Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.tom
tag
Amikor ilyen telóm volt, akkor az történt hogy felmentünk a hegyre és amikor elindítottam a kamerát, csak az jött be hogy "kamera készenlétben" és akármit csináltam, nem történt semmi. Amikor lejöttünk a hegyről rendesen működött. Nem tudja valaki hogy ez miért volt?
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy 6300-ám 7.21-es szoftverrel ami lehet lényegtlen,mert nekem bluetooth-al van baj mégpedig, fájl fogadással. Hibaüzenet: "művelet sikertelen" .Azért nem tudok eligazodni mert a küldéssel meg semmi baj. Várom a tippeket mi lehet, előre is thx.
-
Dedkov76
tag
Egyébként,hogy tudom beállítani a hanglejátszást hívásoknál?Mármint ne csak csörögjön hanem mondja is ki keres.
-
Dedkov76
tag
válasz
Andrewhouse #4192 üzenetére
menne ha a tanúsítvány jó lenne........Ahoz kéne egy progi ami a telcsi rejtett fájljait megnyitná nekem.MMB sajna ennél a telcsinél nem műkszik.............ha vki tudna erre progit megköszönném
-
Dedkov76
tag
Sziasztok!
Tud vki működő Budapest térképet a telcsire?VPM sajna nálam nem indul -
Otisz
őstag
válasz
Kicsirics77 #4189 üzenetére
A legújabb.
-
Otisz
őstag
válasz
Kicsirics77 #4184 üzenetére
Nálam semmi gond vele. Ez érdekes.
Memóriakártyáról és a telefon belső memóriájából is hiba nélkül fut. -
papi77
addikt
válasz
Kicsirics77 #4184 üzenetére
Nekem sem futott...( belső memóriából nem próbáltam! )
-
Kicsirics77
veterán
memória kártyáról sem fut
-
Otisz
őstag
válasz
Kicsirics77 #4180 üzenetére
Szimplán felmásoltam a memóriakártyára.
Elindítom, és frankón működik. 0.9.6-os verzió. -
jimmy399
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4180 üzenetére
Hello!
Nekem is fennt van a telón, csak nemek maz a baj, hogy az alkalmazás hozzáférést nem lehet rendesen beállítai. Ez abban nyilvánul meg, hogy minden egyes szám után engedélyt kér, ami állati idegesítő... gondolom érthető módon.
Valahogyan alá kéne szignózni, hogy full jogosultságokkal menjen a prog...
-
Otisz
őstag
Tegnap kipróbáltam a KD Playert a beépített zenelejátszó helyett.
Nagyon jó!Főképp az tetszik, hogy sokkal erőteljesebb, tisztább hangokat produkál már első hallásra is, még a gyári fülessel is!
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy valakinek volt-e hasonló problémája mint nekem?
A telefon sokszor híváskor halk...rettentően, szinte semmit sem hallani, és egy gombnyomásra vagy mozdulatra felerősödik. Mi lehet a gond?
-
xcbiker
addikt
Valakinek van ötlete arra hogyan lehetne gyorsmenüből elérni a hivószámkijelzés tiltást és engedélyezést?
-
epidemic
tag
válasz
tolts.hu #4168 üzenetére
Az eladó is azt mondta, szerinte a kártyaolvasó a leggyorsabb. Viszont a másik kettőnél közvetlen kapcsolat van a telefon és a PC között és a kártyát sem kell kivenni.
Engem már csak az zavar, hogy a telefonkönyvben egy hosszabb nevet nem tudok beírni. Azért egy ilyen telefonnál ez már fölöttébb bosszantó!
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
Otisz
őstag
válasz
tolts.hu #4170 üzenetére
Nézegettem én is az i-s verziót, használtban kaptam volna ugyanennyiért, de számomra felesleges az a plusz ficsőr, így maradtam a simánál.
Ez a harmadik 6300 készülékem (kihagyásokkal mindig ide térek vissza).
Anno a 3310-essel voltam így utoljára.Másik alternatíva az E51.
Az is szuperfrankó, persze ahhoz szeretni kell a symbiánt, ami nem mindenkinek jön be. -
Otisz
őstag
Na, ismét visszatértem a 6300 táborba
Ma vettem egy új, független csoki színűt (fekete nem volt).
Még mindig ez az egyik legjobb Nokia. -
epidemic
tag
Sziasztok!
Most vettem ilyen telót. Valaki meg tudja mondani, hogy az adatkábel milyen sebességet produkál? Illetve melyik éri meg jobban, USB adatkábel vagy a microSD kártyához egy adapter? Elsődlegesen adatátvitelre kellene majd, zene, témák, képek...ilyesmi.
epidemic
-
SPF
senior tag
Csak az a baj, hogy szinte alig hallok valamit, olyan mintha nagyon halkan suttognának azok, akikkel beszélek. Megpróbálom javíttatni...
-
[lAyCsI]
addikt
én is most pakoltam fel...
történt valami változtatás benne?
mert én nem nagyon fedeztem fel...viszont az enyém meg azt csinálja és kissé idegesítő,
hogy amikor hívsz valakit és hallod hogy kicseng, a csengés
hang recseg... cseréltek benne mikrofont, de nem segített...
valakinek volt setleg hasonló problémája? -
joc-cod
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hány sms-t tud tárolni? Vagy a belső memória szab neki határt? Néztem, hogy dinamikus, de láttam olyat is, hogy 200db... Ezért lennék kíváncsi, hogy ténylegesen mennyi.
-
Debilon
addikt
nem akarom elkiabálni, de mintha a 7.21-es szoftal rendesen működne a headset-em..
bedugom felismeri mindjárt, forgatom, mozgathatom és rendesen működik, nem kapcsolja ki
-
Horipeti1980
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Nokia 6300-ás készülékem van, nincs semmi gondom vele, már 15 hónapja megvan. Az utóbbi időkben elkezdtem chatelni a TV2 chaten. Ott láttam, hogy telefonokkal készítenek különféle grafikákat, illetve színes betűkkel írnak. Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy ez hogyan működik? Létezik-e valami speciális program a telefonra, amivel készülnek a grafikai elemek, vagy valami pc-s szoftverrel készítik, és felteszik telóra, és úgy küldik fel a chat-falra? Tudnátok segíteni, hogy én mint kezdő, hogyan fogjak neki? Esetleg egy linket tudna valaki adni, ahol részletesen le van írva, hogy miképp működik? Esetleg egy programot, amivel készíthetek, vagy kódokat, aminek segítségével készíthetek? Segítségeteket előre is megköszönném!
-
frankie!
őstag
Az itt látható zenelejátszót honnan lehet letölteni?6300i
A másik elég láma kérdésem: a hangpostafiókot hol lehet ki-be kapcsolgatni? -
zed1983
őstag
Sziasztok!
Egy 2 hónapos T-moile-os fekete Nokia 6300 mennyit érhet most? -
papi77
addikt
válasz
Viktor0610 #4124 üzenetére
Egyetértek!
Nekem is volt benne...többet nem lesz -
teo8028
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4124 üzenetére
Rendben. Up to you.
-
-
teo8028
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4122 üzenetére
Gagyi, nem gagyi - utángyártott. 6-9 napot azért kibír.
-
-
balojazz
aktív tag
Nokia 6300-hoz szeretnék 1550 mAh-s Li-ion vagy Li-Pol BL-4C méretű akksit. Akárhogy keresek, nem találok a neten magyar netes áruházat, ahol van. Megköszönném a segítséget.
-
-
Bosziii
csendes tag
Igen! 2-szer! Egyszer jól megjártam a dumával, mert 12 mp-re levett 500 Ft-ot
Azóta csak sms-ezem! Áttértem Domino sms csomagra..így most jó:-) Az a 2 beszélgetés is úgy volt, hogy engem hívtak, hogy hazaértem-e már
De egy percen belül azok is:-) Amúgy megvettem az 5310-est:-)))
-
dJ Peer
aktív tag
2 hibája van az "alapnak":
1: Aksi....(lehet venni hozzá másikat)
2: Fülhallgató (azt is lehet venni) -
Bosziii
csendes tag
válasz
calamites #4111 üzenetére
Szia! 7 hónapja van meg a mostani telefonom és 2-szer beszéltem:-)
Egyre jobban érzem, hogy az 5310-est kéne választanom........Kicsit furcsa nekem, hogy a 6300 tavaly nyáron még 45.990 Ft volt, most meg 25-ért van új..............Addig úgyse szabadultok tőlem, míg nem győztök meg egyikről, vagy másikrólNEkem ez nagyon fontos kérdés, mert általában 5 évre veszek telót...
-
Bosziii
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4108 üzenetére
Én meg pont az akkumulátor miatt venném meg.........egyik ismerősöm hetente tölti..azért örültem meg neki.....de itt meg sok hozzászólás szerint 1 nap............Holnap lenne a nagy nap......5310-es vagy 6300...ez a nagy kérdés ajjj....
-
-
Bosziii
csendes tag
Na, most már teljesen elbizonytalanodtam...akkor nem is annyira jó ez a teló?? Akinek valami baja lett vele, az mennyit beszélgetett? Most megnézem a Nokia 5310-eset is! Eddig úgy volt, hogy a 6300-át veszem, de sok rosszat írtok
-
-
SPF
senior tag
válasz
Viktor0610 #4102 üzenetére
Igen, garos még, most 2 hónapos a telefon. Csak azért kérdeztem, mert az enyém nem független, hanem T-s. De gondolom így is adnak?!
-
-
frankie!
őstag
Hogy lehetne módosítani az üzenet sablonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest