- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
Hali. Kaptam egy ilyen egységet és sajnos a jelszó beírása után nem akar semmit se csinálni.Van erre valami hard reset ami a jelszó kérést eltünteti.csak hobbiból szeretném működőképesre tenni.
Kösz -
zela
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég vettem egy ilyen kütyüt.Elég jó de a billentyűzetétől a guta üt meg.Nem tudjátok honnan lehetne le szedni rá valami jó nagy billentyűzetet?Köszi a segítséget -
rep3at
őstag
válasz
Paprikajancs #199 üzenetére
Van ilyen program, Resco Radio a neve, apró szépséghibája hogy a netről szedi le az adást, így inkább wifis PDAval jó használni.
-
lacci
tag
A rádió "telepítése" nem programletöltés kérdése...
-
madarasz92
őstag
válasz
Paprikajancs #199 üzenetére
Szerintem nem én még ilyennel nem találkoztam!
Bár olyan van hogy hálozaton keresztűli program! -
Paprikajancs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #198 üzenetére
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni,hogy lehet-e olyan programot rakni az A51-re,
hogy tudjak rajta rádiót hallgatni.
Bármi más megoldás is érdekel ha megoldható hogy rádió legyen rajta. -
Témákat nem használok a PDA-mon, de talán így találhatsz párat, pl. ezt.
Üzenetjelző hangot a Start - Settings - (Personal fül - ) Sounds & Notifications ikon - Notifications fül részen álíthatsz be, az Event melletti listából válaszd a Messaging: New text message lehetőséget, majd ezután kiválaszthatod a csengőhangot, ami a Windows mappában lévő WAV-formátumú zene lehet.
-
kelly7
aktív tag
Hello.
Azt kérdezném,hogy lehet-e valahonnan témákat letölteni a telóra,illetve sms hangnak hogy kell beállítani egyedi hangot?
-
magus64
csendes tag
Valaki tudna segiteni,hogy blututos hedszettel mért nem lehet csengöhangot vagy a médiaplájert hallani.Más pda-val tökéletesen müködik a hedszett.Nagyon köszi ha tudtok segiteni
-
ati776
csendes tag
Helló mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, h hogyan lehetne a MIO A 501-emről lementeni az általa használt ROM-ot, úgy hogy egyszer ha szükségem lenne rá akkor vissza tudjam rá tölteni?
Ja igen és hogy lehet rá másik ROM-ot varázsolni?
Próbáltam már a MIO A 701-hez itt (http://www.fzolee.hu/framework/?q=node/326) ajánlott módszert, de nem müködik az 501-en valamiért.
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
magus64
csendes tag
Mio 501 -el lenne problémám Jó lenne ha segitenétek.Pár játékot letöröltem de megmarradtak a nem használható ikonok a programokba.Hogy lehet eltuntetni őket?
-
zseko
veterán
tetyuke: Szerintem nem éri meg magyarul használni, tényleg lassítja a telcsit. Nekem sem volt rajta sokáig.
Csi630: Nem frissíti magát sehogy a teló.
-
Csi630
tag
Sziasztok!
Párom most szerzett ilyen kütyüt, és még barátkozunk vele. Kérdés: Windows Mobile 5 rendszert ugyanúgy kell frissíteni, mint más egyéb telefonoknál? Rákötöm és valamelyik hozzátartozó progi (melyik? ) frissíti?
Soha nem volt még ilyen rendszerű telcsink, de én birom nagyon
A másik, az ActivSync nem tudja összehangolni a névjegyek-et, mert nekem az outlook-kal jön hogy valamit állítsak be, de a freemail-es e-mail címet nem tudom outlookra beállítani, nemde?
-
madmike
őstag
Sziasztok!
az érdekelne hogy van e lehetőség WM6-ot rakni rá valahogy? -
-
novoszath
senior tag
hi all
nekem is a tulajdonomba van egy ilyen kis aranyosazt szeretném kérdezni hogy milyen térkép-es progit érdemes rá használni
várom a válaszokat
sürgös lenneÜdv:Novi
-
ferpetee
csendes tag
Sziasztok!
501-en IGO8-at használnék. Megy szépen csak egy gondom van vele, kb. 20-30 métert késik, tehát amikor már a kereszteződésben vagyok az IGO8 még 30 méterre jelzi. Másnak is van ilyen gondja? Van rá megoldás? -
Cin
csendes tag
Kifogástalan.Nekem az a bajom ha intenzíven használod a készüléket,sincronizálc PC vel Internetezel kb fél év és törölni kell mindent.Én telefont Nokia és ezt is használom de szerintem egy nagy hiányosága hogy csakvirtualis billenytyüzete van.Elején tetszett a pálcás módszer de vezetés közben nem praktikus.Kezdek visszaszokni a Nokiámra.Szerintem egy fél év és megjelennek a mobil. win es telefonokl verni fogják a PDA kat.Navigáció egyedül amít a telcsi nem tud
-
antalz
csendes tag
Kedves A501 tulajok!
Az lenne tőletek a kérdésem hogy milyen minőségű a pda-n a telefon funkció?
SMS-ekkel hogy viselkedik? Nincs vele gond? -
tetyuke
csendes tag
A minap vettem egy Mio A 501-et de sajna angol menüvel van hogy lehet rá magyar menüt varázsolni?
-
-
takee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #171 üzenetére
Nekem valahogy nem akar így csatlakozni az internetre. Van valami spec. beállítás esetleg, amiről nem tudok. A Pc tűzfalának kikapcsolása után azt írja:
"The current connection cannot be used for your request. Please end the current connection and try again."
Bekapcsolt tűzfalnál unknown error-t említ
Most akkor hogy is van ez?
-
frizso
senior tag
válasz
Viktor0610 #177 üzenetére
Közben rájöttem!
THX!Még annyi, hogy a fenébe tudom a neveket vezetéknév szerint rendeztetni????
Jelenleg angol szisztéma szerint keresztnevek alapján rendez!!! -
A PDA felfedezhető állapotban van? (Start - Settings - Connections fül - Bluetooth - Mode fül - itt a "Make the device visible to other devices" előtt pipa van?)
Most próbáltam, nekem csak akkor jön össze a számítógépről történő adatküldés, ha a Bluetooth beálításoknál az FTP fülön az "Enable Bluetooth Explorer" és az "Enable File Sharing" lehetőségek előtt szintén pipa van.
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyen csodamasinát, és eddig meg vagyok vele elégedve, bár semmiféle összehasonlítási alapom nincs, mert ez az első PDA telefonom
Annyi gondom lenne vele, hogy a Bluetooth nem akar fogadni semmit, küldeni tudok, de más telóról illetve a számítógépről sem tudok adatot Bluetooth-on keresztül a Pda-ra juttatni!!!! Mi lehet ennek az oka? ((beállítottam mindent, még a fogadó portokat is (bár lehet itt mellényúltam), de miért is lenne ennyire túlbonyolítva ez a dolog?))
Magyar oprendszer van rajta
Köszi a segítséget! -
ferpetee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #173 üzenetére
Rájöttem nagynehezen. Nálam az segített, hogy a Beállítás - Kapcsolatok - USB->PC - Haladó hálózati funkcionalítások nál kivettem a pipát, ami alapból ott volt.
-
ferpetee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #173 üzenetére
Akkor még próbálgatom.
Más: Hard reset után mio menüből eltűntek az ikonok. Csak feliratok vannak, de hiába kattintok rá nem működnek. Lehet valahonnan újrarakni a mio menüt?
-
-
ferpetee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #171 üzenetére
Akkor lehet, hogy a böngészővel vagy a linkekkel volt a gond.
-
-
ferpetee
csendes tag
Sziasztok!
Az asztali PC-m internetét használnám a készüléken. ActiveSync megy USB-n keresztül, utána hogyan tovább, használatiban nem találtam részletesen leírást.
-
zseko
veterán
Hát, azt hiszem én át lettem q...va >( Keresgéltem a neten ez után a játékok után, és eddig úgy néz ki, hogy én nem EREDETI helyről vásároltam a készüléket. Ugyan mobilos boltban vettem, de ők a Speedshop-tól rendelték meg; és valszeg ez lehet a problémám forrása. Írtam is már emailt az lcp.hu-nak ezügyben, és ha az van amire gondolok, asszem lesz pár kellemetlen perce a boltosnak... Bemegyek és leordítom a haját is vevők előtt..
-
Cin
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki nekem árat mondani?Kezd lekopni a kijelző körüli fém? müanyag ?keret.Cserélte már valaki? előre is köszi -
ferpetee
csendes tag
Alapból az InterWrire Pro 9.1 van hozzá azt írják lassú vele. A 9.5 gyorsabb, vagy stabilabb?
Találtam ilyet, hogy Windows Mobile Pocket PC Hungarian Language Extender.http://www.penreader.com/pocket-pc/index.html
Ezzel milyen lenne, próbálta már valaki?
IGO 2008 mennyire megy rajta?
-
zseko
veterán
Sziasztok!
Én is egy Mio A501 tulaja vagyok, és érdekelne ez a bónusz cd dolog... Ezen hol van játék? Amit én kaptam, azon össz-vissz van 50Mb adat.. A bónusz cd zöld színű, amin egy vistás progi, pár manual, meg egy másik progi - vmi codec nevű telepítő - van.
Aztán van egy fekete cd -getting started disc-, amin az activesync progi van, meg három üres mappa... (extras - desktop és device; meg media mappák). Aztán meg még kaptam 2 írt cd-t, az egyiken magyar manualok vannak, a másikon meg az interwrite pro-hoz való patch file.
Szóval, hol van a játék, amit egyesek említenek? -
janekq
csendes tag
sziasztok! engem a következő érdekelne: mennyi az akksi átlagos üzem ideje teljes kihasználtságnál? nem a gyári adat hanem a tényleges tapasztalat érdekel. úgy veszem észre az enyém mintha kicsit kevet bírna.
-
Cin
csendes tag
válasz
ferpetee #146 üzenetére
Magyar nyelvu használati utasítás a mellékelt CD kell lenni. a készüléket be lehet állítani ,hogy a képernyő érintésre bekapcsoljon de nem érdemes.Gyorsan merül.Szerintem ha rámész a Pannon oldalára és megkeresed a készüléket onnan is le lehet tölteni a használati utasítást.Egyebekben én is ott vettem nekem volt CD mellékelve
-
-
ferpetee
csendes tag
Mitől lehet az ha ideig nem nyúlok hozzá akkor csak akkor éled fel ha a bekapcsoló gombot megnyomom egy pillanatra? Elállítottam valamit?
Magyar nyelvű használatit kellene adni mindenhol? Én a MM-ban vettem és nem volt a dobozban.Lehet találni valahol?
-
Lortech
addikt
válasz
jessejames #135 üzenetére
Működik, 2D-ben gyors, mint a 2006, 3D-ben valahol a használhatóság alsó határán mozog (nekem, másnak lehet hogy már alatta lenne).
-
-
ferpetee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #142 üzenetére
Köszönöm a választ megnéztem őket. Az Asusban ugyanúgy 200 Mhz -es proci van és a kijelzője is kisebb
, az Etenben meg sajnos nincs GPS
. Ennyiért akkor a Mio néz ki jó vételnek. A Russa viszont valóban igéretesnek tűnik.
http://gps.info-racio.hu/
-
válasz
ferpetee #140 üzenetére
Mio A701 -ezt már lehet, csak használtan találsz.
Új készülék fronton (igaz, már 70 e Ft-ért): ASUS P526 és Eten M600+.Szerintem, ha Google-keresel kicsit, találsz olcsóbb árakat is ezekre a készülékekre.
A Russa nevű program tudtommal kifejezetten túrázáshoz való és ingyenes.
-
ferpetee
csendes tag
Létezik valamilyen progi amivel pl. túrázás közben néha meg tudnám nézni egy térképen, hogy hol is vagyok?
-
ferpetee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
Tudsz valami alternatívát ami ennek az áráért (kb.60e) jobb vétel, és tud PDA+GPS+telefont?
-
ferpetee
csendes tag
Autóban navigálva mennyire hangos? Rendesen lehet hallani, vagy kell hozzá valami kihangosítás?
-
Amennyiben jól gondolom a "nem herbekült változat" jelentését, marad a boltban történő megvásárlás...
Egyébként is, ha elolvasod az alapelveket...
-
trobi28
addikt
Azért én is letesztelném az IGO8-at.
Nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet hozzájutni
valami normális nem herbekült változathoz??? -
válasz
jessejames #135 üzenetére
200 MHz órajelű a processzora, így még, ha el is indul, nem hiszem, h. megfelelő sebességgel futna rajta...
-
jessejames
csendes tag
hello! meg tudná mondani valki, működik-e ezen a készüléken az Igo 8-as verziója?
-
takee
csendes tag
Az automata landscape mód engem is érdekelne. Az angol leírásban a 4.2 pont alatt említi, de ott tényleg nincs. Elvileg van rajta ilyen funkció (van mágnes a bölcsőben), de a settings menüpont alatt sehol sem lehet beállítani az Automobile Screen Automatic Landscape funkciót. Konkrétan nincs ilyen menüpont ott, ahol a kézikönyv említi (power management 4.2.)
Valaki talált már erre megoldást? -
-
bob011
aktív tag
Mio A501 hogyan blog indul, "a la carte subjective".
-
Sickboy75
tag
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Sajna azt mar megneztem, de nekem nincsen network info ahol ezt ténylegesen le lehetne lőni
-
Sickboy75
tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki, hogy miért jön pár perceknént egy sms szerű valami a kütyüre, ami "Message from Network Debrecen" Gondolom hogy van valami kapcsoló vagy beállítás, ahol ezt ki lehetne kapcsolni. Lehet tudni, hogy hol van?
Előre is kösz,
SB
-
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
OK, én nem mondtam semmit arra, hogy melyik a jobb, csak kiegészítettem az általad említett különbségeket.
-
-
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
Igen, a proci lassabb, de kompaktabb a méret, jobb a kamera, ráadásul AF-es, nagyobb a memória, van EDGE és olcsóbb.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
köszi a választ
-
tucsok.
senior tag
Srácok mi a különbség Az A501 és a A701 mio között?
és melyik a jobb vétel?
köszönöm.üdv.tucsok
-
pala13
csendes tag
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Köszi,de ott sincs,sehol sincs egy darab sem....
-
-
pala13
csendes tag
sziasztok!
vki nem tud egy linket,hogy honnan lehet romot letölteni ehhez a csodamasinához?Sehol nem találok egyet a neten -
Gaga80
csendes tag
válasz
Viktor0610 #116 üzenetére
közben én is megtaláltam, azért köszi!
-
Gaga80
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet a wap, gprs és az mms beállításokhoz hozzájutni a pannonnál az A501-hez????
-
Gaga80
csendes tag
válasz
Viktor0610 #113 üzenetére
De írták már tesztben is és benne van a használatiban is. Mellesleg van egy mágnes az autós tartó sarkában!
-
-
Gaga80
csendes tag
Tudja valaki, hogy hogyan tudom beállítani, hogyha berakom az autós tartóba akkor átváltson fekvőbe magától? Tudom, hogy le van írva a használatiba, de én ott nem találom a menüben!
-
bob011
aktív tag
Üdv!
Megírnád hogy milyen firm van most a telódon? Köszi.
Az enyém: ROM: R57.3.108
ui.: nekem ami eddig feltünt és fura, hogy az akku akár 50%-on vagy alatta is állhat viszont készenlétben nem mutatja hanem fullon. De ha rádugom tölteni, akkor pikk-pakk beáll a kijelzés, viszont utánna azon is marad amire akkor beáll; tehát ezután sem jelzi ki, ha tovább csökken
uui.:sajnos a gyári fólia alá került egy porszem és úgy tűnik "begyógyult" a kijelzőbe, crystal clear tulajdonság miatt lecseréltem a gyárit és sajnos még erősebb celluxal sem sikerült felszedni - valami ötlet valaki esetleg?
-
trobi28
addikt
Sziasztok.Egy kis segitségre lenne szükségem.Hova és milyen formátumba kell hangot berakni hogy be lehessen állitani SMS hangnak?
Még 1 kérdés: Tudja valaki hogy milyen WIFI kártya kell bele az SD hélyére?
Írjátok meg légyszi a tipusát,és hogy hogy mükszik vele a NET!?Felismeri alapból vagy van vele valami kinlódás?
Előre is köszönöm a segitséget.Üdv: Robi
-
pala13
csendes tag
És a szervíz hol van?És mennyit kellett várni?
-
pala13
csendes tag
Sziasztok!Nekem a köv.lenne a problémám:1.Nem tudom a kontaktok közül kiválasztani azt,hogy a simen lévőket ne jelenítse meg,próbáltam már regeditet is,de ha soft resetelek akkor automatice visszakacsolódnak.2:SMS-nél ha ékezetet írok akkor kb 70 karaktert lehet írni 1 üzenetben 3.Nem tudjátok-e véletlenül,hogy wm6-t lehet-e rárakni?ill hogy kell a romot backupolni és honnan lehet újat letölteni,és hogy kell cserélni??Vki másnak noncs ilyen baja vele?
-
fireolto
tag
Hali mindenki!
Az új gépeken fel van telepítve az InterWrite billentyűzet demó verziója.
Ez már nekem lejárt.Hogyan tudnám regisztrálni?A leírás (cd-n) szerint a bonus cd borítóján van a reg. kód...De az(ok) nem működik..
Vki tudja?
Vagy esetleg egy normális Hun bill-t honnan tudnék letölteni, ami a magyar T9-et ismeri??
Ki mit használ??Köszcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest