Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpszi
tag
válasz
30z.Samu #121 üzenetére
Hát én sem cserélném le a már több, mint 3 éves D750-emet, de már kissé kivan a kicsike, elnyűvődött hardverileg: néha magától kikapcsol, a led-jei is inkább már csak vibrálnak, mint égnek, vagy még azt sem.
... és ha cserélek, akkor valami lényegesen jobbra vágyom minden tekintetben, tehát szeretnék minden funkciót, ami ebben van (jó kép, világítás, infra, RDS) + valami kor szellemének megfelelőt (GPS, nagy kijelző, user-friendly GUI, wi-fi)
hát az N95 majdnem teljesíti ezt, leszámítva a GUI-t, a világítást, RDS-t
nekem nagyon nehézkesen ment az nyilacska navigálása a 4 irányú gombokkal, az LG touch-screenje jobban tetszett - ott meg ugye mások hiányoznak...
de micsoda vidó felvégteli lehetőségei vannak... 120 frame/sec (320x240-ben)világ mobilgyártói egyesüljetek! és csináljatok egy 'all-in-one' telót nekem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár azt terveztük, hogy ezzel megvárjuk a Samsung G800-at is, de az még odébb van, így most kétszereplős a csata.
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest