- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
msn proginak a legjobb a slick nevü progi csak ajánlani tudom megtalálható a nokiaprogramok.hu-n!
Nekem nagyon sépen bejönnek az oldalak télleg megdöbbentem mondjuk wifit még nem sikerrült kipróbálnom mert belraktam a vodafonos net karimat korlátlanés azon toltam
nagyon jó volt!!
Ma reggel viszont nagy problémát véltem felfedezni amit késöbb megoldottam de azért elmondom lehet hogy más is krül ilyen helyzetbe! szal reggel kómásan belépek a menübe nagyon furcsa volt hogy lassú aztán minden menübe 5mp volt mire belépett monodm faxa ugyanaz mint p990i-nél újra indítottam gondoltam h. job lessz hát em ugyanolyan lassúvolt... a hátérben sem futott alkalmazás szal nemtudtam milassíthatja! aztán rájöttem hgy valaki mondtanekem hogy a symbian képes belassulni ha sokprogivan rajta! gondolkoztammeik progit töröljem hát vol fent egy sis. kiterjesztésü snowboardos játék ami nemindul elgondoltam kitörlöm kitöröltem és mintegy villámcsapása úgymeglódult a teló hogy öröm volt nézni!
am nagyon szuper teló!!!
üdv -
-
-
-
CorePlayer-AVI,MP4,3GPP,MP3,AAC lejátszó ez elmondhatatlanul jobb ,mint a gyári videó lejátszó.
LCG Jukebox-MP3 lejátszó progi 10 csatornás EQ-val.Kötelező,ha zenét halgatsz telefonon
X-plore-Profi file kezelő.
RecoPhotoViewer-Képnéző,sok funkcióval és beállítással.Gyors és jó
RotateMe 1.21-Képernyő forgató progi.Jól jöhet
BestTaskman-Task kezelő
cCam-Fotózás hag nélkül
QuickOffice Premier-Office szerkesztő és megtekintő
AdobePDF- PDF olvasó
ScreenSnap-Képlopó.Néha jól jöhet
-
Simán kezeli a 2Gb-os kártyát.WLAN gyors,egyszerű,de lehetne egy picit erősebb,de nem vészes.
Hogy jó telefon-e?Az!Nagyon jó anyagokból van és nagyon megbízható,de szerintem az E61i is van ilyen jó telefon.Talán a qwerty billentyűzet és az 1500mAh-es(ha nem tévedek)akku ami az E61i mellett szól,az E65 mellet pedig a méret.
Akku kb 1-1,5 napot bír közepes használat mellett.
Net WLAN-on nagyon jó,3G-n már annyira nem gyors,de ez érthető.A MiniMap van akinek tetszik,de én nem rajongok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest