- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Szia!
gyárilag magyar volt mert panons és a boot screen is panon logos és nem mios
tehát panon aztán zöld windows és utána bent a rendszerben...
és semmit nem töltöttem fel rá mert idöm sincs....
3 téma van gyárilag egy kék az a default egy fekete a mios meg egy piros és fájlaltam hogy ha minden fekete akkor a telrésze mért nem?
de az is ilyen trükkös hogy alul felül fekete csik és a többi kék,,,,
nekem a második napon már volt hard reset , mert felhivtam a szervizt hogy mi van ott nem vette fel senki és utána másik szerviz ott meg már nem foglalkoznak szervizzel tehát érdemben nem tudtak segiteni, aztán mio hotline és ott akadtam ki amikor azt mondta az ember hogy olvassak forumot és ne öt zargassam a hülye kérdéseimmel, én meg meg kérdeztem töle hogy akkor mért van ott?mert bocsi én dolgozom és nem azért vettem hogy internete bujjak azért hogy mi baja van..... mert hát nekem végül is munka eszköz nem pedig szorakozás , teljesen kikészültem még is mit képzelnek?
nincs rá irva ahátára hogy made by ikea az az csináld magad rakd össze....és felejts el!
erre összeszedte magát és közölta vigyem vissza a készüléket oda ahol vettem ja és probálkozzak a hard resetttel hátha segit ez gyogyir volt fél napig... ha ha!Én egyetlen egy általad leírt tünetet sem tapasztaltam 4 hónap alatt.
biztos sz@r a stepping!!!!!!.......
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest