- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
tetyuke: Szerintem nem éri meg magyarul használni, tényleg lassítja a telcsit. Nekem sem volt rajta sokáig.
Csi630: Nem frissíti magát sehogy a teló.
-
zseko
veterán
Hát, azt hiszem én át lettem q...va >( Keresgéltem a neten ez után a játékok után, és eddig úgy néz ki, hogy én nem EREDETI helyről vásároltam a készüléket. Ugyan mobilos boltban vettem, de ők a Speedshop-tól rendelték meg; és valszeg ez lehet a problémám forrása. Írtam is már emailt az lcp.hu-nak ezügyben, és ha az van amire gondolok, asszem lesz pár kellemetlen perce a boltosnak... Bemegyek és leordítom a haját is vevők előtt..
-
zseko
veterán
Sziasztok!
Én is egy Mio A501 tulaja vagyok, és érdekelne ez a bónusz cd dolog... Ezen hol van játék? Amit én kaptam, azon össz-vissz van 50Mb adat.. A bónusz cd zöld színű, amin egy vistás progi, pár manual, meg egy másik progi - vmi codec nevű telepítő - van.
Aztán van egy fekete cd -getting started disc-, amin az activesync progi van, meg három üres mappa... (extras - desktop és device; meg media mappák). Aztán meg még kaptam 2 írt cd-t, az egyiken magyar manualok vannak, a másikon meg az interwrite pro-hoz való patch file.
Szóval, hol van a játék, amit egyesek említenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest