Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
hdsentinel #521 üzenetére
HY
A 87%-al semmi gond....leteszteltem és ez úgy néz ki tartós...ezzel fent írtam így semmi gond.
A 90%-ra azt értettem,hogy sokallom.
Azt felejtettem csak ki a dologból,hogy több gépet is megjárt az a vinyóm. Így kellett volna elég sok rossz kábel,hogy már a végén mindenhol instabil legyen. Meg így USB eszközben is produkál olyanokat,hogy a cluster nem válaszol hibaüzenetek,amikor partíciónálom...stb.
De ez legyen a leg kevesebb! Én annak örülök ezüngyben hogy észrevette,hogy nem tökéletes. Ez egy piros pont!Crack:
Csak és kizárólag azért kerestem egy kikódolt verziót is,hogy leellenőrizzem van-e változás.
Jelentem nincs. (csak az értékekre értem ezalatt)
Nem szándékozom crack-elten használni, ha ez zavart volna Téged.
Ráadásul most megint a demo van fent és ugyanúgy megfogja a kaspersky,pedig minden funkcióját alapon engedélyezésre állítottam.Ui.: kaspersky semmilyen crack-et nem láthat,mivel kódgenerátor az aktuális dolog. Illetve a kaspersky nem csak ezzel a programmal akad össze. Van eredeti játék,Nero7, de még a hangkártya vezérlő programommal is összeakad,pedig az is gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest