2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Nokia 6300 - valamennyire vékony

Úgy harangozták be ezt a készüléket, hogy a Nokia első pengéje. Ilyen szempontból nem világbajnok, de azért jó.

Hirdetés

Bevezető

Jó régen volt már Nokia telefon a kezünk között, úgyhogy üdítően hatott a 6300 felbukkanása a szerkesztőségben. Már egy ideje nyaggattam az XXL GSM-et, hogy mihamarabb küldjön tesztpéldányt, hiszen az olvasói visszajelzések szerint ezt a készüléket eléggé várja a nép. Úgy került beharangozásra, hogy a finn gyártó első pengevékony mobilja lesz, nos, valóban nem vastag, de azért nem egy levélbontó kés.

Azt hiszem, hogy ez így van jól. Virítson csak a Samsung a 6 milliméteres telefonjával, a finnek is karcsúsítottak, persze, nem lehet kimaradni a trendekből, de ez valahogy mégis ésszel történt. A 6300 nem akar világbajnok lenni, egy szépen formált, minőségi anyagokból összerakott, elegáns készülék, amely pont ugyanolyan jól illeszkedik egy üzletember kezébe, mint amennyire jól elfér egy menedzseranyu retiküljében.

A Nokia továbbra is piacvezető, a hagyományos telefonok táborában a felsőbb szegmensbe pozícionálták a 6300-át. A jól bevált Series 40 platformot kapta meg a modell, sem funkcionálisan, sem menürendszer terén nem jelent kiugrást mondjuk egy 6270-hez képest, talán azt is lehetne mondani, hogy az utóbbi idők legkiforrottabb Nokia telefonjával van dolgunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.