Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #70 üzenetére
Kénytelen vagyok egyetérteni. Annyi pengét adtak el Európában is, mint a szemét, nem csak az amerikai piac tartotta életben a Motorolát.
Most viszont kicsit tényleg szarban vannak, nem léptek elég hamar más irányba, még mindig hittek a pengében, és abban, hogy ezzel a formatervvel bármit el lehet adni, de nem így lett.
Úgyhogy most nagyon paráznak, hogy a Z8 és a Q9 sikeres legyen, meg nem véletlenül nevezték gyorsán át RAZR2-re az újabb pengéket (amik egyébként stílusra továbbra sem változtak), hátha ettől majd jobban veszik őket.
Most kurvára kell kapaszkodniuk, az az igazság. Az F3 viszont jó dobás volt, lehet hogy a nagy tömegben eladott telefon India, Kína és Afrika révén valamit majd farag az éppen körvonalazódó pofáraesésen, és segít a céget a szarból kirántani. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #36 üzenetére
Sajnos nem értek egyet, mert ha be akarom kapcsolni folyamatosra, akkor hadd tegyem már. Lehet, hogy neked erre nincs szükséged, de van, akinek lesz. És legyen olyan kedves a szoftver és biztosítsa ezt a lehetőséget.
Ha meg egyenként akarom, akkor kötőjellel kezdem az üzenetet. Kicsit egyszerűbb.
Az Alcatel meg kábé 6 éve megcsinálta, hogy az elküldött üzenetek mappában a borítékon levő kis pipa a sikeres kézbesítést, az x meg a sikertelent jelölte.
Szóval rendben, hogy neked ez így pont jó, de talán az elég egyértelmű, hogy ha csak a Motorolán nem lehet ezt fixen bekapcsolni, akkor nem biztos, hogy ők csinálják jól. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #32 üzenetére
Ugye abban azért egyetértünk, hogy az SMS-enkénti státuszriport egyenkénti beállítása nem éppen egy olyan funkció, amely előtt fejet kellene hajtani. A seedmódosítással pedig a mezei júzer sajnos nem sokra megy.
Ezt a csoffadt 5 percenkénti jelzést már egyszer próbáltam valamelyik nemrégi Moto-n kikapcsolni, de nem sikerült. (Talán V3x?) -
Bog
HÁZIGAZDA
Na, megjött az első márkaőrült, üdvözlünk.
Az általad jelzett két tévedés nem tévedés.
1. Nem lehet kikapcsolni, ha vibrára állítom akkor is jelez - vibrálva. Én speciel erre is simán felébredek, ha 5 percenként történik.
2. Most megpróbálod megmagyarázni, hogy milyen hülyeség a státuszriport??? Fura, akkor miért lehet vajon az ÖSSZES TÖBBI telefonban beállítani?
Továbbá jelezném, hogy a negatívumok mellett szó esett a pozitív dolgokról is, mert nem akartam lefikázni a K3-at, hiszen vannak pozitív tulajdonságai. Nem utálom a Motorolát, csak veled ellentétben objektívebben állok hozzá.
Illetve egy kérdés. Szerinted én irígykedem egyetlen telefonnal kapcsolatban is??? Mikor az összeset használhatom egy hétig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest