- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Viktor0610 #96 üzenetére
elég nehéz....
de már kaptak panasz e-mailt és ki si szálok ebböl a pdatelefonból ugy néz ki....
inkább veszek egy pda-t ugy egyszerübb lesz az életem talán.
de köszi a biztatást! -
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Viktor0610 #94 üzenetére
de még mindig rajta ülnek a nyomik...
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Viktor0610 #90 üzenetére
Szia Viktor!
hát amikor vissza vitem akkor produkálta a hibát csak a figura akit kihivtak a pulthoz (pannonban) hozzá nyult és igy ilyenkor magához tér a kis rohadék....
és ugy randomban 10-perc 2-3 ora között elszáll és nem fogad bejövö hivásokat... -
Hemi 426/RT
aktív tag
a telefon hibájával....
lentebb irtam hogy én nem kapcsolom ki a telefont ugyan ugy vételen marad és tökk mindegy milyen modon teszem bill zárba egyszerüen elszáll a vétel olyan mint egy bug!
mert ugy lehet ugy is hogy eszközök lezárása illetve ha épp benne vagyok a telefonba akkor meg nyomom a kikapcsgombot egy pillanatra és elsötétül a kép de marad vételen ha épp jó a kedve akkor fogadja a hivásokat....
ha nem akkor csak akkor jönneke az sms-ek ha hozzányulok...
ja egyébként ez egy panonos elöfizetésesvadzsi új darab kicsit panonositott szoftverrel...
a bootscreen panonos...
a másik izgi hiba az meg ugy volt hogy nem lehetett életre kelteni bekapcsolt állapotban
energi takaékos üzemnek nevezhetö állapotban pihent éppen de vételen volt mert villogott a zöld led de nem lehetett életre kelteni semmilyen szinten ,nem kapcsolt be a kijelzö és sehol semmi nyomkodtam bökdöstem a fénycerkával de semmi kikapcs bekapcs.
ja és ezt mind két nap alatt.....
és ráültek 1,5 hétre hihetetlen ,tök jó. vettem egy telot 63,5 +fáért és nem mükszik..... -
Hemi 426/RT
aktív tag
Szia!
gyárilag magyar volt mert panons és a boot screen is panon logos és nem mios
tehát panon aztán zöld windows és utána bent a rendszerben...
és semmit nem töltöttem fel rá mert idöm sincs....
3 téma van gyárilag egy kék az a default egy fekete a mios meg egy piros és fájlaltam hogy ha minden fekete akkor a telrésze mért nem?
de az is ilyen trükkös hogy alul felül fekete csik és a többi kék,,,,
nekem a második napon már volt hard reset , mert felhivtam a szervizt hogy mi van ott nem vette fel senki és utána másik szerviz ott meg már nem foglalkoznak szervizzel tehát érdemben nem tudtak segiteni, aztán mio hotline és ott akadtam ki amikor azt mondta az ember hogy olvassak forumot és ne öt zargassam a hülye kérdéseimmel, én meg meg kérdeztem töle hogy akkor mért van ott?mert bocsi én dolgozom és nem azért vettem hogy internete bujjak azért hogy mi baja van..... mert hát nekem végül is munka eszköz nem pedig szorakozás , teljesen kikészültem még is mit képzelnek?
nincs rá irva ahátára hogy made by ikea az az csináld magad rakd össze....és felejts el!
erre összeszedte magát és közölta vigyem vissza a készüléket oda ahol vettem ja és probálkozzak a hard resetttel hátha segit ez gyogyir volt fél napig... ha ha!Én egyetlen egy általad leírt tünetet sem tapasztaltam 4 hónap alatt.
biztos sz@r a stepping!!!!!!.......
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lett egy ilyenem...
csak 2 gond ami nyomaszto, egynek eldobja a hálozatot és nem veszem észre mikor ,egyszer csak meg reccsen és nem is látszik telefonálni az az hivás inditani lehet de fogadni nem ebben csak az a borzasztó hogy több mint harmincszor keresnek egy nap tehát dolgozni nem tudok vele már volt hard reset is az csak ugy 5 órára volt gyogy ir sajnos utána meghaltmegint a telorésze pont amire szükségem lenne!
csak még hogy fokozzam a 2 gond hogy az energia takarékos üzemböl nem birtam visszahozni valamiért (kikapcsol a kijelzö és nem lehet visszahozni csak kikapcsal de az se volt egyszerü mert billzárban volt )
vissza vittem de valamiért nem produkálta a hibát a helyszinen és igy nem cserélték ki 3 napon belül tiszta vicc!
a másikigaz az aproság ha témát váltok a telefon részén mért nem vált?
az marad nagyon szép babakék.....
a telo panonos és magyar nyelvü...
valaki valami tanácsot tud mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest