Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kornél1 #1775 üzenetére
Már írtam neked párszor,hogy minden ugyan olyan mint a független verzión.Még a vodás üdvözlő animációt is ki lehet kapcsolni,tehát SEMMI nyoma az SW-ben a Vodafone-nak.
Spedy,akkor neked valmilyen extra kiadásu lehet mert nekem is mind a kettőhöz monó füles volt és 256Mb-os kártya.
-
válasz
kornél1 #1751 üzenetére
A procival semmi gond.Az SW van szarul megírva.Mint ahogy már írtam az alap 1.xxx-es szoftver legalább kétszer gyorsabb mint a2.xxxx-es.A 3.xxxx sw-ről nincs még tapasztalatom.
Szabi1987,nem én rontottam el a telefont.3 év alatt ez az első olyan Symbianos telefon amivel gondom volt.Egyszerüen pechem volt és kész.
Ha jól értesültem az SW frissítésbe a Nokia telefonok nagyrésze bele döglik.Legalábbis a nokiaprogramok.hu-n ezt írták.Spedy,Nem egy kártyát használok 2 telefonban,hanem 3db kártyát 3db telefonban.Ezért kell a P990i,P910i és az E65.Ebből persze csak egyet hordok magamnál rendszeresen.Most egy kártyámat nincs hova tenni,de nem halál.
-
Szabi1987
aktív tag
válasz
kornél1 #1751 üzenetére
Hát kornél1 azért strapabirónak nem mondanám annyira.Előtte N70em volt mint egy tégla és azokkal a tulajdonságokkal is rendelkezett.Többször is elejtettem és semmi.Akár egy házba is be lehetett volna rakni a téglasorba.De amúgy ez se rossz benjoepapa, de azért a biztonság kedvéért vagy Nokia garisat vegyél vagy valami olyat aminek valami közeli garija van,én például egy szoftvert nem tudtam frissiteni rajta,azt tanácsolom neked ha ilyet veszel te se rakjál rá sok faszságot meg ne nagyon babráld mert nagyon könnyü elbaszni lásd eldiablo!
-
-
Szabi1987
aktív tag
válasz
kornél1 #1652 üzenetére
Na mostmáár nem
M0egcsináltak ezek a lámák 2 óra alatt nekem egy szoftverfrissitést.
Berakom az aksit beinditom egyek kifele megkérdezi offline mód mondom jóóhogy,bejön a menü azt semmitsem tudok csinálni,utánna újrainditottam és mostmár szépen megy ,persze nem offline módba.
Mi az az offline mód?
Amikor nemment gondolkoztam rajta h vissza kell mennem ésrendet kell csinálnomKinéztem a következő telefont
Mostmár mindenképpen luna lesz,az még a full müanyagban (dummy?) is elég királyul néz ki.
Szóval ha valakinek van lunája és symbiános telefont akar mondjuk egy jó állapotban lévő e65öt az csak bátran irjon -
Szabi1987
aktív tag
válasz
kornél1 #1317 üzenetére
van!
nincs nekem időm ilyenekre!de lehet benézek
Help
Na itt hátha tud segiteni,nem ide való de ez a fórum elég gyors,meg vannak itt okosemberek is.
Szóval : Elrejtettem a Naplózott beszélgetésemet,és nem jön vissza,sehogyse.Mappabeállitás mappa mutatása és nem jön vissza.Elég sürgős lenne mert van benne egy telefonszám. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest