Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #3607 üzenetére
Nincs olyan lehetőség hogy a 6.01 es szoftot újrarakni? Ez elég logikátlan. Ha összehal akkor semmit nem lehet vele kezdeni ha nincs frissebb verzió
Ha otthon nem megoldható nincs más megoldás mint a szervíz.
-
Ricardo
titán
válasz
- = Zk = - #3200 üzenetére
A 6300 minóségibb anyagokból van, sokkal jobban össze van rakva, elegánsabb. Én 6300-át vennék.
-
-
Ricardo
titán
válasz
péter007 #1587 üzenetére
A két link közül melyik nem egyértelmű? Az amelyikben elemzik hogy nem kell formázni (Tehát nem kell tovább tölteni csak amíg feltölt) vagy a linkelt fórumtéma ahol kibeszéltük ezt
Ha biztosra akarsz menni és nem nyugtatnak meg az olvasottak , akkor kikapcsolva hagyd fenn a töltőn éjszakára
Egy éjszaka biztos elég, és a kikapcsolt töltés egyenletessége is tuti jót tesz.
Ha ez sem elég a nyugalomhoz akkor hagyd fenn 16 órát. Szerintem nincs rá szükség, de ártani nem árt tehát nem veszíthetsz vele.Remélem így elég részletes és egyértelmű. Ha nem akkor folytassuk ezt a linkelt topicban mert nem igazán illik ide.
-
Ricardo
titán
válasz
Joe bácsi #1576 üzenetére
A lítium akkuknál el kell felejteni a csepptöltést.
Van erről egy topic is itt a mobilarénán.
Szerk: akkumulátorok kezelése[
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #1327 üzenetére
Nekem nem fagy.
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #1271 üzenetére
Az nem gyenge. Visszamentél?
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #1269 üzenetére
Az nem kis szívás
-
Ricardo
titán
válasz
Monique104 #1260 üzenetére
Nincs letíltva a szolgáltatónál?
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #696 üzenetére
Én már eleve azt nem értem ha beszélek akkor miért kell tudnom közben az eltlet időt. Egyrész elég kényelmetlen és illetlen elvenni a telefont a fültől hogy ránézzen az ember (ez headsetnél nem áll fenn). Másrészt szvsz utólag elég megtudni nem. Én meg nem tettem le senkit azzal hogy bocs de régóta beszélek és sokba fog kerülni. Más indokot hirtelen nem tudok elképzelni mire kellhet valakinek
-
Ricardo
titán
válasz
digitalspot #669 üzenetére
Az S40 re csak java-s dolgokat pakolhatsz. Az S60 meg bővíthatő mindenféle programokkal. Annyi változott, hogy az új S40 alapból ''okosabb'' lett, de a bővíthatőség megmaradt a Symbiánnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Riasztó topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest