- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
A lencse biztos, hogy nem koszos, de meg a lencsevedo sem. Merthogy nem szoktam fotozni, es az optika-reteszt sem szoktam kinyitogatni. Nekem a fotozas abszolut nem szempont, nem nagyon hasznalom, igy ezt kizarnam. Amugy nem olyen rossz az a kep, de ha hozzavesszuk, hogy nincs optikai zoom, nem tudott rendesen fokuszalni 30 cm-re, meg keves feny is volt, akkor abszolute jo az a kep. De ha nagyon akarjatok, csinalok most a napfenynel jo kepet vele, es akkor meglatjatok, hogy semmi baja az N95-om kamerajanak.
-
bepe79
addikt
Gyorsan fotoz, meg minden megy jol rendesen, gyorsan.
Nem allitgattam semmit, csak kinyitottam az optikat, es fotoztam, tehat aki szeret alitgatni mindenfeleket, meg ert is hozza, az biztos tudna elesebb kepeket csinalni vele. Napfenynel, szabadban, nyilvan merfoldekkel jobb kepet csinalna mondjuk. Na meg ugye ha jol tudom nincs optikai zoom, tehat nem is nagyon lepodok meg ezen. -
bepe79
addikt
Aztaqrv@ !!!
Egyebkent orulnek neki, ha az online frissitgetos hulyeseg nalam is elmozdulna 11.xxx-rol es tudnam frissiteni 12.xxx-re vagy 20.xxx-re. Ugyanis vegigkeresi a frissiteseket, es kozli a NSU, hogy az en telomhoz 11.xxx a legfrissebb, amit mar fel is raktam egyebkent.
Fuggetlen angol telom van, eredetileg O2-os volt, de ki lett nyitva minden halora. Onnan tudom, hogy indulasnal az az O2-es buborekos-oxygenes intro jon be. -
Thom!
veterán
haramosan
-
feketepeti
aktív tag
Még nincs a magyar termékkódhoz fw, most néztem. Átírni meg nem akarom, mert akkor nagyon macerás a backupot visszarakni. Feltételezem a magyar nyelv nincs kész hozzá...
Gondolom pár nap múlva az is meglesz. Végülis ezzel is stabil a cucc.
A régebbi Nokiáknál soha nem tapasztaltam még ilyen fagyásmentességet az első szériánál. Inkább a képalkotó rész legyen gagyi, csak ne fagyjon -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest