- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsma
aktív tag
Szerintem: az igaz,hogy a konkurencia leveri,de ha belegondolok,hogy egy telefon ilyen képet csinál...nekem ez bőven elég,bár van egy digi gépem is.
Ha nem hasonlítgatjuk össze a többivel, csak ennek a képeit nézzük az is más és egy átlag ember rámondja, hogy hú bazz ezt telóval csináltad?de durva...
Az se mindegy milyen az előző telónk,egy w850 után azért elég nagy előrelépés szerintem(kamerában is, azért annál csak jobbat csinál)
Arra kíváncsi vagyok, hogy zenében milyen,mert nekem az is fontos,de ottvan a megabass,meg a track id ebben is.Ugyhogy sz.tem jó ez zenehallgatásra is. Lehet,hogy a szoftver nem olyan jó(mármint a zenei rész), de azzal sok mindent lehet csinálni:frissíteni,moddingolni. Ebbe a w850-be meg nem tudok csak úgy beletenni egy autofocust,és 5Megapixelt.
A k850-nek már csak az az egy baja,hogy kicsit lomha.De akkor is nagyon tetszik,nem kell nekem symbian meg ilyenek.Bár még egy ideig nem veszek új telót,sz.tem ilyet fogok majd,hacsak nem jön valami utód ami mégjobban tetszik majd. -
Roooger
tag
válasz Anthony28 #1795 üzenetére
Azért nem használom azt mert kompromisszumképes vagyok és nincs pénzem arra, hogy két telót tartsak csak mert az egyiknek tetszik az anyagminősége!!
Éppen ezért vettem k 850-et mert ebben semmi rossz nincs kivéve, hogy ujjlenyomatszedő!
Az, hogy mi volt rossz a k800-ban az pedig már régen lerágott csont!
egyértelmü, hogy kijavíttják egy régi model hibáit!!Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Anthony28 #1795 üzenetére
Egyrészt ott van az ujlenyomat gyüjtés.
Ahogy látom nem csak engem zavar, nekünk ez bizony hiba.Másrészt nem nehéz visszaolvasni, nem kevésen vannak pl itt is akik recsegés/ropogásra panaszkodnak.
Tapasztalatom szerint egyébként mindegyik recseg/ropog egy 2hó után csak vkit nem zavar.
pl [link][ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Anthony28
őstag
válasz Roooger #1790 üzenetére
Nem tudom miből gondolod hogy jobb anyaga volt a K800i-nek. Semmivel sem volt jobb anyaga.Inkább úgy fogalmaznék más anyaga van a K850i-nek, de semmiképpen sem rosszabb.Nekem a joy-os megoldás qurvára nem jött be a K800i-nél mivel homorú volt, és a pereme nem kerekített hanem éles.Nem volt túl jó navigálni vele, és sokaknak volt gondja a működésével, iszonyatosan porosodott a joy melletti rés miatt, ebből adódóan pedig viszonylag sűrűn kellett cserélni/tisztítani a joy-t.A K750i-nél is és a K800i-nél is.Ezért változtattak és tették be a navi gyűrűt a K850i-nél ami nekem speciel nagyon bejön.A legérzékenyebb pontot küszöbölték ki ezzel, ami fogásra is és tartósságban is maghaladja elődeit.
De persze ha neked jobban bejön a K800i anyagminőségre amit elfogadok, akkor nem értem miért nem használod azt.[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Roooger
tag
-
Roooger
tag
-
PowerBuldog
veterán
-
Roooger
tag
válasz Anthony28 #1782 üzenetére
Szerintem nem attól függ hogy tudod-e milyen az anyaga, hogy mennyit használtad meg
neked már 2006-ban volt!
Én is kérkedhetnék mikor volt először k 800-am mivel mobilokkal foglalkozom, de itt ennek semmi köze ahoz!!!
Lényeg, hogy szerintem a k800-nak jobb volt az anyaga!! Ennyi
Az pedig, hogy a tesztből már lehetett tudni, hogy ujjlenyomatszedő még nem szépít a dolgon!
amugy pedig egy jó tok sokat segít a tisztántartásbam, ha töröl minden ki/be rakáskor!
legalábbis nálamAmig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
AMD Power
titán
válasz PowerBuldog #1788 üzenetére
Ezt már a tesztnél kiderűlt. Nem volt ez senkinek meglepetés.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1784 üzenetére
Ebből kiindulva nem ez lesz a K850i utódja.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Dare2Live #1783 üzenetére
"Némi üröm az örömben, hogy ez a készülék kifejezetten a japán piacra (KDDI) készült, így az első európai, optikai zoomos és GPS-es Sony Ericssonra sajnos még mindig várnunk kell."
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Dare2Live
félisten
[link]
k850 utoda?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Anthony28
őstag
válasz Roooger #1781 üzenetére
Vazze!
Ezt írtad, erre reagáltam: "A k800-nál jó volt az a minőségi műanyag".
Lehet nekem már akkor K800i-m volt amikor te még csak a tesztekben olvastál róla, szóval pontosan tudom milyen az anyaga, mivel elég sokáig használtam, talán 6-7 hónapot, jó kis telcsi volt, de a formája nem igazán jött be. Asszem 90-100k környékén vettem 2006.őszén, de pontos dátumra már nem emlékszem, azt tudom hogy utána jött a P990i szintén horror áron...Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
-
Roooger
tag
válasz Viktor0610 #1777 üzenetére
A k800-nál jó volt az a minőségi műanyag kár volt itt nem használni!!
Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
MODERÁTOR
-
Roooger
tag
Hozzájutottam végre egy ilyen Tellához!
Kicsit lassú, de komproisszumképes, föleg ha javít rajta majd a soft frissítés!!Valakinek valami megoldása az ujjlenyomatokra
azonkívül, hogy ne használjam??????Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1773 üzenetére
Tetszik ez a képnézegetési funkció!
Gondolom a szolgáltatófüggőek szoftverét azért dobták ki előbb mert az valószínűleg "butább", mint amilyen a független szoft lesz.Ami nekünk mindenképp örvendetes lenne!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
ancsma
aktív tag
válasz PowerBuldog #1773 üzenetére
A függő telókra!
Egyébként tök jó csak az a gáz hogy nincs ilyen telóm,egyre jobban tetszik
-
PowerBuldog
veterán
válasz Anthony28 #1772 üzenetére
Remélhetőleg kijavítanak egy kazalnyi hibát, javítanak a kamerán és beleraknak pár új fícsört.
Pl a 038-as szoftban már bennevan az új képnézegetés megjelenítés.
A baj csak az, hogy ez a verzió egyedül a szolgáltatófüggő telókra van.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Anthony28
őstag
Most néztem a SEUS-t...nem tudom mit pöcsölnek még mindig az új szofttal.
Arra gyanakszom hogy több mindent fog érinteni a frissítés mint ahogy azt eredetileg tervezték.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Persze, ez egyértelmű. A legtöbben akik megfogják, megnézegetik a telómat, mert sokan még nem is láttak K850i-t...mindenkinek az a 2. megjegyzése ahogy megfordítja, "húú bazz 5MP? nagyon komoly". Természetesen egy ilyen "hozzáértőnek" kár is ecsetelnem, hogy az egyik leggyengébb tulajdonsága van nagy betűkkel kiemelve.
-
joey04
titán
nem akarok vitatkozni mert igazad van, valóban nagyon jó kis telefon, de szerintem te is tudod hogy elég sok ember tuti csak azért veszi meg mert látja hogy húúú ez 5 megapixeles!
-
Anthony28
őstag
Azt is megjegyezném hogy 2-2,5 hónap alatt 7k-t csökkent a K850i ára, ami nem nevezhető nagy zuhanásnak.Gondolom ha a kutya se venné, mert olyan amilyen, akkor azért erősen a 70k környékén kellene hogy mozogjon így január végén.De ha azt vesszük hogy 4 hónap alatt amióta itthon kapható 37k-t esett az ára...ezt sem tartom drasztikus csökkenésnek, mint vele ellentétben az N95 8gb, ami 1,5-2 hónap alatt esett 50-60k-t, de ide sorolhatom a 6500 Slide-ot is ami az elmúlt 2 hónap alatt potom 20k-t vesztett az értékéből.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Anthony28 #1765 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
Ebbe a telefonba WiFi kellene, semmi más. Meg kicsit megszokottabb navigombok.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Anthony28
őstag
Nos, megnéztem a teszteket,árakat. N82 eleve kizáró tényező lenne nálam, mivel a hangszóró minősége állítólag közepes,ergo nincs mély hang, vagyis a hangzása a doboz hanghoz közeli lehet bár ez legyen erősen relatív, kinek mi a "doboz hang". A maga 97k árával viszont mindenképp jó vétel lehet, jobb mint a 83k-ért vesztegetett K850i.De hangsúlyozom a K850i hangszórója erősen felsőkategóriás, mély hanggal megspékelve.mivel engem sokan hívnak, a csengés minősége legyen tökéletes, hogy a 20. hívás után "ne kaparjam le a tapétát" a doboz hang miatt, és legyen kedvem felvenni.
Az N95 8gb 126k ár/tudás alapján mindenképp jobb mind a K850i a 83k árával és az N82 is a 97k árával.Nekem a GPS pl. egyáltalán nem fontos,nem használnám ki.Mert ahogy motorral közlekedem kizárt hogy oda tudnék figyelni, amellett hogy undorító hogy a beszéd alapú GPS-hez elő kell fizetni.
Fényképezés ide vagy oda nekem a 3 teló közül még mindig a K850i a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz Ricardo #1762 üzenetére
Ebben a formában így ok, egyetértek. De!
Ez alapján akkor, mivel mindegyik telefon telefonként üzemel elsősorban,a többi 5MP kamerás mobilra szintén "rá lehet szállni" mert mint telefonok egyik rosszabb mint a másik, attól függetlenül hogy jobb képeket csinálnak. Szóval ezért nem értem az "összehasonlítósdit". Talán az N95 ami megközelíti, de ott meg a Nokia híres anyagminősége rontja le az összképet.N82-ről nem tudok nyilatkozni, nem fogtam/használtam még, lehet hogy rámcáfol ami az anyagminőséget illeti.Meglátjuk.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
joey04
titán
válasz Anthony28 #1761 üzenetére
jó ennyire én sem vagyok ilyen de ez tényleg nagyon szép volt ahogy befordultam a sarkon,ás éppen megláttam a napot tényleg nagyon jól nézett ki, engem is meglepett!
elhiszem hogy ez az egyetlen gyenge pontja a telónak dehát Ez azért gáz mert a telefon egyetlen gyenge pontja az amire elvileg ki lett hegyezve. Kamera telefonként pont a kamera terén alul maradni a konkurenciától azért elég nagy blama.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Anthony28 #1761 üzenetére
"Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója"
Ez azért gáz mert a telefon egyetlen gyenge pontja az amire elvileg ki lett hegyezve. Kamera telefonként pont a kamera terén alul maradni a konkurenciától azért elég nagy blama.abban igazad van hogy mindenki vegyen olyan telefont ami kielégíti az igényeit. neked ebben van meg minden ami kell, vettél egy ilyet. Ez így van jól. Semmi sem tökéletes, de mégegyszer. A fényképezésre optimalizált telefontól várhatóan mindenki jó képeket vár. Mivel bőven hagy ezen a téren kívánni valót maga után, így érthető a fanyalgás.
szerk: Nekem sem mérvadó a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
Eszem ágában se jutna egy csodálatos napfelkeltét fényképezni.... Mondjuk ha ilyen beállítottságú vagy akkor tényleg érdemesebb valami best of kamera telót venned akár a P1 helyett is. Csak azért linkeltem a képet, mert én vélek felfedezni pirost, holott úgy volt beállítva hogy piros az nincs is a képeken.Persze kinek mi a piros, nekem az ami ott van mint piros az bőven elég. Megvettem, de nem azért mert kamera mobil.Azért mert ebben a telóban vannak azok a jó tulajdonságok összegyúrva mint telefon, és amit a többiben nem véltem felfedezni, de ezt már korábban is leírtam.Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója, de erre is csak azt tudom mondani, el kell látogatni más tipusok fórumjaiba ahol a problémák gyökere sokkal inkább mélyebbre nyúlik egy egy tipus esetében, mint az hogy mennyire csinál jó vagy rossz képet.Tehát azt mondom maradjon alul a fényképezésben a konkurenciához képest, de a többi tulajdonságában verje a konkurens tipusokat...elsősorban amire én használom.
ui: azt pedig kár volt magadra venned hogy ki mire és mennyit használja a telóját, mert általánosságban írtam és példálozva.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Sony Ericsson honlapján olvasható volt, hogy januárban jön hozzá új firmware, szóval én reménykedek. Ha nem fog valami javulást hozni akkor megkockáztatom, hogy elcserélem egy másik SE telóra.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
joey04
titán
válasz Anthony28 #1756 üzenetére
értelek.pár megjegyzés: ha nem érdekel akkor miért próbálod bizonyítani az ellenkezőjét képekkel? másik: oké te nem ezért vetted, meg az elsődleges a telefonálás, de attól még tény hogy gagyi képeket készít,és értsd már meg hogy nem fényképezőgéphez képest hanem a konkurenciához képest.fényképezőgéphez baromság hasonlítani maximum érdekességként.a hétvégi bulikat pedig nem szoktam lebeszélni telón mert kevés szabad hétvégém van folyamatos műszakban dolgozok.(most is reggel végeztem)ettől függetlenül igaz hogy keveset beszélek, mobilmániás létemre utálok telefonálni, csak mindig a legfontosabb dologk miatt hívok röviden valakit.nekem szinte minden más fontosabb egy telefonnál mint a tényleges telefon funkció.erre kelek minden fontos eseményt a teló naptár részébe jegyzek fel,zenét akárhova megyek ezen hallgatok, és igen teljesen amatőr módon szeretek kattintgatni az sem érdekel ha nincs hozzá érzékem.a gépem nincs nálam mindig ezért fontos hogy jó legyen a kamerája a telefonomnak is 10*15ös képekhez normál körülmények között már elfogadható képet tud pl a P1 is.ma reggel például már kevés volt, jó lett volna egy N82 mert a napkelte csodálatos volt de P1 kevéske volt sajna.
szerk: a lényeg: egy csúcs fényképezésre kihegyezett mobilnál az egyik legfontosabb szempont hogy milyen képeket készít attól függetlenül hogy Te arra használod-e.
szerk2: az egy dolog hogy a konkurencia leveri, de hogy a saját elődje is?sőt, ha nem sötétben kell fényképezni megkockáztatom hogy a P1ből is jobbat ki lehet hozni mint a 850ből.ez a siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
Nos, nekem megfelel és elégedett vagyok, bár sosem állnék le elemezni egy képminőséget max. csak akkor ha nem látszana mit is ábrázol a fénykép.Ennél többet nem kell tudnia egy mobilnak számomra fényképezés terén, bár nekem a fényképező funkció nem feltétlen elsődleges.Hiszen egy telefonról beszélünk, nem pedig fényképezőről.Elsősorban egy telefonnak pedig telefonálásban kell brillíroznia, mert mindegyiknek ez az elsődleges szempont, a többi mind másodlagos, persze nem mindenkinek.30 éves vagyok, félig-meddig üzletember, lehet azért gondolkodom így.Ha 18 lennék és suliba járnék, és más dolgom nem lenne mint a hétvégi bulikat lebeszélni a haverokkal ami hetente max.10 perc beszélgetési időt jelent, és a buli alatt menő képeket készíteni ki hogy és mit csinált iluminált állapotban...ebben az esetben valószinű más lenne a fontos egy telefon megítélésénél.
-
joey04
titán
válasz PowerBuldog #1753 üzenetére
ez viszont igaz.a navi részt nagyon eltalálták!
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #1750 üzenetére
"Irtózatosan hülye is volt, mert kitalálta a 3 érintőgombot és a navigációs gyűrűt. Remélem jól megfizették és utána levágták a jobb kezét. Ennél rosszabbul nem lehet telefont irányítani."
Miért lenne mérvadó egy olyan ember véleménye aki ezt írja? Nekem semmi gondom nincs az irányíthatóságával, gyorsan tudok a menüben navigálni.Mondhatom akár azt is ha nem lenne más mint a többi teló (irányíthatóságban), már valószínű meg se lenne.Engem pont ez fogott meg.Tehát aki azt mondja rosszul irányítható szakmailag nem áll a helyzet magaslatán. Persze meg kell szokni, és nem 2 nap, de akkor sem a "ROSSZ" kifejezést kellene használni hanem inkább a "megszokást igényel"-t.
Aki ilyen telót használ az úgyis tudja hogy ez az írás egy kalap xart nem ér.Hetekig olvastam azokat a kritikus hsz-eket amikben a piros szín hiányát emlegetik.Az ablakból csináltam egy nem túl jó fényviszonyok mellett, mondhatom borongós időben készített képet...[K850i]
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
de irtózatosan hülye is volt, mert kitalálta a 3 érintőgombot és a navigációs gyűrűt. Remélem jól megfizették és utána levágták a jobb kezét. Ennél rosszabbul nem lehet telefont irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1745 üzenetére
Ja.
Azt viszont tudom ,hogy az már nem az első ,hogy az EW olcsón tol valamit és csak 5 db van neki belőle.
De az biztos ,hogy 80K-ért már majdnem jó vétel.
-
MODERÁTOR
-
Roooger
tag
Az már elég barátos, de csak pár db van belőle!!
Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1741 üzenetére
Tudod ,hogy mire és hogyan gondoltam.
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
Van 80K-ért az Angol EW-ben.
-
AMD Power
titán
válasz PowerBuldog #1738 üzenetére
Vagy egy új telefont.
-
nemma
addikt
Grand 5 megapixel shootout - csak hogy soha ne unjuk meg az összehasonlítgatást
-
Roooger
tag
Kérdésem, Segít majd a frissítés a soft-on??
Kapok egyet két év garival 68-ért és ha gyorsabb lesz frissítés után a soft akkor megveszem!Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
Atlantis
veterán
Hja, nem olcsó, de megvárom a CeBit-et, hátha jelentenek be valamit, amire érdemes várni. Ha nem, addigra talán megjelenik nálunk is a most bemutatott fekete-ezüst verzió...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
joey04
titán
válasz PowerBuldog #1726 üzenetére
épp ezt akartam mondani hogy K800on meg K750en se használtam soha joyt játéknál.2,4,6,8,5 ezekkel játszottam.
-
Atlantis
veterán
válasz PowerBuldog #1726 üzenetére
Hm, tényleg, ez eszembe se jutott. Kösz. Lehet, hogy mégis k850-esem lesz?
Ha valaki 1 hónapja azt mondja, hogy én egy SE megvásárlásán töröm a fejem, hát furán néztem volna rá...
-
Atlantis
veterán
Nem is a mérete zavar, inkább az, hogy nem középen van az OK gomb. Mivel ha játszok, akkor azt telefonon teszem, ezért ez szerintem zavarna. Ezt nem is volt módom kipróbálni.
-
Atlantis
veterán
Hát, kár érte. Nagyon tetszik ez a phnoe, de a kezelhetősége nagyon aggaszt.
nike_: Erről ne itt!
-
Atlantis
veterán
Lehet, hogy volt róla szó, de ezen a telefonon mi helyettesíti a navigombok közti, ötödik, azaz O.K. gombot?
-
Thuglife
senior tag
Sztem ezzel a gagyi kék hátlappal nagyon kínai másolat fílingje van ennek az új K szériásnak... Nekem nem jön be, nem kéne a T650i-m helyett..
[ Szerkesztve ]
-
hgyurci
csendes tag
Aztán tudja-e valaki mi van a 20-ára ígért big update-el?
-
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #1712 üzenetére
legyen 5mp de NE a K850 kamerája.
akkor már inkább a K800 féle 3.2
amig nincs saját topicja addig lehetne folytatni az Újabb Sony Ericsson modellek topicban szerintem -
AMD Power
titán
Hát ja. Lehet ,hogy tényleg 3.2-s lesz.
Új képek kerültek fel az internetre egy eddig ismeretlen nevű k-szériás mobilról.
OK Atlantis.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #1709 üzenetére
A szépség megítélése erősen szubjektív, neked jobban tetszik, értettük, nem kell minden hozzászólásba beírni.
Szerintem viszont egy telefon feketében a legszebb, így nekem például a k850i jobban tetszik. Biztos lesz majd topicja annak a telefonnak, szerintem majd ott beszéljünk róla.
-
joey04
titán
mostmár szinte biztos hogy a K850 alatt lesz, mert egyre több helyen úgy írják hogy a kamera "csak" 3mp lesz.pl.: ITTmeg ITT
ami jó mert akkor a K800 kamerája lesz benne(viszont az ój A200 platformot kapja) szerintem ami "sajnos" jobb mint a K850 kamerája.és akkor ő lenne "Shio"? Mert a Lai kódnevű lesz elméletileg a tuningolt K850.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz AMD Power #1702 üzenetére
tetszik csak nem értem hogy ez most akkor mi?mert ha K850 alá akarják hozni akkor hogy kerül bele 16 millió színű kijelző?ha viszont egy javítás(K800-K810) akkor miért maradt ki a xenon vaku?na mindegy majd kiderül nemsokára.
ja és remélem valamit javítgatnak a kamerán.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz grafikus17 #1703 üzenetére
A szolgáltatós telefonokkal én nem foglalkozok.
-
grafikus17
senior tag
Ez tényleg gyönyörű. De még K850-et is alig lehet szolgáltatónál venni viszonylag olcsóbban, hát akkkor ez mikor lesz?
Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 6303i Classic (ezüst)
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- új Nokia mobiltelefon 2 év garanciával. Bp/Pest: ingyen házhozszállítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest