- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #98 üzenetére
Hmmm ugy tünik itt annyi a képernyökimélő hogy elsötétedik a kijelző
Bocsánat helyesbitek ezt sem lehet kikapcsolni (képernyőkimélő)valamit jó benéztem
[Szerkesztve] -
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #95 üzenetére
Akkor minek a képernyővédö ki/be funkció
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Sajna én ilyen balfax vagyok, de lehet h csak megszokás
-
-
Gebriel
veterán
Engem még mindig érdekelne hogy hol tudom beállitani hogy melyik kép v. animáció legyen a képernyökimélöm
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
De gondolom God ugy gondolta mint a Nokiáknál és nem ugy hohy hosszan nyomod a * gombot
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
De 550SH -nál is igy van
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #87 üzenetére
Hol találhatom meg?!
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy a telefon miért nem fogad aac kiterjesztésű file-okat??
A tájékoztatóban azt irják hogy támogatja sőt még az aac+ -is de átteni nem engedte a
Handset Manager.
Lehet hogy az a progival van a hiba amivel aac-be kódoltam át az mp3 -aimat, akkor tudtok másik konvertel progit ajánlani?Esetleg olyat ami aac+ ba is tud kódolni,mert olyat eddig nemtaláltam(a jelenlegivel is csak aac -ba sikerült a kódolás. -
válasz
God Vazzeg #76 üzenetére
A bill.zár a 770SH-n a csillag hosszan -az 550SH-n nem így van? Utána a középső gomb csak ''leokézni'' kell.
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #83 üzenetére
na igen de szerintem ez annyira hátrány mint elöny
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #79 üzenetére
Azt nem de a headseten lévő gombal is feltudod venni
-
Fricó
aktív tag
Telóval készült képeket kérek!!
-
Gebriel
veterán
Hüségnyilatkozat nékül.
Szerintem nagyon jó ez az akció.Föleg ha valaki feltöltkártyás csomagban szeretne telefont venni 20.000ft felett már meg éri neki ez.lásunk egy példát
Emberkénk szeretne venni egy SEk310i-t(24990HUF)
Hozzá tesz még 3990HUF-tot(ez az elöfizus ára)
És meg veszi ezel a promocioval,akcioval
Mindjárt kedvezöbb percdijakal tud beszélni és nem is kell ''tölteni'' semmit mert van 25.000HUF a számláján.
Lehet számolni -
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #74 üzenetére
1.Nem
2.Nem
3.Nem tudom én még az sem találtam meg hogy hol lehet beállitani a képernyökimélöt(nem az idejét) -
God Vazzeg
veterán
Na még kérdés:
1. meg lehet-e oldani hogy a billentyűzár hosszabb idő után kapcsoljon be, mert nem találom, csak h ki/be
2. billentyűzár kioldását át lehet-e tenni mondjuk [*] + [középsőgomb]-ra? Utálok várni rá
3. a képernyőre nem lehet kirakni az órát? Hogy sötét képernyőn is mutassa mint pl a Sagem? -
Fricó
aktív tag
hova lett a cikk?
mert én nem találom. -
Gebriel
veterán
Igaz van egy-két dolog amit csinálhatak volna máskép is,de semmi sem lehet tökéletes.
Gondolok itt arra hogy memokártyárol nem sok mindent lehet a telora állitani.
Na meg a kép nézegetés is egy külön fejezet
Nem volt még Sharpom,de lenyügözöt a kijelzöjeno pixel
Nagyon szép -
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #68 üzenetére
Szerintem ebben az árkategoriában a legjobb telefon
-
God Vazzeg
veterán
Kipróbálom, ezt eddig észre se vettem
Hiába, én olyan vagyok, hogy van olyan funkció a telóban amit csak 1 év használat után veszek észre, mert csak telefonálásra és sms-re használom, nem is tudom minek veszek ilyen komoly telókat mindig
Ja, furcsa hogy ilyen lapos a teló topikja, mert símán sikertermék lehetne
Ps: ezt a képet a teló kamerájával csináltam: [link] -
Gebriel
veterán
Ugylátom nagyon lapos ez a forum téma
Sajnos -
Gebriel
veterán
Vajon a kinti(külföldi) sharpokon is ezek a témák vannak?
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #64 üzenetére
God:Mielött kiválasztanád a Profilt ne a középsö gombot használd hanem az ''opcikok'' bal felső gombot.Azon belül a személyre szabást,és itt letudod venni a csendes profilrol a rezgést
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
Egyik gomb felett sincs [opciók], a jobboldali felett van egy (ha jól emléxem) [befejez] felírat, oszt csoki!
Baloldali felett nincs semmi, és nem is reagál ha megnyomom! Ezért kérdeztem a szoft frissítést
Ui: mire megszerkesztettem, már jött is egy hívás, és most van már [opciók], műxik is a kihangosítás, köszinemtom mit néztem el eddig, de valamit nagyon...
Szerk: és az miért van, hogy ''csendes'' módban hiába állítom be, hogy ne rezegjen, mindenképpen rezegKénytelen vagyok a ''tárgyalás'' módban használni a telót, mert ott ha kikapcsolom a rezgést, akkor tényleg nem rezeg
[Szerkesztve] -
válasz
God Vazzeg #62 üzenetére
Ne a középső gombbal próbáld, hanem azzal,ami felett az Opciók felirat van, aztán Erős hangszóró be.
Esetleg egy ''Change usert''próbálhatsz...
-
God Vazzeg
veterán
Tudja vki hogy lehet a kihangosítást aktiválni? Mert bénázok vele, és sehogy se sikerül. Leírás szerint kellene lenni valami [opciók] menünek, de nekem nincs, telefonálás közben csak megszakítani tudom a beszélgetést. Ez most egydi hiba nálam, vagy ez ''normális'', esetleg egy szoftverfrissítés kellene? (Esetleg egy User Change
)
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Talán érdemes lenne írni egy e-mailt az ügyfélszolgálat felé.Hátha tudják mikorra várható.
-
-
Gebriel
veterán
Sziasztok.
Érdekes hogy a Voda Livröl sem lehet témát letölteni: -
-
bery65
csendes tag
Hali!
Engem még mindig nagyon foglalkoztat ez a téma kérdés!
Viktor0610 ha lehet küld már el nekem is a két témát légyszi mert ha lenne még kettő az tök sirály lenne!
Ha valaki tud ajánlani valamilyen linket amelyről királyságos cucokat lehet letölteni telóra az írjon!
A kérdésem még az lenne hogy usb-n csatlakozunk a gépre akkor az adatfeltöltésnek van kezelő progija mint a bluetyúknál vagy olyan mint egy pendrive?
Ha másik telón keresztül küldünk cumokat belehet állítani hogy egyből memkarira mentse? -
Bodz
nagyúr
Viktor0610! Nem tudnád a 2 témát nekem is elküldeni? Ugyanis megvettem az 550SH-t és 2 másik téma van rajta. Ugyebár így már 4 lesz összesen. Ennyivel meg is elégszem, meg amúgy se találtam sehol a neten.
-
-
djtoomi
addikt
hali
ma megvettem ezt a telefont és adtak hozzá egy sharp gx sorozathoz való usb adatkábelt,oké a telefonba belemegy a gép telepíti a szoftvert de az új hardver varázsló nem engedi mert nem talált hozzá szoftvert.na most hogy ehhez a telóhoz honnan tudok letölteni driver-t? -
Bodz
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen minőségben játsza le az mp3 számokat a külső hangszórón? Jelenleg egy Samsung X700-at nyúzok és nem szeretném, ha csak a vásárlás után derülne ki, hogy a Sharp sokkal rosszabbul szól. Előre is köszi a választ.
[Szerkesztve] -
F.G.
csendes tag
Hello mindenki!
Korábbi hozzászólásokban olvastam a kihúzom a fülest a telefonból, hangosan szól tovább a zene problémáról!
A megoldás: a csendes profilt kell aktiválni, és ha ilyenkor zenelejátszást indít az ember, a készülék kiírja, hogy csendes profil van aktiválva, ill. hogy kimeneti hang? Bár a kérdés nem annyira magyar, ha a válasz a nem, akkor nem fog hangosan zenélni a telefon, ha kihúzzuk a fülest, vagy esetleg véletlenül kicsúszna a helyéről! -
-
kroli
csendes tag
Sziasztok én azt szeretném meg kérdezni hogy a Sharp 550SH lehet e stereo hed setet venni esetleg a gyári majd ha elhasználódna és ha igen akkor kb mennyi .
Válaszotokat elóre is köszi
üdv -
válasz
fagyisanyi #48 üzenetére
Húsz megabájt a belső memória, de ebből csak valamivel több, mint öt megabájtot tudsz saját dolgok tárolására használni.
-
fagyisanyi
csendes tag
Sziasztok!!
Valaki válaszoljon egy kérdésemre. 550SH-nak mekkora a belső memóriája??? Mert én láttam olyat ahol azt írják, hogy 5mb de láttam olyan tesztet is ahol azt írták, hogy 20mb-t!!!! Most mi-mi??? Mi az 5mb és mi a 20mb-t ??? Mert valahogy nem vágom a dolgot. -
bery65
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni nekem téma ügyben 550 sh-ra?
Nagyon fontos lenne láttam már hogy itt páran szóba hozták!
Igazából valami internetes oldal érdekelne ahonnan le lehetne tölteni de ha valaki tudna küldeni azt sem bánnám!!!
[Szerkesztve] -
lancika
tag
Valaki?
-
lancika
tag
Tudnátok egy oldalt, ahol a sharp 550-hez lehet dolgokat letölteni?
Igazából témákat szeretnék rárakni. -
Bzzz
senior tag
Köszönöm. Szerinted jobban megéri ez a telefon mint a Sony Ericcson K750i??
Nekem fontos lenne hogy jó képeket is tudjak vele csinálni(meg a 3G sem elhanyagolható-nincs kedvem 2 év mulva ujra mobilt cserélni). Fontos hogy jó minőségű legyen az mp3-része és tudjak vele java játékokat futtatni. Azt irtad hogy csak wap-ról lehet rátölteni. Azt nem lehet megoldani hogy egy kártyaolvasóval összekötöm a telefon memóriakártyáját, rámásolom a java játékot,majd a kártyát visszahelyezem a telóba és játszhatok vele??Vagy mindenképpen csak a WAP-o megoldás létezik. -
VBR=Variable Bit Rate (változó bitsűrűség).
Példa:
Amikor tömörítesz MP3-ba pl. 128 kbps-sel, az állandóan 128 kbps lesz -milyen meglepő, mi?-, viszont ha VBR-rel tömörítesz, az mindig annyival tömörít, amilyen kbps-sel ''kell'', tehát folyamatosan változik a kbps-szám -így kissebb lehet a fájl mérete, viszont vannak olyan készülékek, amik nem kezelik jól az ilyen formátumot.
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Köszönöm. Azt le tudnád irni hogy mi az a VBR??
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Java játékokat és mp3-makat lehet rátölteni adatkábellel a számítógépről??? -
ragazzo
őstag
válasz
IkszIpszilon #36 üzenetére
Az eAAC-t, és az AAC++-t nem próbáltam.Ezeknek is mennie kell.
-
-
ragazzo
őstag
válasz
IkszIpszilon #33 üzenetére
Arra gondolt, hogy nincs benne az alapcsomagban,de a voda biztosítja a kábelt.A dealernek külön kell rendelnie a telefonhoz.Rövidebben:kapsz hozzá.
-
ragazzo
őstag
válasz
IkszIpszilon #31 üzenetére
Nekem sem más telefonról,sem gépről nem küldte át az mp3-at bluetooth kapcsolaton.Az AAC viszont ment.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
''Vodafone adott nekem mellé, a gyári csomagban nem volt''
Szóval szóltál, hogy neked kell és adtak egyet a két szép szemedért, vagy hogyan? -
válasz
IkszIpszilon #31 üzenetére
A két telefon szvsz. szoftveresen u.az.
(Adatkábelt a Vodafone adott nekem mellé, a gyári csomagban nem volt, viszont mem.kártya igen..
Sajnos nincs infra. -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Idézet ragazzo privát üzenetéből:
-A bluetooth korlátozva van,csak mp4-et tudsz átküldeni ilyen módon
770esben sincsen infra?
[Szerkesztve] -
válasz
IkszIpszilon #29 üzenetére
Részlet a cikkből: ''... van viszont Bluetooth kommunikáció, minden kétkedő számára hangsúlyozottan korlátlan.''
-
IkszIpszilon
aktív tag
Viktor0610 szerint(770SH tapasztalat alapján)a bluetooth nincs korlátozva.Ragazzo szerint(akinek ilyen telefonja van)csakmp4et lehet vele küldeni...
Mi az IGAZSÁG?
Voltam egy voda boltban, ahol nem tudták a választ...bekapcsolni nem lehetett..viszont előttem bontottak ki egy dobozt amiben csak a telefon és a töltő volt meg headset és használati útmutató...adatkábel sehol, memóriakártya sehol, átalakító sehol...
Hogy is van ez? -
Racquon
csendes tag
vki tudna nekem témát küldeni 550SH-ra mailben(krisztian.kasza@freemail.hu).plz!fontos
-
@ti
csendes tag
nem azért de a sharp az nem kínai hanem japán
és a japán autók nagyon jók ezt mindenki tudja ezért a telefonjuk is jók....
lehet hogy a kínai-ak szállítják....... -
-
BZso
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 550-esem van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egyébként nem tudom mi a bajotoka Live!-s menüvel,nekm bejött a régebbi telefonjaimnál is. Ráadásul az 550-n elég szépen beillik a témákba.
Kérdésem: Én nem kaptam hozzá 64MB-s kártyát. Ez nem csak opcionális? -
A 770SH-mban lévő két témát (Artic Frost és Red & Blue) lementettem, ha gondolod, e-mailben elküldhetem neked. (Lementeni csak Bluetooth segítségével tudtam.)
Játékot csak WAP-ról lehet rátölteni, a témákat pedig először az Egyéb dokumentumok közé, a készülékmemóriába tudod csak másolni, majd onnan tudod a telefon segítségével átmozgatni a megfelelő helyre, a Témák közé. -
Andreea
csendes tag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Hali! Bocsi, hogy téged zargatlak a kérdéseimmel de én egy abszolut amatőr, a telefont általában csak telefonálásra használó ember vagyok. Vettem egy Sharp 550SH-t. Illetéktelen kezekbe kerülve kitörlésre került belőle az a két szerencsétlen téma. Ha tudnál nekem segíteni abban, hogy honnan tudnék témát letölteni a telcsire akkor megköszönném. A másik problémám az volt a telefonnal, hogy adatkábel segítségével szerettem volna egy két dolgot letölteni, a számítógép viszont nem jelenítette meg a telefonon lévő mappák közül csak a csengőhangok, képek, videók és egyéb dokumentumok mappákat. Ennél fogva sem játékot, sem témát nem sikerült letöltenem. Ez rendben van így, vagy egyszerűen én vagyok tudatlan?
-
Racquon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Kössz
-
Gondolom, a 770SH analogiájára adnak hozzá adatkábelt, telepítőlemezeket, akkut, töltőt, használatit, 64 MB-os microSD-t adapterrel.
MMS-ben, e-mailben max. 300 kB-ot küldhetsz/fogadhatsz, adatkábellel/BT-n keresztül a szabad belső memória mérete a határ (ez max. kb. 5,5 MB), ill. ha a kártyára másolsz, akkor annak szabad memóriája a max.
Természetesen, megéri megvenni!(Mit is mondhattam volna mást...)
Tényleg jó ár/érték arányú... -
Racquon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Lenne pár kérdésem kezdjük az 1-vel:a sharp 550sh-hoz mit adnak alapcsomagban?
2.:Mekkora a max küldhető ill. fogadható fájlméret
3.megéri-e venni 550sh-t most pillanatnyilag csak erre van pénzem -
-
tomcs
őstag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
ez a kihangositos szamomra sajnos eleg nagy hiba.. pedig egyebkent tetszik a 770sh
btw nem tudod hogy ilyen esetben sonyericsson telok hogy viselkednek? mondjuk mosolyogva ra lehet mondani hogy egesz jo, meg minden de a mobilos kihangositos zenelejatszas szvsz igazan csak a hosszabb ficsorlista miatt van. -
-
tomcs
őstag
orulni tudnek ha a zenelejatszos teloknal meg par dolgot leirnatok a tesztben, az egyik amit mondtam, jol lathato kep a headsetrol, meg kb hogyan (progival, mass storage), milyen sebesseggel le7 rapakolni zeneket, mit csinal ha lejatszas kozben kihuzod a fulest (pl 6230 ilyen kor szepen leall, mig moto v360 egyszeruen jatszik tovabb kihangositva, ami baromi idegesito tud lenni ha zsebben/taskaban huzodik ki.
-
-
Flashy
veterán
nekem kifejezetten tetszik a kinézete.
-
Ck.
addikt
Megnyugtathatlak, tökéletesen használható zenehallgatásra a füles, olvasd el a másik tesztet is, Rusi ódákat zengett a fülesről, hogy milyen jól szól, ahhoz képest, hogy milyen kis egyszerű, hagyományos kialakítású.
Egyébkét látom Nektek is elég jó benyomás alakult ki a telóról, sztem is nagyon jó vétel. Szvsz megérdemelne egy ''AJÁNLOTT'' vagy ''TETSZETT'' pecsétet... -
(An)Dante
őstag
A Sharp kijelzői gyönyörűek. A GX25 nekem azért nem tetszett, mert a mechanikája olyan hangos, mint egy ütvefúró. Ez mivel hagyományos kialakítású nincs benne motorzaj. Kíváncsi vagyok a nagyobb testvérét mennyivel más..
-
Buflon
tag
Az a nokia egy 6708 asszem itt:[link] kapható 100e HuF. Ismét egy jó üzleti teló.
-
Malory
tag
OFF
Hát az a kakukktojás Nokija az kia?Kínai? Kicsi mese róla tesztfotmájában, más topikban, offosan?
-
Athos07
senior tag
Tényleg jó kis teló, bár a világ legnagyobb baromsága úgy bezsúfolni 1,9''-ra QVGA felbontást, hogy a 2''-os is befért volna (és ettől még az akksit sem fogyasztotta volna számottevően jobban)..
Egyébként tényleg nem tudok belekötni a telóba (LÁJF!os menün kívül persze), ennyi pénzért tényleg nehéz 3G-s telót találni (egyetlenről tudok csak k608i [link] ) -
Icedevil
aktív tag
Egyszerü de jó.Ráadásul még nem is olyan ronda.
-
tomcs
őstag
hmmm.. ezt en is meg akartam kerdezni, miert azt a B2100at koszonitek meg a vegen
egesz szimpatikus egyebkent, ugy nez ki vegre also kategoriaban is kezdneek megjelenni hasznalhato dolgok. mondjuk nem rohanok megvenni, de azert korrektnek tunik
viszont a fulesrol azert csinalhattatok volna kepeteleg sokat elarulna arrol hogy barkacsolas nelkul azert hasznalhato-e zenelejatszonak vagy ez ikabb olyan diszficsor.
-
AS
félisten
''Az LG B2100 a GSM Takács jóvoltából került hozzánk. Köszönjük''.mega lol
Tényleg megéri az árát.
Független verzio már nicns ebböl.
Kinai Nokia aranyos.
Nagy sikere számithat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest