- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Az, hogy ilyen-olyan eredményt ér a benchmarkban, az nem azért jó, hogy villoghassunk vele, hanem megmutatja a telefon sebességét. Ahogy a telefon elindul, ahogy a programok betöltődnek, ahogy a telefon reagál a gombnyomásainkra, ahogy jön-megy a menüben. Igencsak fontos dolog ez egy ilyen telefonnál. Az E65 nagyon tetszetős darab, jó lenne belőle egy frissített változat, mert technikailag elszaladtak már felette (processzor és memória), még akkor is ha nem egy régi model.
-
goom
senior tag
- megkérdeztem az eladót; ő a Bluetooth-ra gyanakodik az akku merülésével kapcsolatban (tény és való, hogy bekapcsoltam, itthon meg ugye állandó a kommunikáció a PC-vel). Most kipróbálom kikapcsolt BT-al is.
- azt értem (bár eddig nem gondoltam rá), hogy a telepített programok csak bekapcsolt állapotban futnak - így viszont kérdés, hogy miféle módon válthatom ki a (tesztben is kritizált) alap-ébresztőt? Ebből következően másik telepített programmal nyilván nem. Vagy csak én vagyok ilyen kényelmes, hogy hétvégén nem szeretek órára ébredni?... És hetente kétszer ébresztőt állítgatni sem.
- Joe bácsi: keresem ezt a "hívásba mentés"-t a jegyzetírásnál, de nem találom. Segítenél kicsit részletesebben, kérlek? Az 'új bejegyzés'-nél nálam Találkozó, Emlékeztető, Évforduló és Teendő van csak.
-
-
Pompi
nagyúr
Ha tényleg ott hal meg az Opera Mini telepítése metaldognak amikor feljelentkezik a szerverre akkor rosszul van beállítva valami a csatlakozásnál és így gyakorlatilag telejsen felesleges akár a Symbianos Operát feltelepítenie, mert nem fogja látni a netet... először rendbe kell rakni a hozzáférési pontokat, és elsősorban elő kell fizetni mobil internetre.
-
Pompi
nagyúr
"Ez mitöl van???"
Nem jó a product code-od. Milyen forrásból van a telefonod?
Egy kis olvasnivaló ezzel kapcsolatban. -
Joe bácsi
őstag
Kössz a választ! Húú, de láma vok, bocs elírtam, tányleg nem flip, hanem slide. Volt is flippes telóm.
Csak a mechanika életének rövidsége, könnyű "hibásodása", elkopása miatt tartok a telótól. Mert mondjuk 1 év után is működik-e a mechanika? Ez tart vissza a telótól.
Meg azt nem akarom, h. a rugót mondjuk fél év után cseréltetem, persze ha lehet. -
weihe
tag
Bocs a tudatlanságomért, de mi az az IEP ? Nem vagyok jártas a fülhallgatók terén.
Na, én tegnap visszakaptam a szervízből a telefonom, elvileg szoftvert frissítettek rajta (pontosabban, ha jól látom, feltették rá ismét a 1.0633.18.01 verziót.
Ellenben még az elromlása előtti egyik napon lementettem a telefon teljes tartalmát PCSuite-tal, de most, hogy vissza akartam tenni (a gyári USB-s kábel használatával), nem igazán sikerült: ugyan kinn van az ikonok nagyrésze, de sok nem reagál a kattintásra, ami meg mégis, azok köszül sok kiíraj, hogy trial verzió)
Szerintetek egy szoft-format (*#7370#) után ha visszarakom a mentésről, akkor működni fog rendesen ?
(A Contetn Copier naplófájlját megtekintve azt vettem észre, hogy az utolsó pár sor imígyen szól:
''
-
-
-
-
-
(sok-sok visszaállított fájl, a végén:
- Teljes biztonsági másolat
Nem visszaállított tartalom:
- Teljes biztonsági másolat'' -
weihe
tag
Köszi a kódót, hasznos lehet még. Az tényleg lehet, hogy kicsit sokmindent tettem fel, de azért összesen szvsz nincs 50 program fenn, mint neked, és mégis ?
Arra jöttem rá, hogy valahol, rejtetten, csak fenn vannak az ''eltűnt'' témák, és ezért nem engedi telepíteni őket, mert másikat meg simán tudtam.
Ebből következik a kérdés: mivel tudom megnézni (ha egyáltalán van ilyen progi) a rejtett fájlokat ? -
petygrinder
tag
köszi a válaszokat megvan a teló nagyon bejön!!
azt nem tudjátok még, h automata billentyűzár van-e rajta, v amikor be van csukva & nincs rajta a zár mindenképpen újra ki & be kell csukni??
Valamint még1: azt a két dolgot a címlapról, h ''mai napra nincs naptárbejegyzés'' és, hogy ''wlan scanning off'' azokat nem lehet vhogy eltüntetni, h látszódjon a háttérfotó??
és1 uccsó: azt, h a contact nevét kimondja kétszer mikor az fölhív (ezzel félbeszakítva a csengőhangot), azt ki lehet vhogy kapcsolni???
és tényleg az utolsó: hogyan lehet azt beállítani, h alapból a SIM kártyára mentse az új számokat?
előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Luser2000
addikt
''... Azért azt kétlem, hogy a t-mobile csúsztatott volna be nekem ajándékba egy memkártyát ...''
Nos, pedig vélhetően erről van szó.
A Nokia honlapján megtaláltam a gyári értékesítési csomag tartalmát, aszerint nem jár hozzá microSD kártya.
Szokásos megoldás, hogy a szolgáltatók (főleg a T-hez hasonló óriások) ''speciális'' értékesítési csomagot vásárolnak / kapnak. (Érthető is: nyilván ha valamiből rendelsz mondjuk több 10 ezer darabot, akkor ott az ''árrésbe'' belefér egy ''motiváló'' ''ajándék'' SD kártya. Szemben a hazai importőr által ''márkaboltba / gsm boltba'' berendelt néhány ezer darabbal).
Szerintem. -
Luser2000
addikt
'' ... Hát, telo mellé a következö dolgokat kapod a csomagban (gyárilag):
... kapsz egy fél gigás memoriakártyát (na ezen nagyon meglepödtem, igaz már előre megvettem a 2 gigás SD-t 7e-ért) ...''
UPSZ!
Nekem nem volt a csomagban. Tegnap vettem a PhotoHall egyik üzletében. Előttem bontotta ki az eladó (hologrammos matrica sértetlen volt), gyáeri (NOKIA) kiszerelés.
Én miért nem részesültem ''ajándék'' kártyában???
[Szerkesztve] -
Lord Seraf
csendes tag
Amúgy tmobilnál mit kaptál a teló mellé?
Még nem vettem részletre telót ott, gondolom leperkálod egy év alatt a hátralévő részleteket és annyi nem? Mármint kártyás csomagot kapsz nem számlást.
Bocs ebben a előfizus témában láma vagyokVagy dominóban vettem cuccost vagy függetlenest.
[Szerkesztve] -
Lord Seraf
csendes tag
Nem vagy elfogult
A tesztet olvasva én is e felé hajlok. Egyrészt remek fogása van, nem tégla mint az n80. Az meg hogy egy kamera van nem gond, videókonferenciára alkalmas. Hát még egyenlőre pénz nincs, bejött egy kis nyaralás, arra megy most a pénz. De szeptember, október környékén beruházok egy ilyenre.
Sokan kérdezték mit tökölök ennyit a telóválasztással. Hát nem szeretném elkapkodni. Ha vettem volna azonnal egy n80 at, amit ötpercenként kellett volna frissitenem, mérges lettem volnaSzóval még kivárok, de szeretnék szerves része lenni a forumnak. Addig bújom tovább a teszteket
Seraf -
Exakt
aktív tag
ja ja meg mindig tudom mi az a szundi, csak magyarul nem jutott eszembe azert irtam korbe par hsz-el feljebb.
Muter még nem kezdte el hasznalni, nalam hagyta beallitani, ugyhogy nalam van mind a ketto, addig biztos amig a regi szamot nem koltoztetik az uj sim-re, Amugy en valasztottam neki
Amin meg meglepodtem az a hangfal, ami az e65 ben van nagyon jo minosegure sikeredett ebben is majdnem egy szinten van a n95 el pedig azon ket oldalt van -
Thocy a ZAGY
tag
yash lehetnél olyan rendes még, hogy a többi bőséges információ mellett megosztod velem (velünk), hogy a T-Mobile által forgalmazott E65-ön kívülről van-e valamilyen gusztustalan rózsaszín (tudom, magenta, de férfi vagyok, csak a 16 alapszínt ismerem
) logó, vagy egyéb megkülönböztetés az alap készülékhez képest? Gondolom a menühöz van kisebb mértékű hozzápiszkálás, de azon jobban túlteszem magam. Köszönom!
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
Azert olyan hatalmas ketsegek nem gyotornek, hogy lecsereljem a telot
az ebresztojerol azt hallottam, de igy mar kiderult hogy hibassan, hogy nincs benne szundi, csak elfelejtettem h szundinak hivjak
ami a ket iranyu slide-ot illeti, pont nem erdekel, teljesen feleslegesnek tartom, az hogy fel tegla lenne talán egy kicsit tulzas, mert lehet hogy egy kicsit szelessebb (kb 4-5mm), de egyben rovidebb is mint az e65 kinyitva es osszecsukva is. Nekem sokkal jobban volt feltegla erzesem ennel: [link] valahogy sehogysem esett igazán kezre bár szvsz ez sem aranytalanul nagy.
ami igazan megfogott a teloban, mint mar mondtam az osszeszereles minosege, az ''idealisabb'' készenleti idö és a tudása, persze mind a 95 hez mérten.
amugy anyame az e65 -
c p
tag
-
c p
tag
nem zavaró, h. pop-port van rajta? amióta megláttam azon fanyalgok, h. nem tudtak egy jó kis miniusb-t rárakni, pedig amúgy nagyon bejön a cucc... a pop-port-os kábelezés elég körülményes volt, nekem mindig letört v.melyik szélső bütyök és mehettem új kábelért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest