- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #84 üzenetére
na ezzel szinte teljesen egyetértek!csak ne K3 hanem V3 legyen, az tetszik.
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #65 üzenetére
Nem is ezt mondtam!hobbynak második telónak otthon barkácsolgatni meg ilyenek tökéletes. és tényleg nagy tudás kell hozzá!de megnézném h az ÁTLAG amerikai vásárlók közül hány buherálgatja a telefonját...
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #65 üzenetére
K800
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #63 üzenetére
azoknak minden hulladékot el lehet adni ha szépen van csomagolva és csillog
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #19 üzenetére
én azt tartom magamról h nem vok semmilyen fan még véletlenül se.(sőt, valamilyen szinten elítélem azokat akik nagyon ragaszkodnak egy gyártóhoz) nekem mind1 mi van ráírva a telóra ha egyszer az nekem megfelel és stabilan működik.(most ez az SE, de voltam én már Nokiás is)
volt motorolám és meglepő módon nem volt semmi baja az ég világon(ez még egy V300 volt) de az a teló még minden szempontból felvette a versenyt a kategória-társaival.
de azért amikor 10ből 7ember mondja h ilyen-olyan problémák vannak vele akkor azért az elgondolgodtató.Ez olyan mint az N95. aki jó példányt fogott ki el se tudja képzelni h a többségnek lötyögős,kijelzőhibás, bugos, fagyogatós, hulladék módon működő GPS-es példánya van. -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #15 üzenetére
Csak a Samsung nem egy darab modellre építkezik...
a versenyképes tudás meg a megbízhatóság pedig messze van a Motorolától(és a strapabíró külsőt se mondanám biztosra)
Ez a Live menü ez vmi katasztrófaSoha nem vennék olyan készüléket amiben ez az undormány van.Ez persze nem a Moto hibája.a Moto menü sztem amúgy egész jó, tetszik, bár tudom h pár ember ki nem állhatja.
jah és nem nagyon hiszem h azért rúgnak ki ismét(januárban már repült 3500) 4000 embert mert olyan hű de jól megy nekik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest