Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
metaldog #531 üzenetére
Ekkora F****ot!Eddig vagy 30féle témát használtam,de semmi gond nem akadt.
Hasonlót anno valakinek a P900-al játszotta a SE szervíz.Mondták neki,hogy a telepített alkalmazások vágják haza az OS-t ezért az emberünk semmit nem telepített,mégis,időröl időre elő jött a hiba.Neki is volt formatálás meg SW csere is.Végül kiderült ,hogy gyári hibás a telefonja.
Remélhetőleg töbször nem kell be vinned a szervízbe. -
yash
senior tag
válasz
metaldog #510 üzenetére
nekem felmegy az opera mini! de egyébként van belőle symbianos verzió is, az nem jelentkezik be a központjáb telepités közben. én is észrevettem, hogy a mini kicsit cseles, mrá telepités közben fellép hogy hazaszóljon vmiért operáéknak... t-mobillal felment. próbáld meg a symbianos opera 8.65-öt s60v3! opera.com-ról leszedheted ingyen.
java nem tanusitványos, soha nem kell dátumot visszaállitani. és felmennek a játékok is, nekem kivétel nélkül, de ajánlottak a 240x320 felbontásuak. nokiaprogramok.hu!
-
Pompi
nagyúr
válasz
metaldog #485 üzenetére
1. a jobb alsó gombot (#) nyomogatod és amikor jobb olalon felül azt látod, hogy az Abc jelzés előtt van egy hosszabb és egy rövidebb vonal akkor be van kapcsolva (kb. ezt kell látnod: _Abc).
2. megynomod a ceruza gombot (ezen a telón jobb oldalon) és a megjelenő menüből kiválasztod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest