- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
macskajancsi #897 üzenetére
Hú, nagyon ráéreztél... ma reggelre már a csoportjaim is eltűntek, és az ébresztőm (HandyClock) sem működött...
Kínomban eltávolítottam a maradék programokat is, és akkor jutott eszembe a Bill Gates-módszer. Nah, újraindítás óta minden műx! Így hát nem mentem be a szervizbe - remélem, megúszom...
Muszáj lesz időnként kikapcsolni, nincs mese. -
goom
senior tag
Néhány napja a következő gondom van a telefonommal: kb. tíz percenként kiírja a következő szöveget: "SysApp. A memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást, majd próbálja újra." Mindössze nyolc programot telepítettem, és abból is csak kettő van a telefonon, azok is kicsik. Az elmúlt hónapban semmit nem telepítettem, nem másoltam fel. A Névjegyzékemben 330 név van (mind a telefonon), médiatartalom (képek, zenék, videók) kizárólag a memóriakártyán találhatók.
Mit kellene tennem? -
goom
senior tag
válasz
Gézuka1976 #722 üzenetére
Köszönöm, de azt már megtaláltam, és ki is kapcsoltam. A jelenség azonban továbbra is fennáll.
-
goom
senior tag
Vettem egy gyári Bluetooth-fülest az E65-ös telefonomhoz, de van vele egy kis gondom: hívás esetén - kb. két-három másodperc után - az eszköz "felveszi" automatikusan a hívót.
Ezt szeretném kikapcsolni, de nem találtam meg a lehetőségét. Tudtok segíteni? -
goom
senior tag
- megkérdeztem az eladót; ő a Bluetooth-ra gyanakodik az akku merülésével kapcsolatban (tény és való, hogy bekapcsoltam, itthon meg ugye állandó a kommunikáció a PC-vel). Most kipróbálom kikapcsolt BT-al is.
- azt értem (bár eddig nem gondoltam rá), hogy a telepített programok csak bekapcsolt állapotban futnak - így viszont kérdés, hogy miféle módon válthatom ki a (tesztben is kritizált) alap-ébresztőt? Ebből következően másik telepített programmal nyilván nem. Vagy csak én vagyok ilyen kényelmes, hogy hétvégén nem szeretek órára ébredni?... És hetente kétszer ébresztőt állítgatni sem.
- Joe bácsi: keresem ezt a "hívásba mentés"-t a jegyzetírásnál, de nem találom. Segítenél kicsit részletesebben, kérlek? Az 'új bejegyzés'-nél nálam Találkozó, Emlékeztető, Évforduló és Teendő van csak.
-
goom
senior tag
Nektek mennyit bír az akksi? Péntek óta van meg, és naponta töltenem kell, átlagos használat mellett, 3G és WLAN nélkül. Nem nézek rajta filmeket, nem játszok vagy hallgatok zenét, nem fotózok.
Másik kérdésem: kikapcsolom éjszakára, így viszont nem működik az ébresztő?! Ez erősen meglepett. (HandyClock-ot használok)
Ami eddig minden Nokiámban volt, itt viszont nem találom: a naptárban nem tudok megjegyzéshez tel.számot rendelni. Korábban ezt gyakran használtam: szólt az emlékeztető, és egy gombnyomásra mindjárt hívta is az illetőt.
-
goom
senior tag
Még egy kicsit a töltésnél maradva (talán nem OFF): származik-e hátrány abból, ha - állapottól függetlenül - minden este (esetleg minden másodikon) töltésre teszem? Vagy célszerűbb figyelni, és csak az alaposan lemerült készüléket szabad/érdemes feltenni?
-
goom
senior tag
Végre megérkezett az én telefonom is! Független, két év garival, és nagyon tetszik. Sajnos, elég keveset tudtam vele ismerkedni, mert a szufla kevéske volt az akksiban. Délután fél öt óta töltöm: 12 órát mondtak, de hallottam 16-ot is. Vélemény?
Másik kérdésem: minden nap van egy hosszú, 30-40 perces hívásom - emiatt gondolkodom egy Bluetooth-headset-en is. A srác hozni fog két féle Nokia-t, várhatólag 4.500 ill. 7.000 Ft-ért (típusszámot sajna nem tudok). Érdemes-e ilyent választani, vagy jót csak drágábban kapok? Láttam magasabb árakat is... -
goom
senior tag
Szisztok! Jelenlegi OFF telefonom az utolsókat rúgja (harmadszor van márkaszervizben ugyanazzal a hibával), és a T azt ígérte, hogy jövő héten visszaadják a vételárat. Ebből épp' kijön egy független E65 (80eFt, két év garival) - úgy tervezem, hogy ezt veszek helyette. Végigolvastam teljesen a topicot, de még maradt egy-két kérdésem:
- jelzi-e a telefon, ha az akkut teljesen feltöltöttem? (korábban minden Nokia-m tudta ezt, de ez az OFF nem.)
- lehet-e beállítani csoport- és/vagy egyénenkénti csengőhangot? (korábban...)
- MS Outlook-ba elmentett névjegyzékemet rá tudom-e varázsolni? Ha igen, akkor a PC Suite-el?
- Vásárlás után, még az "üres" telefonnal mit érdemes esetleg megtenni? (szoftverfrissítés, stb.)?
- A két év garit a hologramos Nokia-garanciáról ismerem fel, ugye?
- Valami tanács még esetleg így vétel előtt?...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest