Új hozzászólás Aktív témák
-
-
R1ch
tag
válasz
Mazka05 #4497 üzenetére
Húha.. a helyedben szoftfrissítés előtt alaposan körülérdeklődnék...
A product code alapján dől el, hogy melyik régióba szánták a telefonodat... ergo melyik nyelveken tudod a szoftot rátenni. Ez persze nincs kőbe vésve, meg lehet buherálni, ám az tudtommal garanciavesztéssel jár. -
bepe79
addikt
válasz
Mazka05 #4495 üzenetére
Az NSU (Nokia Software Updater) elerhetove teszi (tette) a V21-es szoftot, es az N95-od PC (Product Code)-jatol fugg, hogy melyik regioba szant szoftver, tehat hogy milyen nyelveket tartalmazo szoftver fog telepulni. A Nokia web-oldalan a Product Code-od begepelesevel ellenorizheted, hogy a te N95-osodhoz elerheto-e mar az uj szoft, vagy pedig az NSU elinditasaval is ellenorizheted.
-
bepe79
addikt
válasz
Mazka05 #4318 üzenetére
Arrol beszelek, hogy van az N95, es a levegoben a nitrogenen es az oxygenen kivul van ugyebar az egyeb (pl. por). Es mivel a levegoben van por, ezert egy ido utan az N95 is `poros` lesz. Es mivel be van sullyesztve a kijelzoje, ezert a kijelzo 4 szelen poros lesz, es ott nehez is tisztitani. Azt egy szoval sem mondtam, hogy belul porosodik a kijelzo-nel.
-
R1ch
tag
válasz
Mazka05 #4318 üzenetére
Nekem sem
Bepe:
De maradjunk annyiban hogy mindkettő olyan telefon, amivel nagyot villantott a Nokia.
Ráadásul tudásban és szoftveresen 99%-ban megegyezik a két telefon.
A többi egyéni ízlés kérdése.
Én az N95-öt szépnek tartom, az N82-t nagyon nem, és a Xenon vaku (az egyetlen amiben sztem jobb) nem ér annyit, hogy lecseréljem. -
R1ch
tag
válasz
Mazka05 #4084 üzenetére
A következő linknél írjátok be a Product Code-ot (akksin megtalálható):
Egyből kiírja, hogy melyik a legfrissebb szoft rá. Ezt hasonlítsátok össze azzal a verzióval, ami a telóban van, ha az régebbi, értelemszerűen lehet frissíteni.
Bár ahogy a vodát ismerem, bőven alatta kullognak a legfrissebb, 20-as szoftnak...
Ezen is lehet segíteni egy PC átírással, de ezen azért elgondolkodnék, ha garanciás telóm lenne...Az előbbi kérdésemre valaki?
-
válasz
Mazka05 #3869 üzenetére
n95 - sandisk 8 gb
sőt már a sandisk tesztelős asztalán van a 12 gb kapacitású microsd kari is...jelenlegi hivatalos utolsó szoftver; 20.0.015 (persze nem minden product code esetében)
tesztelés alatti szoftver; 21.0.001 - ami (vagy másik új verzió) biztosan kijön néhány hónapon belül! -
válasz
Mazka05 #3784 üzenetére
elvileg igen, de a gyakorlatban azért nem teljesen garantált, hogy minden típusú kártyát kezel megfelelően az említett méretben. én csak sikeres próba után mondanám tutira...
én a sandisk termékei között keresgélnék, azokat megeszi a telcsi! biztos van még sok más gyártó is, de azokat tényleg csak pozitív tapasztalat után... -
válasz
Mazka05 #3729 üzenetére
az A-GPS a 12.0.013 szoftver óta van jelen (includes) , tehát ettől régebbi szoftver esetében minden hiába, hiszen maga a szoftver nem támogatja a "rásegítés" funkcióját, ezért a saját GPS illetve Nokia Maps tekintetében felesleges lenne a külön frissítés!
a honlapon már 4 gb van kiírva a memórikártya támogatottságának a szempontjából; link
(és lassan javíthatják 8 gb-ra...)
-
s7ry
tag
válasz
Mazka05 #3419 üzenetére
Szia, üdvözlünk
mennyi volt a 4 gigás, ill hol vetted? sztem 8 g már sok 2 viszont kevés, 4 tökéletes
kérdésedre válaszolva 1. normál módban jobb képeket csinál, mint lágyon
2. van ott egy egyéni beállítás, amibe megszabhatod hogy miként történjen a fotózás, beállithatsz mindent neki, viszont ahhoz hogy aktiváld, be kell menned a 2. menübe és ott ki kell választanod, hogy egyéni mód, ami nem hiszem hogy egyszerűbb lenne mint lemenni az élességhez és átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest