- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézuka1976
csendes tag
akkor áruld el nekem hogy miért nem akar csatlakozni a wifi router-hez ha WPA2-őt állítok be?
Amint átállítom WPA-ra a titkosítást rögtön csatlakozik!
Egy DLink DI-524-re nem akar csatlakozni mellesleg pedig FW-t is frissítettem a router-en!
Tesómnak van más tipusú Wifi roter-e majd azzal is letesztelem WPA2-vel!Üdv G
-
Mostanában elég sok telefon fordult meg a kezemben,köztük volt P1i,N95,N73,6300 stb...
Tudomásom szerint az N95 magas eredményeket ért el JBenchmarkban,de nekem mégsem tűnt fel,hogy annyival gyorsabb lenne,mint pl az N73.Az teljes mértékben biztos,hogy gyorsabb,de menüben navigálva,nekem nem tűnt fel. -
Ebben teljese nigazad van, csak egy üzleti telefontól én - asszem jogosan - elvárnám, hogy ezt alapból tudja. De mint mondtam is, a csórik, mint én úgysem nagyon számítunk ahhoz a jelentős réteghez képest, akik amellett, hogy könnyedén megveszik ezt a telót, külön tartanak egy pda-t is arra (ha szükségük van rá), hogy a word doc-ot vagy egyéb hasonló dolgot szerkesszék ráadásul 640X480ban, amiben már látható rendesebben a szöveg.
Szal nekem egy üzleti telefon - nem okostelefon - egyet jelent ilyen kéességekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest