- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Témákat nem használok a PDA-mon, de talán így találhatsz párat, pl. ezt.
Üzenetjelző hangot a Start - Settings - (Personal fül - ) Sounds & Notifications ikon - Notifications fül részen álíthatsz be, az Event melletti listából válaszd a Messaging: New text message lehetőséget, majd ezután kiválaszthatod a csengőhangot, ami a Windows mappában lévő WAV-formátumú zene lehet.
-
-
-
A PDA felfedezhető állapotban van? (Start - Settings - Connections fül - Bluetooth - Mode fül - itt a "Make the device visible to other devices" előtt pipa van?)
Most próbáltam, nekem csak akkor jön össze a számítógépről történő adatküldés, ha a Bluetooth beálításoknál az FTP fülön az "Enable Bluetooth Explorer" és az "Enable File Sharing" lehetőségek előtt szintén pipa van.
-
-
-
-
-
válasz
ferpetee #140 üzenetére
Mio A701 -ezt már lehet, csak használtan találsz.
Új készülék fronton (igaz, már 70 e Ft-ért): ASUS P526 és Eten M600+.Szerintem, ha Google-keresel kicsit, találsz olcsóbb árakat is ezekre a készülékekre.
A Russa nevű program tudtommal kifejezetten túrázáshoz való és ingyenes.
-
Amennyiben jól gondolom a "nem herbekült változat" jelentését, marad a boltban történő megvásárlás...
Egyébként is, ha elolvasod az alapelveket...
-
válasz
jessejames #135 üzenetére
200 MHz órajelű a processzora, így még, ha el is indul, nem hiszem, h. megfelelő sebességgel futna rajta...
-
-
-
-
-
válasz
Hemi 426/RT #95 üzenetére
Két három hét az átfutási idő. Légy türelemmel!
(Tudom, mondani könnyű...
)
-
válasz
Hemi 426/RT #93 üzenetére
Így sajnos, jogos volt a bevizsgálásra való elküldés...
-
-
válasz
Hemi 426/RT #89 üzenetére
A telefon akkor is produkálta a hibát, mikor visszavitted?
Amennyiben igen, kötelesek lettek volna cserélni, ellenkező esetben jogos, h. bevizsgálásra vették fel. Ami fontos. Amennyiben a szerviz megállípítja a hibát, új telefont kapsz, nem javítják!
-
-
-
válasz
yamahasteve #46 üzenetére
Én Outlookkal szinkronizáltam a telefont, Amennyiben van Outlook és ActiveSync a gépen, ez elvégzi a nevek telefonra töltését.
-
-
Mivel a készüléken Windows Mobile op.rendszer fut, gondolom, az lesz erre is igaz, mint pl. a HTC P3600-ra.
Van PDF-olvasó WM-op.rendszerre, csak a kijelző méretéből adódóan elég korlátozott az olvashatósága, hiába a nagyítás lehetősége.
Az Excel Mobile csomó képletet tartalmaz, de ha jól láttam, angolul lehet a képleteket bevinni. Ebből a szempontból sz.tem nem kompatibilis egy magyar változattal, asztali gépen készített képleteket tartalmazó Excel-táblával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest