- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #36 üzenetére
Az sms és nem fogadott hívások ismétlődő figyelmeztetését már a V3x-ben is ki lehetett kapcsolni, nem hiszem, hogy ebben nem lehetne.
Mondjuk nem volt könnyű rájönni a módjára, az biztos -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #84 üzenetére
na ezzel szinte teljesen egyetértek!csak ne K3 hanem V3 legyen, az tetszik.
-
AMD Power
titán
válasz
Coyote2000 #76 üzenetére
De van. Egy kiállított darab. De még így is drága!
joey20: Ha az SE ezt a tempót tartja akkor 1-2 éven belül megelőzi a Motorolát -
AMD Power
titán
válasz
Coyote2000 #70 üzenetére
A V3 talán kivétel. De én nagyon kevés Motorolát adok el. És ez szerintem nem csak rám igaz.
Ja igen az F3. Azt elfelejtettem.
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #70 üzenetére
Kénytelen vagyok egyetérteni. Annyi pengét adtak el Európában is, mint a szemét, nem csak az amerikai piac tartotta életben a Motorolát.
Most viszont kicsit tényleg szarban vannak, nem léptek elég hamar más irányba, még mindig hittek a pengében, és abban, hogy ezzel a formatervvel bármit el lehet adni, de nem így lett.
Úgyhogy most nagyon paráznak, hogy a Z8 és a Q9 sikeres legyen, meg nem véletlenül nevezték gyorsán át RAZR2-re az újabb pengéket (amik egyébként stílusra továbbra sem változtak), hátha ettől majd jobban veszik őket.
Most kurvára kell kapaszkodniuk, az az igazság. Az F3 viszont jó dobás volt, lehet hogy a nagy tömegben eladott telefon India, Kína és Afrika révén valamit majd farag az éppen körvonalazódó pofáraesésen, és segít a céget a szarból kirántani. -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #65 üzenetére
Nem is ezt mondtam!hobbynak második telónak otthon barkácsolgatni meg ilyenek tökéletes. és tényleg nagy tudás kell hozzá!de megnézném h az ÁTLAG amerikai vásárlók közül hány buherálgatja a telefonját...
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #65 üzenetére
K800
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #63 üzenetére
azoknak minden hulladékot el lehet adni ha szépen van csomagolva és csillog
-
cherockee
aktív tag
válasz
Coyote2000 #56 üzenetére
Állj, és most vond vissza...nekem a v3x-em 1 év alatt többet volt szervízben, mint a kezemben...ugyan azzal az ujraindulós hibával, kopottabban kaptam vissza, 6x volt bent, és egyszer se javult meg. 4x léptem vissza a bolt előtt, ujraindulós telóval, és alig véres szemmel mentem vissza. Aztán eladtam, mert sikerült megjavítaniuk, de már elment a kedvem tőle...néztem rajta filmet, moddoltam ezerrel, szerettem, lesz még pengemotóm, az majdnem biztos, de a szervíz egy rakás izé...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #36 üzenetére
Sajnos nem értek egyet, mert ha be akarom kapcsolni folyamatosra, akkor hadd tegyem már. Lehet, hogy neked erre nincs szükséged, de van, akinek lesz. És legyen olyan kedves a szoftver és biztosítsa ezt a lehetőséget.
Ha meg egyenként akarom, akkor kötőjellel kezdem az üzenetet. Kicsit egyszerűbb.
Az Alcatel meg kábé 6 éve megcsinálta, hogy az elküldött üzenetek mappában a borítékon levő kis pipa a sikeres kézbesítést, az x meg a sikertelent jelölte.
Szóval rendben, hogy neked ez így pont jó, de talán az elég egyértelmű, hogy ha csak a Motorolán nem lehet ezt fixen bekapcsolni, akkor nem biztos, hogy ők csinálják jól. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Coyote2000 #32 üzenetére
Ez le van irva a cikkben is.
De elég zavaró mindig bemenni a menübe és bepipálni, vagy - jelet rakni az sms elejére.
Mindegy, úgyis eladom rögtön ezt a fost, ahogy visszajön a szervizből. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #32 üzenetére
Ugye abban azért egyetértünk, hogy az SMS-enkénti státuszriport egyenkénti beállítása nem éppen egy olyan funkció, amely előtt fejet kellene hajtani. A seedmódosítással pedig a mezei júzer sajnos nem sokra megy.
Ezt a csoffadt 5 percenkénti jelzést már egyszer próbáltam valamelyik nemrégi Moto-n kikapcsolni, de nem sikerült. (Talán V3x?) -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #19 üzenetére
én azt tartom magamról h nem vok semmilyen fan még véletlenül se.(sőt, valamilyen szinten elítélem azokat akik nagyon ragaszkodnak egy gyártóhoz) nekem mind1 mi van ráírva a telóra ha egyszer az nekem megfelel és stabilan működik.(most ez az SE, de voltam én már Nokiás is)
volt motorolám és meglepő módon nem volt semmi baja az ég világon(ez még egy V300 volt) de az a teló még minden szempontból felvette a versenyt a kategória-társaival.
de azért amikor 10ből 7ember mondja h ilyen-olyan problémák vannak vele akkor azért az elgondolgodtató.Ez olyan mint az N95. aki jó példányt fogott ki el se tudja képzelni h a többségnek lötyögős,kijelzőhibás, bugos, fagyogatós, hulladék módon működő GPS-es példánya van. -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #15 üzenetére
Csak a Samsung nem egy darab modellre építkezik...
a versenyképes tudás meg a megbízhatóság pedig messze van a Motorolától(és a strapabíró külsőt se mondanám biztosra)
Ez a Live menü ez vmi katasztrófaSoha nem vennék olyan készüléket amiben ez az undormány van.Ez persze nem a Moto hibája.a Moto menü sztem amúgy egész jó, tetszik, bár tudom h pár ember ki nem állhatja.
jah és nem nagyon hiszem h azért rúgnak ki ismét(januárban már repült 3500) 4000 embert mert olyan hű de jól megy nekik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest