Hirdetés
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
De ő a tárcsázott számról beszélt, úgyhogy nem neki kell váltania, hanem akit fel akar hívni...
Egyébként nekem független telóm van (benne Pannonos SIM-mel), és az is recseg, mint állat. Mondjuk azt nem figyeltem meg, hogy milyen szám hívásánál, de szerintem nincs köze a szolgáltatóhoz. Na mind1, majd legközelebb megfigyelem, van-e különbség a piros, kék és magenta színű szolgáltatónál lévő szám hívásakor!
-
jimmy399
senior tag
Helloka!
Én is feltettem a 7.0-ás szoftvert, de nekem meg pont ellentétes a hatás, mintha lelassult volna a teló. A zenelejátszó is kurva lassan indul el, lassúak a lejátszási listák betöltései stb... Kicsit olyan mintha lefagyott volna a teló, de megcsinálja amit kell, csak semmit nem ír ki hogy adjisten töltés, vagy bámi üzenet...
-
Timocicu
senior tag
Nem mindenhol!
Sőőőőt! Én is most vettem magamnak a Metro-ban, de ott is és az Auchan-ban is csak 1 év garit adnak rá.
Ugyanannyi az ára:" 29990.- " az Extrem Digital-ban is, ott nem tudom mennyit, de már a Photo Hall-ban is levitték erre az árra és ott 1+1év garival adják.
Ráadásul adnak hozzá egy T-mobil-os SIM-et, amin van 12×10perc lebeszélhetőség is.
Szerintem nagyon jó kis készülék. Húgomnak és Apunak is ez van, most én is emellett döntöttem.
Pedig a d900i-m is szuper volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mazda topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest