- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpszi
tag
... megvárom az N96-t - hátha abban már lehet RDS-el világítani :-)
Samsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
válasz 30z.Samu #121 üzenetére
Hát én sem cserélném le a már több, mint 3 éves D750-emet, de már kissé kivan a kicsike, elnyűvődött hardverileg: néha magától kikapcsol, a led-jei is inkább már csak vibrálnak, mint égnek, vagy még azt sem.
... és ha cserélek, akkor valami lényegesen jobbra vágyom minden tekintetben, tehát szeretnék minden funkciót, ami ebben van (jó kép, világítás, infra, RDS) + valami kor szellemének megfelelőt (GPS, nagy kijelző, user-friendly GUI, wi-fi)
hát az N95 majdnem teljesíti ezt, leszámítva a GUI-t, a világítást, RDS-t
nekem nagyon nehézkesen ment az nyilacska navigálása a 4 irányú gombokkal, az LG touch-screenje jobban tetszett - ott meg ugye mások hiányoznak...
de micsoda vidó felvégteli lehetőségei vannak... 120 frame/sec (320x240-ben)világ mobilgyártói egyesüljetek! és csináljatok egy 'all-in-one' telót nekem
Samsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
AMD-nek köszönöm a linket - olvasgatom
Látom, hogy a k850-et hozza ki utolsónak az 5Mpixelesek közül,
de tényleg a k750-nél is rosszabb lenne, vagy legalábbis ne lenne érzékelhetően jobb??Joey20 - köszi a pátyolgatást
asszem az a Xenon vaku nem is olyan fontos, eddig is csak a segéfénnyel éltem, azzal viszont nagyon.
Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de én a letöbb hasznát a 'zseblámpa' funkciójában találtam meg, amiről szintén nem mondanék le.Tud az a nyüves N95 8GB, vagy N92-es 'zseblámpaként' funkcionálni? - kövezzetek meg, de én még a kijelzővel is szoktam világítani, hogy megtaláljam a kulcslyukat.
A normál zseblámpát a szomszédok és a rendőrök észreveszik :-)
meghát az a BestPic... bár azt hallottam, hogy az N95 azonnal lövi a képet
tovább gyötröm magam meg titeket is
gondolkoztam telefonos PDA-n is, de a kamerák ott sem túl jók...
Samsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
Ó szegénykém (K850) - pedig hogy megteccetté nekem.
dehát akkor várok tovább...és hogy az N95 8GB-ban sem xenon vaku van... ez bizti? úgy tudtam, hogy az van
akkor itt is várok egy kicsit...hol várjak még? mely gyártónak van valami említésra méltó telója?
LG, Samsung?Samsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
hát a mostani k750-el úgy ahogy meg vagyok elégedve
ha veszek másikat, akkor ugyen ennél lényegesen jobb képeket szeretnék kapniengem az 5Mpix elkápráztatott, gondoltam 2,5x jobb lesz, mint a 2Mpix :-)
de legalább 2x - hát azt hallottam, hogy ugynaz (vagy hasonló) kamera van benne (k850), mint a korábbi 3,2Mpixeles - gondolom, akkor képet is hasonlót készít...az N82-est naggyon nézegettem - lényegében egy N95, infra és csúszka nélkül, konszolidált kivitelben - dehát akkor má N95 8GB legyen!
... a nagy kijelző és az infra miatt
neked az a véleményed, hogy a Nokia áll jobban foto terén? (N95 vs K850)sajnos ezzel a k850-el úgy vagyok, mint a nőkkel: a kinézete elcsábított és a vér lement az agyamból a ...
de azért néha feleszmélek mert néhány dolog (vga video, infra, wlan, gps, naaagy kijelző, 8GB) azért a nokia mellett szólnak
de ki akar együtt élni egy ronda, de okos nővel - legfeljebb öreg korombanSamsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
... ja és hogy nem talál a Nokia egy nyüves RDS-es FM Radio chipet valahol a fiókban...
nem olyan rossz, ha látom, melyik adót hallgatom és még egyéb adatokat
titokban megsúgom, hogy én a repülőn ezt használom arra, hogy megtudjam hol járunk :-)
ugyanis a SE kiírja, hogy slov1, vagy pirate fm - ha a nyelvből nem jönnék rá :-)Samsung Galaxy Mega
-
hpszi
tag
sziasztok - végigolvastam
nem tudok dönteni (K850i N95 8GB)
az N95-től a műszaki adatok alapján jobb véleményekre számítottam
a K850 pedig (nekem) gyönyörűmár vagy 3 éve K750-em van - ami valójában D750, W800-as szoftverrel
a döntésképtelenségem v.sz. abból fakad, hogy 3 éve nem láttam annyival jobb telót, amiért érdemes lenne lecserélnemnekem a foto nagyon fontos, a video kevésbé, de én sem értem, hogy ha egy k850 képes 5 Mpix-ben egy másodpercen belül 9 képet csinálni (BestPic), akkor az már miért nem video
az infra is fontos, mert az eddig még mindig megmentett, ha a BT beszart, nem szivesen nélkülözném, nem értem, hogy miért hagyták ki a K850-ből, mint a wi-fi-t is
GPS-em már van, de érdekes játék lehet telóban is - nekem 4"-osan nézve (HP4700) is kicsi
amúgy meg van GPS 'headset' a K850-hez is, ott lóg a vevő a nyakadban, tekintsd meg 2,2"-bantudásban az N95 8GB - megjelenésben a K850i tetszik, de nagyon
azt hiszem, hogy várok még egy érintő képernyősre :-) amig a k750-esem teljesen szétesik...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Mega
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- New Game Blitz - 2025
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest