Hirdetés
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
Viktor0610 #4360 üzenetére
Hááááát persze: AD-56 Használd egészséggel
Hogyhogy nem találtad?
http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/wired-headsets/hs-45-ad-56
Kompatibilitási listán nincs rajta a 6300, de tökéletesen működik vele!
-
ferrari1
őstag
válasz
Viktor0610 #4357 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
http://www.vatera.hu/nokia_3600_slide_james_bond_adapter_3_5mm_2_5mm_152158762.html
Telefon felöli része 2.5, felső részébe 3.5. Felvevőgomb, mikrofon: minden, amit szeretnél
Nekem van, használom, tökéletes.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Viktor0610 #4292 üzenetére
Köszönöm.
Nem szoktam sokat beszélni, így ezzel nem lesz gondom.
Azt olvastam valahol, hogy olyan masszív,megbízható mint régebben a 6310-es ami a kedvencem volt. -
hucsikoi
senior tag
válasz
Viktor0610 #4290 üzenetére
Szia!
Ilyen telefont szeretnék venni. Sok jót olvastam róla, de a vásárlói véleményeket többre tartom ezért kérdeztem.
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #4255 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Lehet én értem félre, de a hívásidőtartamát is kijelzi
Ez azért a semminél picivel több, mondjuk, mint az óra nézegetése. -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4242 üzenetére
Huh... Ez komoly?
Szvsz ez irtó gázos...
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #4242 üzenetére
Sajnos!
Pedig az én tarifacsomagom miatt is hasznát venném.
-
Riska.91
tag
válasz
Viktor0610 #4218 üzenetére
értem köszi
tudnátok mondani egy olyan oldalt ahonnan tudok rá leszedni java játékokat? -
papi77
addikt
válasz
Viktor0610 #4124 üzenetére
Egyetértek!
Nekem is volt benne...többet nem lesz -
teo8028
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4124 üzenetére
Rendben. Up to you.
-
teo8028
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4122 üzenetére
Gagyi, nem gagyi - utángyártott. 6-9 napot azért kibír.
-
Bosziii
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4108 üzenetére
Én meg pont az akkumulátor miatt venném meg.........egyik ismerősöm hetente tölti..azért örültem meg neki.....de itt meg sok hozzászólás szerint 1 nap............Holnap lenne a nagy nap......5310-es vagy 6300...ez a nagy kérdés ajjj....
-
SPF
senior tag
válasz
Viktor0610 #4102 üzenetére
Igen, garos még, most 2 hónapos a telefon. Csak azért kérdeztem, mert az enyém nem független, hanem T-s. De gondolom így is adnak?!
-
lorcsi
veterán
válasz
Viktor0610 #4089 üzenetére
fenébe
nem is gondoltam hogy ennyire nem kompatibilis a régebbi olvasókkal -
balojazz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4077 üzenetére
A kártya természetesen FAT fájlrendszert kapott tőlem windowsból, utána magától. További 5letek?
-
tomi_x
tag
válasz
Viktor0610 #4052 üzenetére
Az baj, mert kezd elegem lenni abból hogy minden nap kell töltenem.De legjobban az idegesít hogy sokszor még a melo végéig sem tart ki.
Asszem akkor nézek másik telot. -
efi99
őstag
válasz
Viktor0610 #3954 üzenetére
Ja közben rájöttem. Elég durva. Ráadásul látszik, hogy teljesen szándékos lekorlátozás, hiszen miért pont egy kerek számnál lenne bármilyen technológiai, vagy programozástechnikai határ.
Budapest-térkép programok kilőve -
Troy.
addikt
válasz
Viktor0610 #3923 üzenetére
Konkrétan a telefon által készített képet tettem be, igazából meg sem fordult a fejemben, hogy lesz korrekt.
-
válasz
Viktor0610 #3849 üzenetére
xilisoft video converterrel próbáltam, de akkor lehet az volt a baja, hogy valamit tul "nagyra" állítottam és nem bírta
Megnézem ezt a progit is. Köszi! -
jasohn
tag
válasz
Viktor0610 #3658 üzenetére
ÁÁÁ köszi!
Tényleg a más betűszín megoldotta a problémát és csak fehérnél csinálja azt az érdekes elmosódást!
Ezer kösz, sokat segítettél! -
Monique104
tag
válasz
Viktor0610 #3641 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A telefonon a V.06.01. Nem tudom ezzel érdemes e valamit kezdeni, esetleg frissiteni?
-
Monique104
tag
válasz
Viktor0610 #3638 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Megpróbálkozom a frissitéssel, vagy szervizbe viszem. Megkérdezhetem hogy melyik funkcióval jön elő, hogy melyik szofver van a telefonon?
-
razsa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3607 üzenetére
Én úgy tudom hogy a 6.60-as a legfrissebb sw..
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #3607 üzenetére
Nincs olyan lehetőség hogy a 6.01 es szoftot újrarakni? Ez elég logikátlan. Ha összehal akkor semmit nem lehet vele kezdeni ha nincs frissebb verzió
Ha otthon nem megoldható nincs más megoldás mint a szervíz.
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #3513 üzenetére
Igen, ebben teljesen igazad van...
Mindenesetre semmiképpen sem helytálló, az a kijelentés, miszerint fekete témával kevesebbet fogyaszt...
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #3198 üzenetére
Igen, igazad lehet. Bekapcsolt billentyűzár esetén a pirosgombbal lehet aktiválni, rövid időre a háttérvilágítást.
Csak a megfogalmazás ugye...
-
achmed
tag
válasz
Viktor0610 #3191 üzenetére
meg volt sajnanem
-
Takhanto
őstag
válasz
Viktor0610 #3023 üzenetére
Letőltöttem,felraktam,de semmi. mi kell hozzá? Internet,BT gps vevő vagy mi?
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3023 üzenetére
"Igen, csak kár, hogy adatforgalmat generál és lassú...
"
Na ez az, amit nem értek! Miért nincs belőle memóriakártyás verzió? Nem kell az egész világtérkép több gigányi képállománnyal, hanem elegendő lenne, ha mindenki csak a számára szükséges részleteket tudná eltárolni magának, teszem azt például egy szimpla Budapest térképet, semmi többet...
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #3005 üzenetére
Ez sajnos így van. Nokiákon inkább a Google Maps és társai használhatók, ezek viszont a netről szedik a térképek részleteit, ami relative nagy adatforgalommal jár...
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Viktor0610 #2991 üzenetére
Akkor hogy lehetne indítóképernyőt cserélni?
-
looser
addikt
válasz
Viktor0610 #2927 üzenetére
Kevesebbet kell nyomkodni!
Ha angol ismerősnek írok, oda elég ugye a 24 karakter, + rövid ü, ö és "é, á, í, ó ú" Más nem kellene. Szerinted nem lenne egyszerűbb? Az egyes gomb alatt (ezt elképesztően praktikusnak és követendőnek tartom) ott az összes egyéb jel, karakter, ez jó. De a többi helyre, ha csak betűket keresek, nem kellenének a francia, német stb. különleges karakterek. Nagyobb testreszabhatóság, ennyi lényegében. Nem fogok belehalni
-
Ryan927
tag
válasz
Viktor0610 #2885 üzenetére
Köszi
-
tolts.hu
őstag
válasz
Viktor0610 #2831 üzenetére
Torx-ra gondoltam én is, csak nemtudtam a nevét...
mod:
-
Sipi16
őstag
válasz
Viktor0610 #2831 üzenetére
A gari mindenképp ugrik mert illetéktelen behatolásnak veszik.
-
kopi1378
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2766 üzenetére
Kösszi! Ha esetlegvalaki tudná a külömséget az 5.5 és a 6.1-es szoftver közőtt az még jó lene!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #2716 üzenetére
Egyelőre én is ezt szűrtem le a használati utasítás és a készülék átböngészése után.
Viszont ami zavaró, hogy a létrehozott csoportot a Névjegyzékben is megjeleníti.
Ha pl létrehozok egy Kedvesem csoportot, abba beleteszem magam - hisz neki én vagyok az - akkor a K betűvel kezdődő nevek közt a Kedvesem is szerepel.
Ennek tényleg így kellene múködnie egy Nokiában?!mrlujoak
-
nolika
senior tag
válasz
Viktor0610 #2712 üzenetére
Na már megvan
Vista SP1-gyel az angol telepítés hiba nélkül felment!szóval azzal fogom megcsinálni, csak a sok játékokat lementen....
-
nolika
senior tag
válasz
Viktor0610 #2709 üzenetére
Vista: Telepítéskor amikor felteszi a NSU alappogramot újraindul....és ennyi!
vagy: tovább megy, és amikor a Nokia Flashing Drivernél fogja és leáll, és semmi folytatás, és kiírja.
Ha javítani akarom, javítja és kész, de nem javul. Ha újra elindítoma telepítőt, az NSU-t kezdi el javítani, és kiírja h végzett a feladattal, de ha újra, akkor megint megcsinálja...
XP: telepíti, és ugyanott ahol vistában(Amikor telepíti a Nokia Flashing drivert), és kiírja h hiba az alkalmazásban, hibajelentés küldése.mod..: így nem merem elvégezni a frisítést...
-
pinmiklos
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2702 üzenetére
Köszönöm.
És valaki használta már 2 GB-os kártyával?
-
Feccni
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2689 üzenetére
El lehet csak a telefont nem érdekli.
Ezért nemértem, hogy a gyárinak hogy a túróban az a neve ami.
-
Feccni
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2687 üzenetére
Kártyaolvasóban névtelen a kártya.
-
Feccni
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2685 üzenetére
Azt sem engedi, ezért nemértem, hogy gyárilag hogy a tökbe csinálták...
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #2674 üzenetére
mit lehet ra tenni? Ha vkinek van ilyen javas cucca akkor szoljon!
En nem tudok rola hogy lenne ilyen... -
valvetronic
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2640 üzenetére
Kösz a választ!
-
Gaben01
őstag
válasz
Viktor0610 #2601 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér.Hogy is tudom megnézni,hogy most hanyas verziójú van rajta?
A frissítés menetéről pedig ha jól emlékszem valaki már írt a fórumban. -
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #2585 üzenetére
Ez így van, a futtatható java alkalmazások maximális mérete 1mb. Sajnos a térkép progik többsége ennél jelentősen nagyobb méretű.
-
krezna
tag
válasz
Viktor0610 #2582 üzenetére
köszi az ötletet, de nem jött sajnos be. 8 jegyű lehet a kód, az meg 10 jegyüt dob ki. Az üzletbe viccesen azt mondták, ne foglalkozzak a kártyával dobjam ki, vegyek helyette nagyobbat...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #2565 üzenetére
Köszönöm a helpet, működött
-
krezna
tag
válasz
Viktor0610 #2575 üzenetére
Ok! értem én.
Kici kínai akci nem jó.
Akkor marad a 2-3 napi töltögetés....köszi -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #2575 üzenetére
Az meg a másik fele.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Viktor0610 #2568 üzenetére
a 6300 is VGA videjót csinál
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #2563 üzenetére
A szolgáltatás aktív. Lemondása nem megoldható, mert a telefon céges. Az előző készüléken, ugyanezzel a simmel működött az MMS szolgáltatás.
Mennyire zárható ki a készülék hibája?
-
Baadu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2548 üzenetére
pontosan azt amít írtam
Feltöltöttem teljesen, rádugtam a fülest, beállítottam 1szám állandó lejátszására (10es hangerő szabályzón 8-ra -azért pont erre mert ez szerintem a hallgatható hangerő -nyilván nem a metron) és nem nyultam hozzá; nem telefonáltam, nem nyomkodtam. Az eredmény meg az lett hogy 10óra 35 perc mulva lemerült.
-
AirBooms
addikt
válasz
Viktor0610 #2531 üzenetére
-
dussy
őstag
válasz
Viktor0610 #2526 üzenetére
Ha ez megtörténik, majd visszaírásra kerül a gyári, akkor annak marad nyoma valahol?
-
Laczik
tag
válasz
Viktor0610 #2515 üzenetére
Háááttt, ha ilyen problémájuk volt, gondolom többször megvizsgálták más háttér mögött is a kijelzőt.
Vagyis remélemNekem azért volt gyanus, mert más háttér mögött nem láttam hibát.
-
garfield-r
tag
válasz
Viktor0610 #2508 üzenetére
Szóval az 1 Mb/s egy normális másolási sebesség???
Mert nem nagyon van viszonyítási alapom, ugyanis ez az első telóm amiben van memóriakártya. Csak ott volt fura a dolog, hogy egy PenDrive-ra tudok 6~7 Mb/s-el másolni, telóra meg nem nagyon akar menni -
Oiblood
tag
válasz
Viktor0610 #2434 üzenetére
Mit tegyek, ilyen az ízlésem.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #2488 üzenetére
NEM! 150 a max. A memótol független. A symbibe a memo határáig fér.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #2441 üzenetére
NEM! Csak, ha annyit írtam vna, h. én unalmasnak találom akkor egyből le lettem vna fikázva.
Szerintem is unalmas és a példáimban lévők is. -
dussy
őstag
válasz
Viktor0610 #2436 üzenetére
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Most Symbisem van és az (még) nem unalmas.
Pl. autóban is a Japán unalmas, meg a VW....... (nem én mondom, hanem sokan mások) -
Simtu
senior tag
válasz
Ezzel az erővel minden teló nevezhető unalmasnak (ézért cserélem én is sűrűn
).
Egy symbianost is meg lehet unni. Telepakolod minden sz@rral, aztán megunod. Akinek meg tényleg szüksége van rá, az meg nem azért veszi, mert elég szórakoztató. -
Tybee21
senior tag
válasz
Viktor0610 #2417 üzenetére
van vmi papir, amit ő is aláírt, meg én is, s azon asszem a cég pecsétje is rajta van, az a baj, hogy most nem tudom elérni azt a papirt, s nem emlékszem pontosan mi is van rajta, akkor átolv. s rendben volt minden, látszólag, azon gondolkoztam, ha úgy áll, hogy nem akarnak velem foglalkozni, akkor bevetem "lehet nem csak szóban" a fogyasztósokat, meg a blokk miatt az apeh-ot, a balhé senkinek sem jó, nem?
megpróbálok mindent megtenni, rem sikerül!
köszi a válaszért!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #2313 üzenetére
na hát akkor meg annál inkább igazam van
5.5 van, és remélem lesz ennél újabb is nemsokára... Bár a legtöbb esetben az 5.x verzió a végleges, ahogy észrevettem, nem is nagyon hallani 6.x szoftverről S40eseknél -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Ha 5.50 SW van rajta, tudok frissíteni?
-
szerenca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2292 üzenetére
Ez nagy kár. Ez a nokia hülyesége, más cuccomat gond nélkül megoldom itthon...
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Viktor0610 #2192 üzenetére
köszi
kezdem is: van vkinek pár napra kölcsön 3100-hoz jó adatkábele? csoki/sör jutalom garantált
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Viktor0610 #2189 üzenetére
köszi
érdekes, hogy a régebbi telefonoknál ez nem okozott problémát...egyre modernebbek ezek a szarok és már agyon kell állítgatnom, hogy az alapértelmezést használni tudjam?!
elkeserítő...
gsm boltban mennyiért mentenek nekem sms-t? vagy olcsóbb kunyerálnom egy kábelt valahonnan?
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Viktor0610 #2179 üzenetére
az a gond a pc suite dologgal, hogy a 3100-hoz még régi fajta adatkábel kéne, olyanom meg nincs
sim kártya közbeiktatásával megoldható vajon az átmentés? -
hdanesz
őstag
válasz
Viktor0610 #2104 üzenetére
Sajnos a gyanúd igaz.Azért ez elszomorító,hogy vásárlás után ilyenek derülnek ki...hogy Ázsiába szánt telefont vettem... Kicsit meglepődtem, amikor a NSU első frissítése után csak angol,meg 2-3ázsiai nyelv volt a telóban.
Szerencsére sikerült megoldanom a problémát, most már friss a szoft mint a hóvirág, ráadásul magyar is.Igaz, szenvedtem vele egy ideig,de megérte.
Bocsánat az ismételt kérdésért.
Köszi a segítséget mindenkinek! -
AloeVera
tag
válasz
Viktor0610 #2107 üzenetére
Nem akarok nagyon offtopic lenni, de a lényeg, hogy az NSU egy http POST kérésben küldi el a készülék product code-ját a www.dsut.online.nokia.com-ra. Ha ezt menet közben módosítjuk...
-
dussy
őstag
válasz
Viktor0610 #2095 üzenetére
Ez nem téma, csak egy háttérkép és megerősíteni sem tudom a kolléga úr állításait!
Inkább arra gyanakszom,hogy kiváncsian nyomkodta a telót, hogy újabb és újabb csodákat lásson a kijelzőn, ezzel is csökkentve a készenléti időt... -
szerenca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2073 üzenetére
Nem hajlandó 5.0-nál nagyob verziót találni az NSU.
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #1979 üzenetére
Bent leszel holnap?
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1945 üzenetére
így van, az energiatakarékos mód a kis sávot kapcsolja be egy idő elteltével, az alvás mód meg azt is kikapcsolja még több tétlenség után.
Viszont megjegyzem, hogy pl. a 6120C-vel ellentétben a 6300 visszahozza a kijelzőre a vékony csíkot és ott is tartja, ha valamilyen esemény volt -
Kdani_007
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1915 üzenetére
THX ;)
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1794 üzenetére
igazad van, köszi. Azt hittem ez a Nokiára vonatkozik.
-
benny23
tag
válasz
Viktor0610 #1697 üzenetére
Akkor bocs rosszul tudtam!
Fura dolog manapság hogy valamit ingyen is csinálnak!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1557 üzenetére
Üzenem a kollégádnak, hogy ne használja víz alatt
Sztem egyedi hardverhiba lehet, legalábbis máshol nem hallottam ilyenről, pedig a Nokia fórumban biztos előjött volna...
-
Zsolto
őstag
válasz
Viktor0610 #1548 üzenetére
Azért én kinyitottam párszor, és még egyben van. Mondjuk baromi kemény, én sem használnám szívesen napi rendszerességgel. De nem is kell, a BT + kártyaolvasó bőven elég.
-
Zsolto
őstag
válasz
Viktor0610 #1518 üzenetére
Köszi, Viktor, megint tanultam valamit
-- de ezt az üfsz se tudta ám
!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1506 üzenetére
thx
ez így túl egyszerű lett volna -
bebar
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1481 üzenetére
Igen, nincs csőolvasási hibám, csak épp nem találom..
Pontosan mit kell beírni a keresőbe??? -
Zsolto
őstag
válasz
Viktor0610 #1406 üzenetére
Hát nem tom, én most épp töltöm, de itt nincs villám, csak az akku-szimbólum belseje lüktet zölden nagy erőkkel.
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610 #1406 üzenetére
thx
-
Zsolto
őstag
válasz
Viktor0610 #1358 üzenetére
Jogos, teljesen igazad van
-
egy_senki
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1340 üzenetére
Hopp, tényleg az volt, köszönöm
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1300 üzenetére
köszi a tippet, bejött!!!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1298 üzenetére
Igen, laptopomra akartam menteni, de nem olvashatóak a mappák. Ami olvasható volt, azt visszamásoltam az 512-es kártyára, de a telcsi nem indította el őket.
Viszont rájöttem a megoldásra: a telefon memóriájába át tudom helyezni az összeset, és működnek is! Más kérdés, hogy le tudom-e majd menteni ezeket a telefonról...
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1263 üzenetére
jogos
-
morzsa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1159 üzenetére
Ezt is köszönöm szépen.
-
sztikac
őstag
válasz
Viktor0610 #1132 üzenetére
Az az érdekes hogy nekem se akarta a 15-20 Mb-os fájlokat elmenteni nincs elég memória hibaüzenettel, közben a mem. kártyán volt kb. 110 Mb hely. A legújabb szoft volt rajta, a memórikártyát hibátlanul működött... Újabb 6300 bug
-
Hattstar
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1107 üzenetére
nemfogok csak akartam valamihez kötni a véleményem a telefonról...
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #1050 üzenetére
Igen, nagyban befolyásolja a készenlétet, ha bekapcsolod az alvó módot. Ami - szerintem - annyit csinál, hogy a képernyőkímélőt is lelövi egy idő után, tehát teljesen kikapcsol a kijelző. Teljesen süketnek néz ki a teló.
-
válasz
Viktor0610 #977 üzenetére
Igen, igazad van közbe rátaláltam erre a beállításra én is. Korlátozottra kell tenni és meg van a 160 karakter.
Barátmnőmnek samu E500 a van, szegénynek eddig 70 karaktere volt, és csak most szólt...(nem kevés sms-t elpocsékolt), át állítottuk neki is és mostmár 160-al tólja... -
Petester
senior tag
válasz
Viktor0610 #977 üzenetére
Vagy csak egyszerűen átállítja az üzenetbeállításokon belül a karaktertámogatást korlátozottra. És így tuti 160 lesz a 160 karakter.
Egyik (nő) ismerősünk is vett ilyen ketyerét és azért nem használta megvétel után, mert 90 karakter volt neki egy sms...Mostmár szereti.
-
benny23
tag
válasz
Viktor0610 #967 üzenetére
Beszéltem egy vodás haverommal és azt mondta, hogy csak live! menüs a telóknál szól bele a voda a szoftverfrissítésbe, márpedig nem ez nem livos!
Viszont megpróbáltam letölteni a Nokia Softver Updater-t a Nokia magyar oldaláról és azt írja, hogy Hopp, nincs semmi probléma, csak a keresett oldal nem található!
Szóval az is lehet, hogy ez a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest