- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz digitalspot #669 üzenetére
Az S40 re csak java-s dolgokat pakolhatsz. Az S60 meg bővíthatő mindenféle programokkal. Annyi változott, hogy az új S40 alapból ''okosabb'' lett, de a bővíthatőség megmaradt a Symbiánnak.
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #696 üzenetére
Én már eleve azt nem értem ha beszélek akkor miért kell tudnom közben az eltlet időt. Egyrész elég kényelmetlen és illetlen elvenni a telefont a fültől hogy ránézzen az ember (ez headsetnél nem áll fenn). Másrészt szvsz utólag elég megtudni nem. Én meg nem tettem le senkit azzal hogy bocs de régóta beszélek és sokba fog kerülni. Más indokot hirtelen nem tudok elképzelni mire kellhet valakinek
-
Ricardo
titán
válasz Monique104 #1260 üzenetére
Nincs letíltva a szolgáltatónál?
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1269 üzenetére
Az nem kis szívás
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1271 üzenetére
Az nem gyenge. Visszamentél?
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1327 üzenetére
Nekem nem fagy.
-
Ricardo
titán
válasz Joe bácsi #1576 üzenetére
A lítium akkuknál el kell felejteni a csepptöltést.
Van erről egy topic is itt a mobilarénán.
Szerk: akkumulátorok kezelése[
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz péter007 #1587 üzenetére
A két link közül melyik nem egyértelmű? Az amelyikben elemzik hogy nem kell formázni (Tehát nem kell tovább tölteni csak amíg feltölt) vagy a linkelt fórumtéma ahol kibeszéltük ezt
Ha biztosra akarsz menni és nem nyugtatnak meg az olvasottak , akkor kikapcsolva hagyd fenn a töltőn éjszakára
Egy éjszaka biztos elég, és a kikapcsolt töltés egyenletessége is tuti jót tesz.
Ha ez sem elég a nyugalomhoz akkor hagyd fenn 16 órát. Szerintem nincs rá szükség, de ártani nem árt tehát nem veszíthetsz vele.Remélem így elég részletes és egyértelmű. Ha nem akkor folytassuk ezt a linkelt topicban mert nem igazán illik ide.
-
-
Ricardo
titán
válasz - = Zk = - #3200 üzenetére
A 6300 minóségibb anyagokból van, sokkal jobban össze van rakva, elegánsabb. Én 6300-át vennék.
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #3607 üzenetére
Nincs olyan lehetőség hogy a 6.01 es szoftot újrarakni? Ez elég logikátlan. Ha összehal akkor semmit nem lehet vele kezdeni ha nincs frissebb verzió Ha otthon nem megoldható nincs más megoldás mint a szervíz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest