- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Szerintem itt senki sem azért használ logitechet, mert ez a legjobb, hanem mert ez van, kb."
Ahogy mondod. Én pl. azért vettem a Harmony 600-at mert nem volt alternatívája és maradéktalanul elégedett vagyok vele. Épp nemrég gondoltam rá hogy veszek még egyet (ha nem is pont 600-t, de hasonló elven működő eszközt), viszont szomorúan tapasztaltam hogy esélytelen mivel nincs a piacon, most már értem miért. Okos eszközös alkalmazással ugyan tudnám helyettesíteni, de annak sokkal kényelmetlenebb a használata. Egy pótolhatatlan termék tűnik el a süllyesztőben. -
canniball
nagyúr
válasz
Véreshurka #1979 üzenetére
Fúú, olyan régen használtam utoljára, már meg nem mondom merre van pontosan...
De valahol arrafelé lesz, ahol ki kéne választanod az eszközt, ha ott azt választod hogy nem tudod akkor felajánlja, hogy fordítsd egymással szembe a két távirányítót, aztán nyomj le három gombot és abból ha tudja kitalálja milyen eszközről van szó. -
canniball
nagyúr
válasz
Véreshurka #1974 üzenetére
Van olyan funkció, hogy nem ismered az eszközt, ilyenkor két-három gomb/parancs után felismeri ő maga az eszközt hogy miről is van szó; én ezzel próbálkoznék.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Lehet hogy készülékenként változik a szoftver működése? Mert a kép szerint nálad a "válaszd ki a gombot, majd válaszd ki a hozzá tartozó parancsot" módszer van, míg nálam a "válaszd ki a parancsot, majd dobd rá a gombra" módszer él. Vagy máshol kéne keresnem ami a linkelt képen látható?
Visszakeresve úgy látom Touch-od van, próbáltam hozzáadni a MyHarmony-hoz ezt a távirányítót is, de első lépésként kéri hogy kössem rá a gépre, így nem tudtam kipróbálni... -
canniball
nagyúr
válasz
Daszkalosz19 #1812 üzenetére
Egy activity-n belül a különböző eszközök menüjét különböző gombokra rá tudod tenni, de a navigációs gombokat akkor is csak egy eszközhöz tudod hozzárendelni, így nem fog működni amit szeretnél (már ha jól értem mit szeretnél). Több eszköz ugyanazon menüpontjának vezérléséhez mindenképpen váltanod kell az eszközök között; vagy ráprogramozhatod más gombokra a navigációt, de az meg elég izé megoldás...
-
canniball
nagyúr
Ez működött! Köszönöm szépen!
Kicsit fura ez a MyHarmony, a Remote Software nekem logikusabbnak tűnt. Arra pl. nem tudtam rájönni: hogy lehet a kijelző gombjait úgy beállítani, hogy az 1 és 3 helyen az általam kiválasztott parancs legyen, a 2 és 4 helyen semmi? Hiába akarom az 1 után a 3-ra húzni a parancsot, mindenáron a 2-re teszi, vagy csak én bénázom el?
-
canniball
nagyúr
Te is csak a beállításokat akartad átmenteni vagy cserélted a távrángatót?
-
canniball
nagyúr
Feltettem az új sw-t, félsiker: úgy tűnik működni fog nálam is, viszont azt mondja bő 5 éves adatai vannak. Pedig azóta nem egy beállítást eszközöltem (a legutóbbit tegnap), pláne hogy új készülék is lett...
Nem tudod, hogy a régi sw-ben van-e szinkronizálás opció? Nem örülnék neki ha az utóbbi évek beállításait elölről kéne kezdnem, de én nem találok ilyen opciót.Mod. a mod.-odra.
"Elvileg tudja kezelni a myharmony a 600-at is."
Igen, láttam hogy a 2010 utáni példányokhoz jó és nem voltam biztos benne mikor vettem, de visszakeresve úgy tűnik '11/'12 környékén így feltettem és szerencsére ismeri."Igaz az összes beállítást meg kell csinálnod újra."
Ehh, ezt hol olvastad? Nagyon nem örülnék neki... -
canniball
nagyúr
Mi az a "myharmony"?
Látom ez az új sw neve. Nem tudom ez az enyémhez jó lesz-e, de rápróbálok.Nálam a Logitech Harmony Remote Software 7.7.0 van fent (tegnap ránéztem, nincs újabb verzió), ebben nincs ilyen lehetőség.
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Már kb. egy egész napot elszórakoztam azzal hogy megfelelően beállítsam de ezúttal nem boldogultam, így hozzátok fordulnék: arra tudunk-e megoldást (ha számít: Harmony 600-nál), hogy amikor indít egy activity-t akkor ne akarjon bemenetet is állítani, csupán a bekapcs. parancsot küldje el egy adott eszköznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest