R1DA038
- Released on SEUS starting 21/12/07
R1EA031
- Released on EMMA 15/02/08
- Released on SEUS starting 21/2/08
R1EA037
- Released on SEUS 14/3/08Tehát ez egy új, szerény meglátásom szerint. Számomra ez a harmadik, mióta a telefont a magamévá tettem (elektroworld-ös gyári független).
-
btakacs
csendes tag
Sziasztok! Nem bírtam ki, frissítettem a telt!
Hát mit ne mondjak, sztem jóval gyorsabb lett a telefon! Majd este még írok, hogy miket vettem észre! Jó frissítést mindenkinekÍme a kép:
R1EA037[ Szerkesztve ]
-= Nokia N85 Black =-
-
Carminero
csendes tag
Lehet lemaradtam valamiről.....37 es szoft az a 31 es utódja?Nem az volt elötte?
-
tokosvereb
csendes tag
Igen - igen !
Arra én is kiváncsi volnék, mi vátozott "hivatalosan".
Ha valaki netán rábukkanna
Tiszteletem. -
btakacs
csendes tag
válasz tokosvereb #2543 üzenetére
Nah így legyen 5-ösöm a lotton!!!!!
Épp tegnap írtam, hogy ideje lenne már, hogy jöjjön az uj szoft, erre tessék! Köszi, hogy szoltál, nemsokára énis updatelem a telcsim, csak várom a leírást, hogy miket javítottak ki benne,-= Nokia N85 Black =-
-
tokosvereb
csendes tag
Rég nem látogattam a fórumot, míg ma megseusoztam a telefonomat és lám: R1EA037 (08.03.14) kiválasztva
Nekem egyértelműen gyorsabb lett, mint az előző (R1EA031) verzióval.
Yo frissítést mindenkinek. -
gizda
senior tag
-
gizda
senior tag
itt már ugye nem csak VGA-ba lehet zoommolni ?
mint pl.:550-es nél sajnagizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
AMD Power
titán
Térjünk vissza a K850i-re. Már elég régóta 83K. Jó lenne ha még lejjebb csúszna az ára már.
-
joey04
titán
-
Atlantis
veterán
-
joey04
titán
Személyes vitába nem megyek bele csak a véleményem az új C sorozatról meg ledről: hihetetlenül gyerekes és szánalmas az SE részéről ez a magyarázkodás hogy miért hagyták ki a xenont...egyáltalán minden téren ez a magyarázkodás megy mostanában az SE-nál.ha így megy tovább lassan figyelhetnek hátrafelé, mert jön az LG...
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ha abbahagynátok az újabb parttalan vitát, azt megköszönném.
Minek kell folyton-folyvást belekötni mrlujoakba? Ismerhetnétek már...
-
mrlujoak
veterán
válasz Dare2Live #2523 üzenetére
Inkább racionális.
Cinikus semmiképp, talán kicsit irónikus.
Évek óta mindig azt hangoztatom, no és javasolom, hogy ha veszel egy multimédiás kütyüt, azt legelőször frissítsd.
Nagyon ritka az olyan gyártó, ami gyermekbetegségek nélkül ad ki terméket. Ez főleg az elektronikai termékekre igaz. A K850i is kemény kritikát kapott, csakúgy mint a Nokia N95. Így lett ez a C702-vel is, és a C902 is megkapja a magáét...Én pont az ilyen gyermekbetegségek miatt vettem meg a legutóbbi sw-frissítés után a K850i-t.
Szép képeket produkál, a piros az piros - persze a színhőmérsékletekre figyelni kell - nem porosodik sem a kijelző sem az optika.
Ja, és óriásiakat derülök az elsődleges teszteken, nem csak a SE-okat illetően...mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
A C702/902-be épített fényforrás egy új, lényegesen erősebb és fehérebb fénnyel világító/villanó LED fényforrás. Energiafelhasználás csökkentése a cél.
Például a W61S Sony Ericsson modell is "csak" egy továbbfejlesztett LED vakut kapott.
Persze, tudom, kiváló a Xenon vaku, dícsérem is sötétben fotózáskor, emellett kíváncsi is vagyok azokra az újabb LED villanókra.Valaki felhozta a Nokiát, mint jó fejlesztési mintát. Most az N96 borzolja a kedélyeket a fényforrást illetően, hiszen itt még csak LED-es fényforrásról, itt pedig már Xenon támogatásról cikkeznek...
Szóval várjuk meg a piacradobást, az első gyengélkedő teszteket, majd a szoftverfrissítést, és máris tisztán láthatjuk a megoldás létjogosultságát.
mrlujoak
-
Dare2Live
félisten
válasz btakacs #2515 üzenetére
nemlesz vaku Cx02ben?
kicsit érthetetlen az SE, amikor Nokia, Samsung nyomul mint örült de még LG is viewity szintet hoz akkor vaku nélkül cyber shot? miböl ált volna belerakni... nonszensz.softal való bővitgetés meg nem SE jellemzője főleg nem nem okosteló kategóriában. Majd hozzák az újat amit megvehetsz és abban már lesz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Sequadon
tag
válasz btakacs #2515 üzenetére
Jó lenne. Nagyon tetszik ez a telefon, formabontó és egyedi. Főleg ezzel a zöld színnel. És a vas alatta is többet tudna, ha sikerülne tető alá hozni egy épkézláb softot. Van még benne lehetőség bőven szerintem. Reméljük lassan összeáll a kép, és kapunk egy irtó jó telefont.
[ Szerkesztve ]
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
btakacs
csendes tag
válasz AMD Power #2514 üzenetére
Én valahol legmélyen abban bízok, hogy esetleg egy ujabb szoftban kapunk egy esetleges arcfelismerős keresés-t mint c702 &C902-es párosnál... Nah az sztem elég sokat dobna a telcsi kamera képességein. Bár sztem erről csak álmodozhatunk!
Nekem egy bajom van C702&C902-párosnál, nincs xenon vaku.. cybershoot mobil vaku nélkül és ráadásul 3,2 & 5mpx-ben? ááááá szánalmas.... és erre beletesznek arcfelismerő szoft. a kamera részhez... holott sztem a k850-jobban megérdemelte volna! Tessék csak azt a k850-es szoftot még csiszolgatni és bővítgetni... sztem több van ebben a telcsiben mint amit kihoztak belőle...-= Nokia N85 Black =-
-
btakacs
csendes tag
Lassan itt kéne lennie az uj szoftnak nem??? Elvileg ahogy néztem 2 havonta jött frissítés, akkor viszont 2008/04/21 -e körül számítani lehet rá? Mit gondoltok? Van rá esély, hogy még ebben a hónapban kapunk uj szoftot?
R1CA037
- Released to SE Service Centres around 25/10/07
- Released on SEUS starting 3/12/07 (Nordic)R1DA038
- Released on SEUS starting 21/12/07R1EA031
- Released on EMMA 15/02/08
- Released on SEUS starting 21/2/08-= Nokia N85 Black =-
-
mrlujoak
veterán
-
joey04
titán
válasz AMD Power #2502 üzenetére
na igen.
innen kellett volna elindulnia a fejlődésen a szoftfrissítések során. nem erre a szintre érkezni...
A Nokiának az a szerencséje hogy az N95 nagyon korán kijött azt elfejlesztgették hosszú ideig(az elején botrányosan gyenge volt szerintem) így a 8GB-os verzió meg az N82 eleve sokkal jobb képekkel indult.ezek már az első szofttal lepipálták az LG-t meg a SE-t.és fej-fej mellett haladnak a Samsunggal.Így az új szoftok tényleg csak finomítgatások. -
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2504 üzenetére
Szerintem sem az, viszont nem egyedi "probléma".
A nagy rivális legújabb szoftverről szóló híreiben a legutóbbi 5 megapixeles gyenge pontjaira is fényt derít az iromány.
Az tény, elvárás lenne az, hogy tökéletes szoftverrel jelenjenek meg a telefonok, pláne a felső szekcióban lévők.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2502 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy a nagy rivális 5 Megapixeles modelljei is több sw frissítésen vannak túl, és ennek a gyártónak az első öt megapixelese, annak fotófunkciója is alulteljesített a várakozásokhoz képest...
Én az eddigi K850i - és 5 megapixeles csatákon - teszteken mosolygok, mert akár a fotóversenyeknél is sok szarvashibát vétettek a tesztelők...
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest