Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinálj rajta egy frissitést. sztem.
én pár napja próbáltam ki haverom fülesével, és nagyon gyönyörűen, és hangosan szólt. meg is lepödtem, hogy van basszus. a 6230-asomnál nem nagyon volt.
a füles tipusát nem tudom, csak azt hogy nokia és nem pajzs alakú a közepe, hanem szögletes kicsi, és az oldalán van a fel-le gomb. és eszméletlen szépen szólt -
-
Pompi
nagyúr
Nem. Nem volt értelmetlen, de én egyelőre nem tudok rá megoldást.
Minden OS verzióval megvariálják egy kicsit ezt a dolgot.
Annyit tudni lehet, hogy az operátro logo egy 97x25-ös bitmap file az ország és a szolgáltató kódjából kapott fájlnévvel. Ezt kell a megfelelő helyre tenni ami eddig a c:\system\apps\phone\oplogo könyvtár volt, viszont most néztem és 9.1-en nincs ilyen könyvtár, mondjuk meg lehet próbálni létrehzni hátha megeszti, erre most nem volt és estig nem is lesz időm.
A 9.1-es OS-re meg nem találtam még olyan programot ami ezt a műveletet elvégezné, ilyen pl. az egyébként másra is tökjól használható FExplorer, de ennek még nincs 3rd edition változata csak február végégre igéri a fejlesztője.
Este ha lesz egy kis időm kutakodok még egy kicsit.
Ha csak simán kitörlni szeretnéd, azaz üres operator logot szeretnél akkor ezt azért érdemes megnézni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest