- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000 #1959 üzenetére
Sajnos nincs lehetőségem mert fogadni mernék, hogy 2km es körzetben enyém az egyetlen L7es
Annyi eltérés nincs, mondjuk a seem táblázat az ugyan az, igazábol amit én láttam eltérést az az, hogy a gyárban a voda menünket (v.Live! és a gyorsmenük) bele moddolták, és engedélyezték az egyedi bootscreent és letiltották az eredetit (mert benne van!!). Én legalábbis ennyi eltérést láttam, a moddokat amiket összeszedek (mert én is csak közvetítek) független telókra csinálják és felkerülnek a blogomba hamarosan azok is, csak van most 1 kis mizéria a gépemmel és nem megvan most kötve a kezem.
Azok közül amik most a blogomban vannak azok közül az egyedi induló/kikapcsoló hangoknak illetve a skineknek MŰKÖDNIÜK kell nem vodás telókon is.
MINDENKI:
Örülnék ha kapnék még több visszjelzést a gyári telós moddokról, ahol van remény arra, hogy müködjön azt oda fogom írni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Sorozatok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest