- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainticket
aktív tag
válasz
tuzpenge #641 üzenetére
A kijelző az egyetlen ami szerintem is elírás, nem valószínű hogy 320*320-as lenne már csak a képarány miatt sem. A kinézet is reális, követi azt a vonalat amit az E51-el elkezdtek.
Majd kiderül hamarosan, hogy valós-e vagy nem, de ha megnézted a linket az info a Vodafone 2008-as roadmap prezentációjából van, amit megszereztek, és nem ez az egyetlen új, eddig nem bejelentett telefon van benne. -
brainticket
aktív tag
-
brainticket
aktív tag
A csúszka stabil (kb 8 hónapja van meg) a fémes rész nem nagyon kopik (azért látszik hogy nem új darab már) viszont a barna fémes enyhén gumiszerű bevonat az kezd lekopni a felső élén és alul is.
A kijelző és a burkolat közé meg állandóan bemegy a por, mint eddig mindegyik Nokia telefonomnál (nagyon nehéz lehet ez megoldani normálisan gondolom...) -
brainticket
aktív tag
pólus MM-ban ma 69.9-ért láttam E65-öt.
-
brainticket
aktív tag
A Saturn-okban most 74.990 az akciós újság szerint.
-
brainticket
aktív tag
Szerintem nincs a 3G-vel összefüggésben (persze lehet, hogy tévedek) de azt vettem észre, hogy bekapcsolás után először nem ajánlja fel soha, szét kell tolni a slide-ot, és vissza, hogy lezárja.
Az első lezárás után már felajánlja a listában.
Akkor indul újra, amikor sms-t kapsz, vagy amikor szétnyitod a telefont? Nekem szétnyitásnál rendszeresen behal. -
brainticket
aktív tag
válasz
Viktor0610 #190 üzenetére
Csak elméleti kérdés volt
De lehet rá jó sok zenét rakni...
-
brainticket
aktív tag
Van rá valami esély, hogy ez működjön majd egy későbbi szoftverfrissítés után?
[link] -
brainticket
aktív tag
Lenne egy gondom a telefonnal, már többször előadta, hogy ha szétnyitom a slide-ot, egyszerűen meghal, se kép se hang, kapcsolhatom be újra.
Nem tudom hogy ez szoftveres probléma, vagy valami hardver.
Előbbin segíthet egy firmware frissítés majd ha lesz, az utóbbin viszont csak szervíz.
Más nem találkozott ilyen hibával? -
brainticket
aktív tag
Ez a videokonvertáló jó vajon E65-re? [link]
-
-
brainticket
aktív tag
2 hete van meg a telefon, nem nagyon volt időm sok mindent kipróbálni, progikat telepíteni, de azért néhány gondolat:
-A kijelzője gyönyörű! Amin nagyon meglepődtem, hogy nagyon jól lehet látni direkt napfényben is (csak a színek nem igazán látszanak) A sharp GX25-ömnek is szép kijelzője van, de napfényben szinte semmit sem látni.
-fikáztam korábban a gombokat. hát lehetnének nagyobbnak, de már jól megszoktam a nyomásptontjukat, jól tudom kezelni, és mivel elég idétlen alakjuk van, könnyen meg lehet különböztetni őket akár tapintás alapján.
-az akksinál én kicsit jobbra számítottam, nekem 2-3 napot bír ki max (WLAN és bluetooth nélkül), most levettem a 3G hálózat keresést, hátha akkor tovább húzza.
-vettem hozzá egy HS-20+AD41 ''Music headset''-et, (mert ugye a Nokia képtelen egy 110ezer Ft-os telefonhoz használhatót adni...) Szól szépen, csak kell vennem hozzá valami normális fejhallgatót. Ami nem tetszik a zenelejátszóban, hogy minden szám elején van egy kattanás, ami elég zavaró, remélem egy firmware frissítéssel megoldják. Más hasonló Nokia telefon is csinálja ezt?
-vettem bele egy 2GB-os Transcend microSD-t, nincs vele semmi gond, olcsó is volt 6ezerért.
-a fényképezőtől nem vagyok elájulva (nem is vártam sokat) napsütésben is zajos a képe:
[link]
[link]
-A Wifi-t viszont vártam nagyon, 1 hétig Barcelonában voltam, gondoltam milyen jó lesz majd kint ingyen netezni egy kicsit, de nem találtam egy olyan WLAN elérést se, ahova be tudtam volna lépni. Lehet, hogy én voltam béna, nem használtam korábban Wifit, de mindegyik jelszavas volt, vagy nem tudtam belépni.
-eddig asszem egyszer sikerült lefagyasztani, illetve újraindítani, játszottam a zenelejátszóval, átléptem a számológépbe és ettől újraindult. Amikor megismételtem akkor nem csinálta.
Ennyi jutott most eszembe. -
brainticket
aktív tag
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
Köszi. Elég gáz egy ilyen telefonhoz.
-
brainticket
aktív tag
Tudja valaki milyen headset van hozzá gyárilag?
Asszem kérdezte már itt valaki, de válaszra nem emlékszem. -
brainticket
aktív tag
egy teszt sok képpel, egyelőre csak oroszul: [link]
-
brainticket
aktív tag
tegnap néztem photo porst újságban, hogy márc 2-től 109ezer náluk.
-
brainticket
aktív tag
nem a minőségérzettel van probléma, hanem azzal, hogy beáldozták az ergonómiát a keretes-gombos dizájn miatt. Lehet, hogy ez működik az N95-nél, ahol sokkal nagyobbak ugyanezek a gombok, de ennél nem.
Lehet, hogy nekem vannak nagy kezeim, úgyis mindenki kipróbája magának, hogy mennyire kényelmes a kezelése. -
brainticket
aktív tag
nézegettem a telefont, és nagyon nem tetszenek a gombjai.
Sok gombot csak körömmel tudtam megnyomni, annyira kicsire sikerültek.
A hívásmegszakító gombot pl. képtelen voltam normálisan használni.
(a számbillentyűk teljesen rendben vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest