- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Hát, azt hiszem én át lettem q...va >( Keresgéltem a neten ez után a játékok után, és eddig úgy néz ki, hogy én nem EREDETI helyről vásároltam a készüléket. Ugyan mobilos boltban vettem, de ők a Speedshop-tól rendelték meg; és valszeg ez lehet a problémám forrása. Írtam is már emailt az lcp.hu-nak ezügyben, és ha az van amire gondolok, asszem lesz pár kellemetlen perce a boltosnak... Bemegyek és leordítom a haját is vevők előtt..
-
bob011
aktív tag
Üdv!
Megírnád hogy milyen firm van most a telódon? Köszi.
Az enyém: ROM: R57.3.108
ui.: nekem ami eddig feltünt és fura, hogy az akku akár 50%-on vagy alatta is állhat viszont készenlétben nem mutatja hanem fullon. De ha rádugom tölteni, akkor pikk-pakk beáll a kijelzés, viszont utánna azon is marad amire akkor beáll; tehát ezután sem jelzi ki, ha tovább csökken
uui.:sajnos a gyári fólia alá került egy porszem és úgy tűnik "begyógyult" a kijelzőbe, crystal clear tulajdonság miatt lecseréltem a gyárit és sajnos még erősebb celluxal sem sikerült felszedni - valami ötlet valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest