- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByKa
csendes tag
válasz
s7evcsenko #1409 üzenetére
Ja, privátban szerettem volna,
csak elöntött a düh.
Bocsánat. -
Kapanyél
őstag
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Mi a faszom az a szikszalag?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Azt esetleg megírhatod, h ehhez szigetelő-, és nem sziketelő szalaggal ragasztottad le...
Amúgy az korrekt, h legalább válaszoltak - és mást nem is nagyon írhatnak, ha egyszer nincs mód állításra. -
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1368 üzenetére
Azért aligha találni még a szegényebb területeken is olyan helységet, ahol csak 2-3 TV lenne...
(tudom, h tipikus elírás, de a "Helység kalapácsa" miatt könnyű megjegyezni) -
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1363 üzenetére
Azért messze nem mondható gyakorinak, h egy infra táv hatósugarában több TV is legyen egy helyiségen belül, gondolom ezért nem tartják fontosnak a gyártók.
És valszeg azért is, mert a gyári távok jellemzően nem túl erősek - talán a problémát is az okozza, h a Harmony már inkább, így annak jelét irányítás nélkül, falról visszaverve is könnyebben érzékeli egy másik készülék.
-
fPApi
őstag
válasz
Ha átállítanád más "frekire", akkor egyik sem reagálna, úgyhogy nem lennél kisegítve (hiszen pont az a baj, hogy ugyanarra a "frekire" reagál mindkettő).
-
blakey
titán
válasz
IP alapú vezérlés lenne a megoldás.
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1359 üzenetére
Csináld azt, amit írtam, és ezért vedd meg a Harmony 900-t tőlem, bent van e-bay.de-n
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1355 üzenetére
Most már én is kiváncsi vagyok milyen tv-kről van szó.
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1352 üzenetére
És ha külön veszed fel az activityben akkor látja külön-külön a kettőt?
Mert ha igen akkor beállítható melyik mikor kapcsoljon ki-be!Vagy külön 2 activityt csinálsz a 2 tv-re ,egyik tv nézéshez a másik meg "pc-zés" vagy amire elnevezed és akkor a kicsi tv-t használod kijelzőnek a tv nézésnél meg a nagyot!
Természetesen ilyenkor csak az egyiket veszed fel kijelzőnek azt amelyiket pl. a tv nézésre kell,ebben az esetben a nagyobbat!
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Monitornál nem lehet kikapcsolni a távvezérlést? Valamit csak lehet, ha nem akkor a Samsungnál panaszkodj, mert ezt jól elcseszték.
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Uanaz a két tv típusa?
Megírnád pontosan hogy milyenek? -
fPApi
őstag
válasz
s7evcsenko #1343 üzenetére
Ha az a gond, hogy ugyanaz a két tv-nél a jel egy parancsra, akkor csak a fizikai elhatárolás működik, hiszen ha van egy jel, amit fog, reagálni is fog rá.
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1343 üzenetére
Ez csak akkor fog menni sztem ha nem azonos a tipusa a 2 tv-nek!
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1341 üzenetére
Tv-nél vagy monitornál nem lehet távot változtatni? Panasonicnál van ilyen lehetőség. Esetleg tedd fel a monitort is a listába és activity esetén állítsd be, hogy azt ne kapcsolja be, tudom ez nem biztos, hogy működik de hátha.
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1339 üzenetére
Először is azt kellene tudnunk, van-e Blaster a távirányítódhoz (a távir típusát sem adtad meg). Mert ha van, akkor ahhoz tartozik 2 IR-adó is. Ezeket a blaster külön-külön is tudja kezelni. Egyet úgy kell elhelyezni, hogy csak a TV-nek tudja küldeni a jelet (tedd közvetlenül a TV alá). A távirányítón ezután meg lehet adni, hogy a kis IR egység kapcsolja a TV-t. Aztán teszel rá valami fóliát, ami csak kevés fényt ereszt át, úgysem kell nagy távolságot áthidalnia. Így talán már nem lesz akkora ereje, hogy kapcsolja a monitort is. Más ötletem nincs. Ez sem túl szép, de működhet.
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1337 üzenetére
Esetleg ha a kis IR-kiegészítőkkel kapcsolgatod őket? A készülékeket hozzájuk lehet rendelni elkülönítve. Talán így menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest