- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Nem lesz letölthető témák a Voda Live!-N
-
Gebriel
veterán
Gondolom még semmi hir a felrakható témákrol
-
Gebriel
veterán
Elméletileg igen,én már probálatm azt is hogy kártyára(kártyaolvasoval) ráteszema játékot,hátha ugy sikerül de nem igazán jött össze...
Lehet hogy én vagyok béna.
Akinek van kedve és türelme az probálkozon,hátha össze jön neki.
Ha valakinek összejönt az dobjon már rola infot hogy,hogy sikerült
Köszike
Mondjuk engem leinkább a Témák érdekelnének.
Gondolom erre sincs még semmi megoldás
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #193 üzenetére
A füles tényleg jól szól
Viszont játékot még én sem tudtam letölteni rá,csak a voda liveról
Nem tudja valaki hogyha egy web oldalt létrehozom és belinkelem a game-eket ugy le lehet majd tölteni a telefonra??? -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #193 üzenetére
Hát azok nem érdekelnek ugyhogy szerintem jól megleszünk
Igaz hogy D600ról váltok de hát kell a 3gés ez a telefon még jól is néz ki
-
Most van a Vodafone-nál is családi akció, tehát, valószínű, lehet egyszerre két készüléket venni -bár ez mondjuk az előfizetésre vonatkozik.
Az árát természetesen megéri, egyedül a játékok ''szabad'' telepítéséről kell lemondj és a szerény programellátottsággal kell együttélj. -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #191 üzenetére
Köszi
Azt tudtam hogy évente lehet 2tőt csak azt nem hogy egyszerre is. Na mind1 majd rákérdezek egy üzletben.
És szerinted megéri a pénzét ez az 550Sh? Szóval megéri 36ezerért? -
-
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #188 üzenetére
Téged kérdezlek mert te értessz a sharpokhoz
Szóval szeretnék venni egy Sh550-et, és lehet átsiklotam rajta de sms hang lehet bármi?
És adnak gondolom fülest a telefonhoz.
A másik meg az hogy a vodánál lehet egyszerre két telefont vásárolni? -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #188 üzenetére
Tehát nem lehet
Köszi -
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #186 üzenetére
nekem be van állitva mondjuk a ''3. Riasztás'' az uj üzeneteknél de ha BT jön a cumó akkor csak ''pityeg'' ami elég béna
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #184 üzenetére
Spec nem erre gondoltam.
Akkor nem is volt érthetö amit irtam
Én arra a bt hangra gondoltam amikor valamilyen adat érkzik a telora és mielöt fogadod,akkor pityeg.
Na azt a hangot szeretném megváltoztatni -
Amennyiben arra a hangra gondolsz, amit akkor ad ki, mikor kiírja, h. lépj ki a menüből, mikor benne vagy és fogadnál Bluetoothon keresztül, ezt ott tudod kikapcsolni -most próbáltam ki.
Tehát: Menü - Beállítások - Profilok - Opciók - Személyre szabás - Rendszerhangok - Figyelmeztető hang. Itt tudod ki-/bekapcsolni, megváltoztatni. Ezzel minden figyelmeztető hangot módosítasz.
Máskor nem ad ki a hangot a Bluetooth. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
Vagy is majd nem köszi mert nem változot meg
de azért kösz
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
Na akkor csak érthetö
Köszi -
-
Gebriel
veterán
A bluetooth hangjelzést átt lehet valahogy állitani???
-
-
Fricó
aktív tag
#151 hsz. hiányzik!
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! a Super nevű programmal kódolom át a filmeket avi-ból 3gp-be. Mikor kész megnézem 1 lejátszóval,jól megy viszont mikor ráteszem a telómra akkor a hang késik.
Tapasztalt már valki ilyen problémát?? Vagy lehet hogy valamit még be kell állitani a progiba hogy a hang jó legyen??? -
Ne olyan fülest vegyél, ilyet: [link] vagy ilyet: [link].
Nekem előbbi volt, tökéletes ennek is a hangja és ami fontos, nem olyan silány a minősége a vezetéknek, mint a HPM-70-é (nézz be a W800i-topikba tapasztalatokért).
Újra ilyet vennék, csak én használom hívásfogadásra is a készülékem, nekem nem jó ez az átalakító... -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #169 üzenetére
tudom de nem nagyon telefonálok ezen a számomon ezt csak haverok ismerik a másikat amelyikre a motorola v3-at vettem azt tudja mindenki azt használom telefonálásra ezt meg max napi egyszer.ez kellett nekem átalakító és akkor ehhez veszek egy sony ericsson wlakman telókhoz való fülest.
-
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #167 üzenetére
nagyon köszike ezt tutira megveszem
-
vasinger
csendes tag
Kössz!
-
-
vasinger
csendes tag
És nem tudsz egy olyan oldalt ahonnan cucost lehet letölteni az 550sh-hoz?Ja és boccs.
Van msn-ed? -
-
vasinger
csendes tag
Tom hogy válaszoltál meg is köszöntem csak az tegnap volt és azóta nem írt senki!
-
-
vasinger
csendes tag
Van it valaki?
Ja és kössz az infót. -
djtoomi
addikt
hali én ilyan cuccot keresek:sharp 550sh-hoz olyan headset ami megfelelő minőséget ad mp3 lejátszásra illetve ha ilyen nincs akkor olyan ami átalakítja a speciális aljzatát 3.5mm-es jack-be és akkor ahhoz keresek sony ericsson walkman szériához adott fülest.
léci segítsen aki tud ilyetmindegy hogy használt vagy új vagy hogy hol kapható vagy mennyiért csak fontos lenne.mert az eredetit elhagytam. -
Fricó
aktív tag
Nekem bejön a telcsi.
Az mp3 nagyon jól szól a hozzáadott fülessel memokártyáról! -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #155 üzenetére
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Miután elindítottad a programot, ''Opciók - Mappák közötti váltás'' az Egyéb dokumentumok az Egyéb dokumentumok mappa készülékmemória alá tartozó részét jelöli, míg a Más dokumentumok (SD) az Egyéb dokumentumok mappa memóriakártya alá eső részét takarja.
A fájlt nem az E-könyvből megnyitva nem jeleníti meg rendesen. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #153 üzenetére
az adig meg is volna,de hogy tudom megnézni benne? A mert sehogy nem sikerült belöle megnyitni a memokártyámon lévö txt file-t
-
Fricó:
Nem 2.0 Bluetooth-képes.
vasinger:
A Super nevű programra keress rá a Google-ban.
Gebriel:
Párat viszaolvasva kiderül, h. az E-bookkal TXT és XMDF-fájlokat tudsz nézegetni. -
Fricó
aktív tag
A bluetooth v2.0-t tudja?
-
vasinger
csendes tag
És honnan lehet vmien jó (nem ilyen 50%-os) 3gpp konvertálót?
Előre is köszi. -
vasinger
csendes tag
CSá vki meg tudja mondani honnan lehet letölteni témát 550 sh -hoz
-
Gebriel
veterán
Valaki elárulja nekem hogy azt a bizonyos E-könyv-et mire lehet használni és HOGY?
Elöre is köszi -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
óóó,kár
Az XMDF-tipusú fájlok azok mit tudnak, érdemes azt használni, átkonvertálni valamit olyanra? -
-
Bzzz
senior tag
senki nem tud nekem segiteni #139-el kapcsolatban???
És az e-könyv txt file-okon kívül enged más kiterjesztésű filke-t is elolvasni?? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Köszi
-
válasz
God Vazzeg #140 üzenetére
Nekem 770SH-n működik, próbáld meg másik headsettel (ha teheted), hátha a headset hibás.
-
God Vazzeg
veterán
Nem tudjátok h az miért van, hogy nem lehet a headsettel felvenni a telefont? Van rajta gomb, de nem tudom vele felvenni
Oszt mire előhalászom (főleg vezetés közben) addigra szétvág az ideg
Be lehet állítani esetleg hogy autómatikusan felvegye ha headset van beledugva? (Ezt lehet má kérdeztem..)
Szerk: jaja, kérdeztem má, de mindegy
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Valaki tett már rá mp4-et a telefonjára??? És tényleg jobb minőségű mint a 3gp?? Ha igen megtudjátok mondani hogy melyik progit használtátok és mit állítottatok be a progiba hogy jó minőségbe tömöritse be a videókat aviból???
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Először BT-vel próbáltam, de automatikusan felrakott valami drivert neki, azóta se találja a manager, pedig BT eszközként látszik
Tuti driver hiba, de lusta vagyok sz@rolni vele...
Amúgy se szimpi a teló, szal lehet h eladom, vagy elcserélem valamilyen másra -
válasz
God Vazzeg #136 üzenetére
A 770SH-mat először Bluetooth segítségével használtam a Handset Managerrel, aztán feltelepítettem az adatkábeles típust, azóta nem megy a másik, hiába teszem fel egyszerre csak az egyiket. Így megmaradtam a kábel mellett.
Bluetooth-adatküldésre a Bt saját programját használom, tökéletesen megy a küldés/fogadás, de csak a telefon memóriára tudok másolni -kisebb adatok mozgatására teljesen jó. -
djtoomi
addikt
válasz
God Vazzeg #134 üzenetére
nekem müxik bt-vel is de mivel nem adnak hozzá 550sh cd-t akkor nem müxik.ami a gyári csomagban van azon csak mondem van.mint mondtam addig bt sem müxik ameddig usb sem mivel az usb szoftvere a telefon manager és amiatt ismeri az fel a bt-t
-
Fricó
aktív tag
Na vettem ma én is egy ilyen készüléket.
GX30-as adatkábelt adtak hozzá. Azzal működik, jó hozzá?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Fél órája merült le a teló, azaz 4 napot bírt, úgy, hogy éjszakára se volt kikapcsolva
Korrekt!
Viszont arra figyeljetek, ha már csak az utolsó kis piros csík van, akkor már csak 3-4 órát bírja, és símán kikapcsolt nekem beszélgetés közben, aszittem földhöz csapom a pics@ba
-
[xlt]
tag
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Sikerült !
Köszi a segitséget ! Hálám érte -
-
[xlt]
tag
válasz
Viktor0610 #127 üzenetére
és arról tudnál valamit bövebben mondani léci ?
-
-
[xlt]
tag
Hello !
lenne itt egy pár dolog amihez nem értek éspedig :
vettem egy 256 os karit és zenét pakoltam rá és nem müxik , hogy tudok zenét rakni rá hogy le is játsza , ilyen mp4 et kell ? azt meg hogy kell átkonvertálni ? tudnátok linket adni progira ?
amugy meg tudja valaki hogy lehet a kamera exponálási hangját kikapcsolni ?
előre is köszi
üdv -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #124 üzenetére
Én köszi hogy segitetél,amikor segitettem,hogy segitsek megtalálni azt amiben én segitséget kértem
vagy valami hasonló
[Szerkesztve] -
Köszi!
Már régóta kerestem ezt a tulajdonságát a telefonnak, mert a GX25-ömben használtam előszeretettel. Most a segítségeddel rájöttem a használatára.
A beállított aláírást üzenet írásakor az Opciók - Speciális - Aláírás beszúrása részen tudod beilleszteni, mindegy, h. e-mailt/SMS-t/MMS-t írsz.
Az e-book TXT-t, RTF-et és DOC-ot biztos olvas -utóbbi kettőt természetesen korlátozottan. -
Gebriel
veterán
Valaki megtudná mondani hogy a Ált.beállitásoknál(üzeneteknél)az aláirás hogy müxik?
Az csak mailoknál lehet használni? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Nekem rá se engedi tölteni..
Lehet hogy csak kártyáról lehet lejátszani?
(Kártyám az nincs
)
-
Fricó
aktív tag
haliho
ez az ebook olvasó funkció jó valamire, használható?
milyen formátumokat tud beolvasni? -
-
Bzzz
senior tag
válasz
God Vazzeg #118 üzenetére
Lehet hogy nem is játdszik le aac-t meg aac+ csak uilyen m4a-t?? Pedig a tájékoztatóban mást irtak le.
-
Bzzz
senior tag
Na rászenvedtem valahogyan 64 kb-esre igy már fele akkora a méret,de a minősége is fele olyan jó. asszem hanyagolom az egész aac-t vagy m4a-t
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Azért akarom ezt az aac-t erőltetni mert ''állitólag fele akkora a mérete az mp3-hoz képest és a minőség ugyanaz marad. Az itunessel bekonvertáltam 1 mp3-at aac-be, de a mérete ugyanakkora maradt sőt m4a lett a kiterjesztése (pedig convert aac) ra nyomtam. Akkor most ilyenkor mi van?!
-
ragazzo
őstag
Én nem tudom mit szenvedtek az mp4-el és az AAC-val.Leszeded innen [link] az iTunes programot.Belököd az audio cd-t,majd extrák convert to AAC és kész.Nekem így működik.És simán lejátsza a cuccot.
-
Bzzz
senior tag
Aac-hez és aac+ hoz valaki nem tud valamit, hogy miért nem játsza le a teló?? Pedig a tájékoztatóban ennek a támogatottsága is szerepel.
És az mp4 formátummal is meggyűlt a bajom. Vagy csak kódolásnál nem megfelelő opciókat állítok be? Ti se tudjátok az aac-t lejátszani és az mp4-et? -
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Én se tudtam rájönni, ujabb frissitést le lehet tölteni a telóhoz valahonnan??? Érdekes hogy nekem se minden üzenetnél, ilyen sms előnézeteknél még jó az idő, viszont mikor belépek az sms-ek tulajdonságaigaiba ott már 2 órával ''előrébb tart''.
És aac-hez és aac+ hoz valaki nem tud valamit hogy miért nem játsza le?? Pedig a tájékoztatóban ennek a támogatottsága is szerepel.
[Szerkesztve] -
-
Bzzz
senior tag
Óóó köszönöm szépen. Az 1. pont válasza igen elszomoritott, viszont a másik 2-vel meg tudok barátkozni.Viszont 1 valamire nem jöttem rá, ha kapok egy sms-t azt két órával késöbbre irja ki hogy megkapom. pl ha megjön a visszajelzésem (18:04-kor amit elküldtem)
akkor 20:05-öt ir ki a telefonom és nem tudom mit tudok csinálni vele. Ilyen nyári időszámitást bekapcsoltam a világórán,lehet az a baj?! -
Gebriel
veterán
Nos akkor lásuk sorba:
1.Itt nem látod hogy mennyit beszéltettek,csak azt hogy mikor,
2.A térerö ugrálás ha nem Budapesten lakx paszolom mert nekem nem csinálja,ha pedig Bp vagy és ott csinálja akkor az betudható a 3G tornyoknak.Ha jól tudom van rá mod hogy áttkapcsold hogy csak a gsm tornyokat használd.
3.Nos ha már anyira lemerült a telod hogy nem engedi,hogy zenét hallgas stb akkor ugysincs benne annyi szufla és szerintem abban az állapotban a telo nem birná pár percnél tovább.
Barátkoz meg ezzekel a dolgokal -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy be lehet- e állítani, hogy a fogadott hívások időtartamát látni lehessen a ''hívások'' menüben.Mert a régi telefonomon nem csak azt láttam, hogy ki keresett engem, hanem azt is láthattam, hogy mennyi ideig beszéltem az illetővel.
Vmikor megmagyarázhatatlanul ugrál a térerőm, pedig lefedettség alatt vagyok. Régi telefonommal ugyanez szintén nem volt perobléma,olyan helyeken ahol most ezzel ugrál.
És utolsó kérdésem az lenne, hogy mikor kevés az akkumlátor töltöttsége nem enged kamerázni, zenét hallgatni. Felűl lehet vmivel bírálni, mert sokszor nagyon idegesítő, meg különbenis én had döntsem el, hogy meddig akarok zenét hallgatni, ha meg lemerül akkor meg így jártam. Köszömöm előre is. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
Nagyon kiváncsi lennék hogy az az emberke aki megállapitja a készenléti idöt mi alapján irja be azt az értéket?
Mert szerintem ha kb ugy hogy nincs benne SIM kártya -
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #100 üzenetére
Neked egyébként menyit bir az akksi?
Mert nekem kb 2 napot
Igaz a munkámbol adodoan sokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest