Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
hdsentinel
üzenetére
No és ehhez a megoldáshoz nekem melyik firmware-t kéne felraknom ?
A 3114R-es kártyára a sima 3114 driverét ?
Vagy ez valahogy máshogy működik ?RAID igazából nem nagyon fog kelleni, legalábbis Raid 0 biztos nem.
Egyszer már majdnem megszívtam vele, amikor ennek a Hitachi 7K160-nak az előző darabja kb. 2 hónaposan elszállt, és épp 2-3 nappal előtte vettem ki a Raid 0 kötetből, és pont üres volt.
Meg amiatt sincs értelme a Raid 0-nak, mert a mai vinyók már amúgyis gyorsabbak a PCI 133 MB/s-es sebességénél (amiből csak 105-110 MB/s körülit tudok kihasználni, ha nem húzom a gépet a PCI-al együtt), így már egy vinyó sebességét se tudom teljesen kihasználni.XP-vel már túlságosan nem foglalkozok, a Win7-et fogom úgyis remélhetőleg használni inkább. Ahhoz akkor letöltöm a legfrissebb drivert; ami remélem nem csak a legújabb firmware-el megy, mert nem az van fent (ahhoz ugye törölni kéne a jelenlegi "ál-raid" tömbömet, és elveszne az adat, nem ?).
Törölni most nem akarnám a tömböt (hogy épp felraktam a rendszereket...), meg átmentéssel sincs kedvem szórakozni, márciusban úgyis remélhetőleg tudok venni egy új 1,5TB WD Green vinyót adatoknak, és akkor a 640-es Samsung F1-re átrakom a rendszert (rendszereket) majd.
Programból most felrakom a legfrissebbet az XP-re is és a Win7-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Seagate BarraCuda 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000LM049) - több db
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest