Új hozzászólás Aktív témák
-
forgacs76
csendes tag
válasz
brainticket #1881 üzenetére
Én is láttam a MediaMerktba Szolnokon,függetlenül.69990,-
-
Enjoy
addikt
válasz
brainticket #640 üzenetére
Méreteiről van valami adat?
Marha vékonynak néz ki! -
tolts.hu
őstag
válasz
Nagyon jól néz ki!
-
tuzpenge
őstag
válasz
Nemvalószinű hogy ez igy fog kinézni, és a speckói sem helytállóak szerintem.
Nézd meg a kijelző felbontást 320x320. Ez nemhiszem hogy valós lenne. Sőt tuti nem az.
Mondjuk szépnek szép, meg a tudása is rendben lenne. -
tl-x
addikt
válasz
brainticket #523 üzenetére
Tokban hordod vagy zsebben? A kijelzőhöz megy be a kosz?
-
csab2
veterán
válasz
brainticket #270 üzenetére
Igazad van. Bekapcsolás után nem ajánlja fel a billentyűzet lezárását a power gomb megnyomására. Ha szétcsúsztatom, majd becsukom és lezárom a billentyűzetet utána már felajánlja a billentyűzet lezárását is a power gomb lenyomásakor. És ez van umts és gsm módban is. Fura.
Nálam tegnap fordult elő 2x egymás után, hogy újraindult, mind a kétszer akkor amikor sms jött. Szétnyitáskor még nem halt be. Eddig legalábbis. -
szombat
csendes tag
válasz
brainticket #189 üzenetére
Butaságnak tartom Én már most is hogy miért csak 2 gigásat tudunk belerakni. Szerintem elvben semmi akadálya nem lenne annak hogy egy szoft frissités után belenyomj egy ilyet, mert miért ne?
A tároló kapacitásról meg annyit hogy, nekem most a 2 gigás kártyámra a létező összes szart felraktam amit megszereztem a telefonhoz. És így 300 megát foglalnak a dolgok köbö. (nincsenek telepítve) erre jön még rá pár MP3, és a kíváncsiság kedvéért felraktam 2 Divx filmet, amiből csak az egyiket vitte a szoftver.
Ja, a filmek tömörítetlen, rendes, nagyok voltak, semmilyen felbontás vagy fps korláttal, és a teló csodálatosan játszotta őket. Csak kicsi
Amúgy arra még mindig nem találtam megfelelő megoldást amit már régebben is pedzegettem itt a fórumon.
Mégpedig tartalom (Mp3, avi, doc.) elérésre WLAN-on keresztül a hálózaton. Meg is mutatom mire gondoltam:
[link]
Erre. Csak ez windows mobile. (azon amúgy tökéletesen megy. Ha kedvem tartja akkor Heroes-t nézek streamelve a budin.)
Szóval várom az ötleteteket! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
brainticket #191 üzenetére
Csak kár, hogy a gyári füles nem támogatja a normális zenehallgatást.
-
válasz
brainticket #189 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a kártyák árára...
(Azt már meg sem kérdem, mi szükség ekkora tárolókapacitásra...) -
mhorvat
senior tag
válasz
brainticket #183 üzenetére
Nekem még ilyen nem volt. Nem hiszem, hogy hardware probléma, mert akkor minden szétcsúszásnál ezt csinálná.
-
Zooka
tag
válasz
brainticket #122 üzenetére
Szia!
Az AD41 gombjait (play\pause, tekerés, hangerő) tudja használni a telefon? Én még az N70-emhez vettem, de a telefont ellopták.Viszont a köv. mobilom valószínűleg E65 lesz, esetleg 6290.
Zooka -
vamosip
tag
válasz
brainticket #130 üzenetére
A billentyűzet melletti rész is fém? És a kopásra sem kaptam választ
Tényleg jó a csúszka? Mondjuk Samsungokhoz képest? -
mhorvat
senior tag
válasz
brainticket #130 üzenetére
Sziasztok! Hát régen voltam itt, azt hittem, hogy teljesen kihalt a topic. Igen, időközben nekem is meglett a készülék, a tesztet az oldalamon olvashatjátok.
Én abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal. Pár dolog, amire kitérnék a hezitálók kedvéért:
- sokan mondják, hogy gyenge az akksija (külföldi fórumokon is) - nekem 3 napja megy feltöltés nélkül, eddig 1 csík ment le (3G hálózaton vagyok állandóan, Wi-fi keresés bekapcsolva, sok telefonálás és sms-ezés mellett + kis zene)
- fagyások: nekem még egyszer sem fagyott le, vagy indult újra a telefon. Volt úgy, hogy 4-5 másodpercre megállt gondolkozni, de továbbugrott. Ja, meg csináltam egy kis próbát is, beindítottam a gyári mp3 lejátszót meg egy általam telepített zenelejátszót is, és ennek tetejébe egy teljes képernyős AVI filmet is elindítottam, egyszerre szólt mindhárom, egyáltalán nem akadt, semmi lassulás (nemhiába az a 330 Mhz).
- gombok: a navigációs gombokat nagyon egyszerű még tapintásra is megérezni, mert egyedi a formájuk. A számgombok pedig, hát tényleg nem azért, hogy fényezzem a telefont, de ennyire jó nyomáspontú és kellemes gombokat még nem láttam. Álom vele sms-t írni.
- ami viszont fájó pont számomra is, és ezek szerint nem egyedi probléma, az a WiFi. Nagyon gyenge a vevője (lehet, hogy csak szoftver miatt), alig talál hálózatot, és még az ingyenes hálózatra se tud felmenni, mert elveszíti a jelet (szerintem már csak ezért is szoftveres a probléma). Nekem volt egy rövid ideig PSP-m, ahhoz viszonyítanék, szomszédbe a jelet tök jól befogta, neteztem rajta, de az E65 nem látja ugyanazt a jelet, vagy csak nagyon gyengén. Ez számomra igen szomorú, mert nagyrészt emiatt is esett a választásom az E65-re, remélem szoftveresen orvosolják, kikerül végre hivatalosan is a magyar oldalra és lehet frissíteni majd házilag.
Üdv
Milán -
Enjoy
addikt
válasz
brainticket #128 üzenetére
Köszi a linket! nagyon jó!
ezer thx -
Enjoy
addikt
válasz
HALI!
hol vetted a 2gigás karit 6ezerért?
fontos lenne! -
nRu3
addikt
válasz
szerintem pedig elfogadható képet csinál mobiltelefon létére, jobb képekhez pedig ott a fényképezőgép
jó kiss teló ez lehet hogy még is ilyet veszek -
Zoltanfi
senior tag
válasz
Igen én is meglepődtem amikor a 6280-am meglett, hogy milyen ''jól'' látszik napfényben.
Érdekes, a képzaj pont olyan a képeken, mint a 6230i esetén. Az is hasonló képeket csinált, csak persze kisebb felbontásút.
A 6280-nál nincs kattanás a számok között, de pl a 3300-nál volt, emlékszem engem is zavart.. -
modd3r
őstag
válasz
brainticket #113 üzenetére
Működnek, nekem ilyen cucc van a telóhoz.
-
mhorvat
senior tag
válasz
brainticket #113 üzenetére
Szerintem egész biztos, hogy igen.
-
mhorvat
senior tag
válasz
brainticket #105 üzenetére
Mivel én tudom, hogy ilyen telefonom lesz hamarosan, vettem hozzá előre egy eredeti Nokia pop-port - 3,5 mm jack átalakítot 2.400 Ft-ért. Bár elég sok egy kis 15 cm-es kábelért, de így legalább bármilyen szabvány 3,5 mm-es fülest rácsatolhatsz és minőségi zenét kapsz. Pontosan én is azért vettem egyébként, mert láttam, hogy egy MONO headsetet adnak hozzá. Tényleg ciki.
[Szerkesztve] -
válasz
brainticket #103 üzenetére
Igaz, a magyar Nokia oldalon nem szerepel a tartozéklista, de az angol oldalon igen. Innen az infó:
Sales package contents
Nokia E65 receiver
Nokia Battery BL-5F
Nokia Travel Charger AC-4
Nokia Headset HS-5 (black)
Nokia Connectivity Cable CA-53
Nokia Carrying Pouch CP-18 -
mhorvat
senior tag
válasz
brainticket #95 üzenetére
Az drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest